Eyia jel se mi pratimo, koji si tjedan, ja sam 5+3danas,sutra imam pregled i ne mogu docekati😬😬
Ja sam 5+4 😃 ajde javljaj čim obaviš! 😊 držim fige da sve prođe kako treba..ja bi isto već mogla, ali meni je ovaj mjesec ovulacija bila kasnija (okolo 3. Iili 4.5) pa me strah da se neće ništa vidjeti..inače bi već odavno otišla. 🙂
Cure ja isto nikako docekati tek sam narucena iduci petak tad cu bit 8+5 , a bila sam na hitnoj sa 5+5 i vidjela se GV i ZV..
Roza zasto si bila na hitnoj, jel si smedjarila? Jel si ok, imas simptoma?sretno na pregledu da cujes malo srceko😊😊
Dada smedi iscjedak ali brzo je prestao, sve je bilo ok za taj tjedan je rekla da je ok da se vidi GV i ZV.. ali svejedno bas mj je dugo to cekati da cujem da je sve okej.. imam cijelo vrijeme bolne grudi, i stalno osjecam dolje lagane grcice i jajnike osjetim odnosno nisu to ni grcici nego neki onako osjecaj neznam objasnit haha ugl da se nesto desava.. tu i tamo me ujutro ulovi zgaravica i to je to.. mislim nadam se da je sve okej ali me svejedno strah😔
Jutro cure! Ja se druzim intenzivno sa svojima, danas idemo na rucak mama radi moje omiljeno jelo - lazanje jer se sutra vracam radit u Zagreb preko tjedna. :(
No dobro, vidjet cu prijateljice, vrijeme ce mi brzo prolaziti do pregleda i tako - tjesim se. Ionako je to samo privremeno. Eto mene za vikend u Rijeku.
Roza, Tea ti je odgovorila, nalaze dobiva tboja ginekologica, ja cu ih vidjet na iducem pregledu tek 19.6. Moguće da smo prosli petak skupa čekale da vadimo krv. :)
Sto se tice kozmetike, nista ne mijenjam ne idem bas toliko u krajnosti, ne znam. Zelim uzivat ne se opterecivat, vagat svaki zalogaj i sta stavljam na tijelo. A i vazno mi je kako izgledam jer ako cu se zapustit korak blize sam depresiji.divan dan
Koja slucajnost ,posto nas je malo iz Ri🤪Da smo znale produzile bi fino na kavicu😄
Ako si plavuša onda sam te vidjela bile smo jedna do druge hahahaha.
Dodji na fb grupu ako želiš pa se dogovorimo još dvije su iz Rijeke
Nene nisam plava 🤪 budem vam se pridruzila ovih dana mene je jedino strah da se nekako ne vidi jer nismo bas nikkome jos rekli osim roditeljima
Cure, ja konstantno osjetim neku skroz laganu bol u predjelu lijevog jajnika, pa se prožme kao i na lijevu preponu. Nije jako, ali osjetim to lagano, dok desni jajnik (koji me užasno bolio za vrijeme ovulacije), osjetim jako rijetko, samo povremeno i kratko traje. Je li kojoj bilo ovako? Danas sam 5+4, najradije bi odmah otišla da vide je li sve ok, al znam da moram pričekati.. 😌
Mozda i nije nista strasno, ali ja bih na tvom mjestu otisla ginicu, ako nista drugo bar da ti potvrdi da je u maternici trudnoca, ja idem sutra jer me strah od prije, prosle godine sam imala trudnocu u oziljku od carskog reza,ne zelim te preplašiti ali odi kod ginekologa, bar ces biti mirnija😘❤️🙏
Oprosti, kako mislis trudnocu u oziljku carskog? Ja sam imala carski isto... ovih dana me malo.pecka rez al vjerujem da je od vremena kao i uvijrk🤦♀️
Bok curke! Eto bas sam vam pisala prosli tjedan sve je bilo super uredu. Danas sam 14+4 i budim se vec par dana s jakom mucninom i povracanjem tako da mislim da jos tu nije kraj mojoj muci. Nalazi su mi pokazali umanjen rad stitnjace za 0.10 i moram endokrinologu na pregled u bolnicu da vidim hoce li mi prepisati terapiju ili ne. Jucer ponovljeni brisevi, urinokultura i krv pa cemo vidjeti kakvi ce nalazi biti. Nadam se da ce biti sve uredu! Javim se kroz tjedan 🙂 cuvajte se! 🤰🙏💗
Meni je vaga prije par dana pokazala da se nisam jos nista udebljala.. al se ja osjecam koda jesam malo, vjerojatno nadutost ili se trbuh formira, ne znam.. kad se vama koje ste rodile vec poceo vidit trbuh? i odjeca postajala knap?
