Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2020. 20:29

Bebac9697

Cure opet ja, imam pitanje pa ako koja zna provjereno da mi odg. Kako se broji duljina ciklusa mislim od-do. Da li od prvog dana krvarenja pa do sledeceg ili od zadnjeg dana krvarenja do pocetka sledeceg.?Tu sam zbunjena

Od prvog dana menstruacije, pa do iduce menstruacije prvog dana....

Nisha_21
    26. Svibanj 2020. 20:46

Redhead naravno da je manja trudnoca, samo pozitiva. Odi vaditi betu ak nisi mirna. Ja sam to naoravila, za svoju dušu. Beta se pravilno duplala i sve je bilo ok, čak prije neg se plod vidio😊👌 tog socijalnog ginica otkantaj, bar nama trudnicama treba puno empatije.

Kažem ja sam morala cekat 10dana između pregleda 5+0 i 6+3 I naravno da mi nije bilo svejedno, al išla sam vaditi krv i furala sam svaki dan mentalnu sliku bebe. Nakon 2 spontana bilo je i teže! Ali drz se i ne gubi nadu--pregled imaš za 2 dana jel? ❤️ 

26. Svibanj 2020. 21:08

Nada88

Ja bi si kupila baby watcher, al svi me odgovaraju od toga kao ds je stetno i da se ne cuje uvijek otkucaj… kakva su vasa iskustva?

Cuju se od 12.tt negdje, s prvim sam cula vec s 11.tt, a sad tek s 13.tt. U tim ranijim tjednim treba duze da se pronadu otkucaji jer je beba mala, ja ih pronalazim ful nisko, skoro kod pubicne kosti i treba mi 10ak min, jucer uspjela iz prve cak. Vec od 15.tt se otkucaji cuju odmah, mislim, beba je vec veca i odmah se pronadu. Meni je super, a sad, mozda je nekome bezveze, ali me umiri u tih 4 tjedna dok cekam pregled, barem znam da je beba oke i da srce kuca. 

bobi_92
    26. Svibanj 2020. 21:40

Hej curke javljam se sa današnjim plusićem, mislim da sam trudna 5/6tjedana jer mi je menstruacija trebala stići 14.5. 
    Prošli tjedan kad sam trebala dobiti sam imala implementacijsko krvarenje par dana. Samo lagano smeckasti iscjedak. Od simptoma osjecam male grceve kao da bi trebala dobit svaki čas te mi je danas malo pozlilo u frizerskom salonu. 

Da li mogu još pričekati na prvi odlazak ginekologu dok mi je sve okej, da ne moram odlazit vaditi betu hcg. Da li je uredu otići za tjedan/dva?

Sretno svima😃

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

Tea22
    26. Svibanj 2020. 21:42

BlueMoon cestitam ti na malenoj zimskoj princezici, najvaznije je da je beba zdrava..predivne vijesti💓💓💓
    Bebs evo danas mi je stigao nalaz TSH, i uz terapiju mi je povisen - 3.8, a secer 5.4.😬🙄
    Nada88 cestitam ti, divne vijesti😍💞
    Bebac9697 jako mi je zao,nemam ti sta rec da te utjesim, beskrajno je tesko..isplaci se i onda u nove pobjede ❤ i nije tocno da je u tim tjednima potrebna kiretaza (ja  sam bila 10tt i nisu mi radili kiretazu, vec dali tablete)
    Lota1980 dobro nam dosla, nazalost ja ti nemam iskustva sa panoramom ni niftyem, al amniocintezu bi svakako izbjegavala..moja mama je nakon nje izgubila bebu.. a po pricama znam da nije jedina
    Rita2005 dobrodosla🥳🥳  nema potrebe da ides ranije na pregled ako se osjecas dobro, premda ako si nestrpljiva zasto ne😃

Tea22
    26. Svibanj 2020. 21:44

bobi_92

Hej curke javljam se sa današnjim plusićem, mislim da sam trudna 5/6tjedana jer mi je menstruacija trebala stići 14.5.
    Prošli tjedan kad sam trebala dobiti sam imala implementacijsko krvarenje par dana. Samo lagano smeckasti iscjedak. Od simptoma osjecam male grceve kao da bi trebala dobit svaki čas te mi je danas malo pozlilo u frizerskom salonu.

Da li mogu još pričekati na prvi odlazak ginekologu dok mi je sve okej, da ne moram odlazit vaditi betu hcg. Da li je uredu otići za tjedan/dva?

Sretno svima😃

Cestitke💗💗
    Nazovi gineko i dogovori se sa njom.. kad ti je bila zadnja menstruacija? Po tome se racuna koliko si trudna

Sara2021
    26. Svibanj 2020. 21:48

Ajme mene nema malo manje od 24 sata i toliko se toga vec dogodilo.
    BlueMoon čestitam na curici i lijepim nalazima, bas bi bilo lijepo da se ona i ja zovemo isto 🥰 😍 
    PeaceLily kod mene ti je takva situacija sa simptomima, i to bas s grudima. Znaci boljele su me nenormalno do par dana pred pregled, nisam ih mogla taknut doslovno, razmisljala sam si da mi neki štit treba za njih da nista ne dodiruju i onda, sad prije par dana odjednom prestalo. Ali pregled je prosao dobro i nemoj brinuti, normalno je to sve :) hormoni divljaju 😊
    Bebac i Red drzite se, ja se iskreno nadam da su to samo male trudnoce, saljem vam zagrljaje i nadam se najboljem ishodu 🍀💚
    Bebs i Tea22, tsh mi je 2.99 a secer 5.3, nije me slala na dodatne za seces ali je za dodatne nalaze za tsh...hmm, mogla je odmah oboje kad vec vec vadim krv

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    26. Svibanj 2020. 21:52

bobi_92

Sretno svima😃

Čestitam 🍀 i kao netko tko smeđari cijelo vrijeme, kazem ti da odmah zoves ginekologa i narucis se, i obavezno kazes da imas taj iscjedak. :) Bit ce sve ok. Ja sam bila na pregledu sa 5+5 i titralo je srce a za iscjedak sam dobila duphastone.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    26. Svibanj 2020. 21:52

Čestitke i svim ostalim novim plusicima u grupi ♥️♥️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    26. Svibanj 2020. 21:56

Bebs

Sara2021

Bebs

Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)

♥️
    Hvala na lijepim zeljama i mislima danas, osvrcem se sad na sva 3 tvoja komentara ☺️
    Moguce da ce se polako rijesiti sad to smeđarenje, na poslu sam stalni u uskim hlacama, i sjedim… Ne lufta se dole dovoljno 🤣 a plus stres i sve to…sigurno ne pomaze.
    Sto sve jos jos moram na hzzo ponesti?
    Znaci u firmi samo taj prosjek zadnjih 6 placa trazim i to je to, nista drugo ne moram?
    A za ginicku tvoju, da dobis 6-7 slika? Wooow 🥰 predivno ♥️ koja je to ginicka, da znamo i mi ostale? 😁

Rekli su mi jedan primjerak tog bolovanja, prosjek zadnjih 6 placa, kopiju osobne i kopiju tekuceg, valjda je to to, a u firmi predat doznaku, meni bi sutra trebalo iz firme to doci pa cu ici sutra to rjesavat pa ti kazem ak ce jos kaj trebat.
    Dr. Zovak u Švarcovoj 😁

Jesi predala danas?
    Ja sam vec danas u firmi dobila taj izracun placa i sad cekam ceka da mi potvrdis da li je to sto si napisala sve, pa da idem to ujutro predati :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.