Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    25. Svibanj 2020. 11:15

Nada88

JECIKA

Anikin ja sam na samom pocetku imala bas jake bolove (mislim da sam i pisala) jer su mi crijeva uvijek bila puna a jajnici proradili i mene su zapravo boljeli jajnici od pritiska od crijevaja sam tako razumjela. Bol mi je isao sa struka ka cijelom stomaku kao nekakvo strujanje. Proslo je posle 2-3 dana kad sam regulisala stolicu sa MG Donatom.
    Nada nije rekao kako..ja cu npr danas staviti samo pred spavanje i tako dok ne potrosim kutiju..

Koliko inace stavljas dnevno? Ja sam na 2×2.

Ja sam 200mg tri puta na dan.. I cesto se desi da mi ovi preko dana ostanu na vesu. Onaj uvece mi ima najvise efekta

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

An1
    25. Svibanj 2020. 11:21

JECIKA E hvala na odgovoru, mislim da je i meni točno to! Idem si po Donat 
    Pipin grupa nam je tajna, ne moraš brinuti... mi smo cijele u tajnama 🤗 i dobrodošla!!! Mislim da je većina cura i tu i tamo 

10.06. Nifty uredan 💖

Pipin
    25. Svibanj 2020. 11:24

Anikin

Pipin grupa nam je tajna, ne moraš brinuti… mi smo cijele u tajnama 🤗 i dobrodošla!!! Mislim da je većina cura i tu i tamo

Hvala puno na dobrodošlici  kako pronađem grupu?

• Bluew
    25. Svibanj 2020. 11:25

Anikin

Pipin grupa nam je tajna, ne moraš brinuti… mi smo cijele u tajnama 🤗 i dobrodošla!!! Mislim da je većina cura i tu i tamo

Moze pitanje za grupu na fb🤣 znam da je tajna, ali moze li se vidjeti npr na mom profilu kad se pridruži u grupu? Znam da se objave ne mogu viditi ali za ovo nezzz.. 😅 Ako kuzis sto ocu reci 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

BlueMoon
    25. Svibanj 2020. 11:34

brunoibanankica znaci mucnine su se smanjile,sve ok:)..super.. ja sad tek nekako pocinjem uzivati.. i meni se trbuh nazire, sto mislis kad bude onako da ga je teze sakriti? jos mi sva odjeca moze, to se isto pitam dokad ce trajati.. ako znas pomagaj
    ja sam u nemilom iscekivanju rezultata niftiya.. sapice javi kad tvoji dodu :)
    Pipin dobrodosla

pepipeps
    25. Svibanj 2020. 11:36

Bluew

Anikin

Moze pitanje za grupu na fb🤣 znam da je tajna, ali moze li se vidjeti npr na mom profilu kad se pridruži u grupu? Znam da se objave ne mogu viditi ali za ovo nezzz.. 😅 Ako kuzis sto ocu reci

To uvijek možeš ograničiti u postavkama, da samo ti imaš pravo vidjeti koje grupe lajkaš.

An1
    25. Svibanj 2020. 11:36

E cure grupa se zove Zimske klokanice 2020, tako utipkate u tražilicu i s obzirom da je tajna nitko van grupe ne može znati da ste vi u njoj :) 

10.06. Nifty uredan 💖

Pipin
    25. Svibanj 2020. 11:47

Anikin

E cure grupa se zove Zimske klokanice 2020, tako utipkate u tražilicu i s obzirom da je tajna nitko van grupe ne može znati da ste vi u njoj :)

Hvala - evo i mene! :)

Brunoibrankica
    25. Svibanj 2020. 12:22

BlueMoon

brunoibanankica znaci mucnine su se smanjile,sve ok:)..super.. ja sad tek nekako pocinjem uzivati.. i meni se trbuh nazire, sto mislis kad bude onako da ga je teze sakriti? jos mi sva odjeca moze, to se isto pitam dokad ce trajati.. ako znas pomagaj
    ja sam u nemilom iscekivanju rezultata niftiya..sapicejavi kad tvoji dodu :)
    Pipin dobrodosla

Ja vise me mogu skrit busicu, svi me skuze, a i guzica mi narasla, svi primjete, dobila sam saamo jednu kilu, al nosim samo tajice sve me uzasno tiska u podrucju trbuha...  Al sad ce pocet trbuscic rasti. .. mucnina vise nemam

Lalla
    25. Svibanj 2020. 12:33

Ja bih danas stalno nesto jela i onda sam pojela jedan super fini cupavac i sad se ne mogu rijesiti mucnine vec 2-3 sata. I ja sam isla obnovit zalihu donata mg. Pijem ga vec desetak dana. Obavim to 1 dnevno al bude tesko. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.