Prvi put ti je bila rana T pa zato nisi dobila sliku, ali sutra bi je vec mogla dobiti :) nema to veze privatni ili socijalni
Znaci mozda me sutra ceka slikica ♥️ nadam se samo da ce bit sve ok posto smeđarim vec 2 i pol tjedna :(
Dok nisam znala da sam trudna, skroz na pocetku, imali smo odvoz glomaznog otpada i nanosala sam se teskih stvari nazalost tada. Jel moguce da je zbog toga?
Mislim sutra cu sve saznat... Cure drzite mi fige da bude sve ok 🍀
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Vecer 🤗 zanima me je li jos neko osim mene gleda (na netu) kolica ili neku drugu opremu za bebu? 🤣🤣
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Vecer 🤗 zanima me je li jos neko osim mene gleda (na netu) kolica ili neku drugu opremu za bebu? 🤣🤣
Hehe ima nas jos...ali samo gledam 😁😁😁
Hehe ima nas jos…ali samo gledam 😁😁😁
Odma mi je lakse 😅😅
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Prvi put ti je bila rana T pa zato nisi dobila sliku, ali sutra bi je vec mogla dobiti :) nema to veze privatni ili socijalni
Znaci mozda me sutra ceka slikica ♥️ nadam se samo da ce bit sve ok posto smeđarim vec 2 i pol tjedna :(
Dok nisam znala da sam trudna, skroz na pocetku, imali smo odvoz glomaznog otpada i nanosala sam se teskih stvari nazalost tada. Jel moguce da je zbog toga?
Mislim sutra cu sve saznat… Cure drzite mi fige da bude sve ok 🍀
Sretno sutra🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Uf, ugušiti ću se u vlastitim prdcima. Uopce se ne sjećam da mi je sa sinom bilo tako. Odvratno nešto! Piše da je to znak da je sve ok.
Ajd super, kažu da nitko od smrada nije umro. Valjda ne bum ni ja.
Cure ja sam rekla najblizima i osjecam neopisivo olaksanje. Sve je proslo super. Ostaju neki manje bitni ali to necu dati da me brine. Sad sam u iscekivaju rezultata niftiya ovaj tjedan...
Sretno na pregledima ❤️ Oko simptoma se ne brinite, sve smo razlicite. Meni je sad puno lakse i zaboravim da sam trudna
Kolica sam malo skicnula po netu jos prije, al namjeravam bar krajem ljeta viditi po ducanima. Strah me da se ne zatvore centri opet zbog korone na jesen, a ne zelim napamet narucivati tako velike i skupe stvari
Kosu sam obojala bas prije trudnoce (ili mozda u prvim danima dok nisam znala), a bojam se s onom prirodnom farbom iz Dm-a, od 59 kn. Kanim malo pricekati jos, pa se onda skrpati s pramenovima, a onda kad prođe 12 tt obojati izrast (imam sijede). Od kozmetike koristim dosta Alverde (sminka), od Bio Baze intimni gel i dezic, a sampon mi je najbolji neki HC Probiotici isto iz Dm-a. A sto se tice shoppinga, to sam cim mi je menga kasnila 3 dana, vec gledala IKEA baby sve, od krevetica pa nadalje 🤣
Hvala cure 💌
Javim sutra cim prođe pregled. Tek je popodne u 16:30, treba to docekat... Uf
BlueMoon joj divno, sigurno ti je sad lakše i moći ćeš se još više opustiti. Jedva cekam i ja taj dan 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji