Jutro i sretno svima na pregledima danas!
Ja sam sinoć imala velike bolove na lijevoj strani (s leđa na trbuh se sirila bol)! Bas sam se prepala, jedva zaspala no evo jutros mi se čini da je i meni napokon zaštekala probava… jeli vi imate tako neke bolove zbog usporene probave?
Što se probave tiče, ja kako koji dan. Ima par dana za redom ništa, pa onda jedva nešto. Napuhnut sam, razdražljiva zbog toga jer imam osjećaj ko da nosim 2tone sa sobom… Ja vježbam, krećem se, uzimam magnezij i svejedno…. Nema pravila 😏
Meni je dosad bilo super, nego evo... vise me zabrinjavaju ti bolovi 😩 a sto nas još čeka
10.06. Nifty uredan 💖
Nada kako si mi? Meni dr rece da polako izbacujemo utrogestan. Kupicu jos jednu kutiju potrositi je i jednu imati kod kuce za svaki slucajsta je tebi tvoj rekao??
Ej draga, meni je isto rekao u subotu da ga skroz ostavim odjednom jer od 12-og tjedna posteljica luci sama...ali ja to ne mogu, nekako me strah! Sutra imam onaj velili detaljni ultrazvuk pa cu vidit sta ce mi taj doktor reci... kako ti je rekao da reduciras utrice?
Pozdrav curke, ja sam se sinoc tako prepala, oko 4 pred jutro me je probudio bol u stomaku, bas kao menstrualni grc, mislila sam da cu procuriti. To je trajalo nekih 5 min i smirilo se, jutros kad sam ustala kao da nista nije bilo. Mislim znalo me je tako zaboliti ali ovo sinoc da me bas bol iz sna probudi mogu reci da je bilo i jace od menstrualnog kad inace popijem i tabletu. Jel jos nekog tako probadalo? Neko je ranije pisao ali ne mogu sad traziti jer nemam predstavu koliko unazad postova
Pozz cuure, etooo mi spavamo 2 noć u novom stanu, dakle život nam je u kutijama, danas mi dodje majstor sa policama za ormar, da slozim robu koja je u vrecama koje se usisaju zrak van, kuhinju staru au jučer kompletnu iznjeli van, jučer sam do kraja očistila nas mali stan, da ga predam cistog, jaako puno mipomogla sveki kod koje cemo kuhati malo ja, malo ona jer je jos u radnom odnosu, ona je dva kata vise od nas. Polako cemo sve napraviti. Za 4 tj dolazi kuhinja, špajzu-smocnicu ce mi napraviti za tjedan ili dva jer nam to radi nas vjencani kum koju je na terenu, pa kad dodje. Eto, jaaako sam se naradila, ubila, pomagala mi jedna od mojih frendica u subotu sve iz kuhinje i spajze mi popakirala u kutije.
Svaku vecer sam vas citala,al nikad do kraja pa se nisam javljala. Svima kojima nisam pozeljela,zelim dobrodoslicu. Cure koje idu na pregled sretno, ja idem 26.5. za nuhalni nabor, i jedan dan sad pocetkom tjedna idem vadit krv za nifty u polikliniku Breyer.
Sve vas pozdravljam.
Vidim da nema dugo ni Isabele… Od proslog tjedna…
A ostatak stare ekipe, bas mi je zalosno kaj ste otisle na facebook…bas…. 😔😔😔😔😔😔
Sad znam da moja Anitram čita…. Mislim na tebe…. ❤️
Ja sam u istim problemima, zivot u kutijama, pranje i ciscenje jednog i drugog stana, cekamo namjestaj, kuhinju sveee....jesmo li mogli gore vrime za ovo naci 🤣🤣 jel ti neko pomaze ili sve sama????
Pozdrav curke, ja sam se sinoc tako prepala, oko 4 pred jutro me je probudio bol u stomaku, bas kao menstrualni grc, mislila sam da cu procuriti. To je trajalo nekih 5 min i smirilo se, jutros kad sam ustala kao da nista nije bilo. Mislim znalo me je tako zaboliti ali ovo sinoc da me bas bol iz sna probudi mogu reci da je bilo i jace od menstrualnog kad inace popijem i tabletu. Jel jos nekog tako probadalo? Neko je ranije pisao ali ne mogu sad traziti jer nemam predstavu koliko unazad postova
Ejj mene je tako jedno popodne boljelo, cak sam i lekadol popila.. Samo sto je mene to boljelo sigurno pola sata, bas sto kazes osjećaj kao da cu procuriti.. Nakon toga nisam imala vise takve bolove, jedino sad tu i tamo imam osjećaj kao da su neki blagi grcevi, ni blizu toj boli.. Nadam se da nam se nece ponoviti..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Svi kazu da su grcevi normalni, al ja isto kad ih osjetim nije mi dobro....jucer sam imala osjecaj peckanja u podrucju maternice, neki cudan osjecaj!
Bluew sad sam sjetila kako si spomenula lekadol da si ti, bas je strasno bilo kud u pola noci ne znam sta me snaslo uopste, nadam se samo da nije nista opasno i da nas nece ovako vise prepadati 🙏🙏 i mene tu i tamo probode ali nista kao to sinoc 🤔 ja imam u cevrtak 28. ponovo pregled, tad cu hiti 6+0 kad bi trebala cuti srce, na prvom pregledu 21.05 mi se vidjela gv velicine 6mm i zv valjda ok za te tjedne
Sretnoni svima ostalima koji imaju preglede, da vam sve bude u najboljem redu 🥰🥰
Anikin ja sam na samom pocetku imala bas jake bolove (mislim da sam i pisala) jer su mi crijeva uvijek bila puna a jajnici proradili i mene su zapravo boljeli jajnici od pritiska od crijeva ja sam tako razumjela. Bol mi je isao sa struka ka cijelom stomaku kao nekakvo strujanje. Proslo je posle 2-3 dana kad sam regulisala stolicu sa MG Donatom.
Nada nije rekao kako..ja cu npr danas staviti samo pred spavanje i tako dok ne potrosim kutiju..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Anikin ja sam na samom pocetku imala bas jake bolove (mislim da sam i pisala) jer su mi crijeva uvijek bila puna a jajnici proradili i mene su zapravo boljeli jajnici od pritiska od crijevaja sam tako razumjela. Bol mi je isao sa struka ka cijelom stomaku kao nekakvo strujanje. Proslo je posle 2-3 dana kad sam regulisala stolicu sa MG Donatom.
Nada nije rekao kako..ja cu npr danas staviti samo pred spavanje i tako dok ne potrosim kutiju..
Koliko inace stavljas dnevno? Ja sam na 2×2.
Pozdrav svima, pridružuje vam se još jedna trudnica u 8tt. nadam se da me primate u svoje redove. Da li je bolje da se uključim ovdje ili na fejs (vdjela sam da imate grupu, pratila iz prikrajka do danas). Da li je fejs grupa secret? Nismo još nikome rekli za trudnoću, pa me strah da drugi vide ako je private ili public. ako imate pitanja za mene samo recite!
Sortiraj odgovore
Najstariji