Anikin ja sam na samom pocetku imala bas jake bolove (mislim da sam i pisala) jer su mi crijeva uvijek bila puna a jajnici proradili i mene su zapravo boljeli jajnici od pritiska od crijevaja sam tako razumjela. Bol mi je isao sa struka ka cijelom stomaku kao nekakvo strujanje. Proslo je posle 2-3 dana kad sam regulisala stolicu sa MG Donatom.
Nada nije rekao kako..ja cu npr danas staviti samo pred spavanje i tako dok ne potrosim kutiju..
Koliko inace stavljas dnevno? Ja sam na 2×2.
Ja sam 200mg tri puta na dan.. I cesto se desi da mi ovi preko dana ostanu na vesu. Onaj uvece mi ima najvise efekta
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
JECIKA E hvala na odgovoru, mislim da je i meni točno to! Idem si po Donat
Pipin grupa nam je tajna, ne moraš brinuti... mi smo cijele u tajnama 🤗 i dobrodošla!!! Mislim da je većina cura i tu i tamo
10.06. Nifty uredan 💖
Pipin grupa nam je tajna, ne moraš brinuti… mi smo cijele u tajnama 🤗 i dobrodošla!!! Mislim da je većina cura i tu i tamo
Hvala puno na dobrodošlici kako pronađem grupu?
Pipin grupa nam je tajna, ne moraš brinuti… mi smo cijele u tajnama 🤗 i dobrodošla!!! Mislim da je većina cura i tu i tamo
Moze pitanje za grupu na fb🤣 znam da je tajna, ali moze li se vidjeti npr na mom profilu kad se pridruži u grupu? Znam da se objave ne mogu viditi ali za ovo nezzz.. 😅 Ako kuzis sto ocu reci
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
brunoibanankica znaci mucnine su se smanjile,sve ok:)..super.. ja sad tek nekako pocinjem uzivati.. i meni se trbuh nazire, sto mislis kad bude onako da ga je teze sakriti? jos mi sva odjeca moze, to se isto pitam dokad ce trajati.. ako znas pomagaj
ja sam u nemilom iscekivanju rezultata niftiya.. sapice javi kad tvoji dodu :)
Pipin dobrodosla
Moze pitanje za grupu na fb🤣 znam da je tajna, ali moze li se vidjeti npr na mom profilu kad se pridruži u grupu? Znam da se objave ne mogu viditi ali za ovo nezzz.. 😅 Ako kuzis sto ocu reci
To uvijek možeš ograničiti u postavkama, da samo ti imaš pravo vidjeti koje grupe lajkaš.
E cure grupa se zove Zimske klokanice 2020, tako utipkate u tražilicu i s obzirom da je tajna nitko van grupe ne može znati da ste vi u njoj :)
10.06. Nifty uredan 💖
E cure grupa se zove Zimske klokanice 2020, tako utipkate u tražilicu i s obzirom da je tajna nitko van grupe ne može znati da ste vi u njoj :)
Hvala - evo i mene! :)
brunoibanankica znaci mucnine su se smanjile,sve ok:)..super.. ja sad tek nekako pocinjem uzivati.. i meni se trbuh nazire, sto mislis kad bude onako da ga je teze sakriti? jos mi sva odjeca moze, to se isto pitam dokad ce trajati.. ako znas pomagaj
ja sam u nemilom iscekivanju rezultata niftiya..sapicejavi kad tvoji dodu :)
Pipin dobrodosla
Ja vise me mogu skrit busicu, svi me skuze, a i guzica mi narasla, svi primjete, dobila sam saamo jednu kilu, al nosim samo tajice sve me uzasno tiska u podrucju trbuha... Al sad ce pocet trbuscic rasti. .. mucnina vise nemam
Ja bih danas stalno nesto jela i onda sam pojela jedan super fini cupavac i sad se ne mogu rijesiti mucnine vec 2-3 sata. I ja sam isla obnovit zalihu donata mg. Pijem ga vec desetak dana. Obavim to 1 dnevno al bude tesko.
Sortiraj odgovore
Najstariji