Teni u 20tt hahaha
Hahahaha, daaaaa, tek u 20.tt mi se poceo vidjeti trbuh i to minimalno, vise ko da sam se prenajela izgledalo. Do onda nosila normalno sve hlace i traperice, neke i do 25.tt bez problema. Sad sam jos uvijek ravna ko daska, apsolutno ni najmanje mi se ne vidi trbuh, svu odjecu nosim normalno i nist mi ne smeta ni ne tiska me.
https://ibb.co/XscMZtB evo ovo je bilo neki dan na 13+2. Ravna, ravna 🤷♀️
Ja od juce kako su mi se povukli simptomi trudnoce nisam mirna nikako inpregled koji sam trebala imati sutra sam pomjerila za danas u 16h. Mislim da dan ne igra ulogu a ja cu izluditi sa svojim mislima i pitanjima da li je sve u redu 😔😔 znam da sam luda i prijateljica kaze da su to hormoni da me opusti ali danas vjerujte samo cekam potvrdu onoga sto osjecam a to je da se ne razvija dobro... jako je cudan osjecaj probuditi se u ovako ranim tjednima i odjednom se ne osjecati t i to bas u tjednima kad treba da prsti od simptoma.. javim ishod
Ja od juce kako su mi se povukli simptomi trudnoce nisam mirna nikako inpregled koji sam trebala imati sutra sam pomjerila za danas u 16h. Mislim da dan ne igra ulogu a ja cu izluditi sa svojim mislima i pitanjima da li je sve u redu 😔😔 znam da sam luda i prijateljica kaze da su to hormoni da me opusti ali danas vjerujte samo cekam potvrdu onoga sto osjecam a to je da se ne razvija dobro… jako je cudan osjecaj probuditi se u ovako ranim tjednima i odjednom se ne osjecati t i to bas u tjednima kad treba da prsti od simptoma.. javim ishod
Ja ti ipak držim fige da sve prođe dobro iako se ne osjećaš kao da hoće, navijam da je baš suprotno od tog osjećaja i da se mrva razvija kako treba. 🙂💛
Eyia hvala ti puno, kad pricitam ovako nesto javi se i meni nada pa mozda je ipak sve suprotno od kako ja mislim 🙃 ludilo je u glavi
Meni je vaga prije par dana pokazala da se nisam jos nista udebljala.. al se ja osjecam koda jesam malo, vjerojatno nadutost ili se trbuh formira, ne znam.. kad se vama koje ste rodile vec poceo vidit trbuh? i odjeca postajala knap?
Teni u 20tt hahaha
Hahahaha, daaaaa, tek u 20.tt mi se poceo vidjeti trbuh i to minimalno, vise ko da sam se prenajela izgledalo. Do onda nosila normalno sve hlace i traperice, neke i do 25.tt bez problema. Sad sam jos uvijek ravna ko daska, apsolutno ni najmanje mi se ne vidi trbuh, svu odjecu nosim normalno i nist mi ne smeta ni ne tiska me.
https://ibb.co/XscMZtB evo ovo je bilo neki dan na 13+2. Ravna, ravna 🤷♀️
hahaha pa ne mogu vjerovati, mislim da necu toliko izgurati, vec gledam sve siroko za nadolazece dane
super da mozes tako i da te nista ne stiska
misslolica nadam se da ti je taj osjecaj samo zbog straha i da je potpuno netocan..drzi se
Sortiraj odgovore
Najstariji