Jel neka od vas imala proljev...od tvrde stolice, evo danas po prvi put i proljev. Jel to za zabrinut se ili je normalno?
Jel neka od vas imala proljev…od tvrde stolice, evo danas po prvi put i proljev. Jel to za zabrinut se ili je normalno?
Ja npr sam popodne imala mekšu stolicu, ali nije proljev. Ne brini, jedi sad nešto lakše, kola, štapići i prođe. pa mora u 9 mj i proljev doći :) opasno je ako imaš grčeve kao radi proljeva ali nisam to baš iskreno proučavala, samo su mi rekli. vjerojatno misle na one bole duge jake grčeve, a ne na grčić, dva :)
Lilo, super, sigurno ti je lakše sad kad mama zna. wooow sedmi put :) moji i njegovi prvi put on je i jedinac tako da ja sam im nada. haha.
Meni sad znaju svi iz obitelji: moji, njegovi, tete, bake, prabake jer su moja i njegova mama svima razglasile, ona i na poslu. Jučer svekrva i svekar došli kod nas sa šampanjcem da nas izljube jer im je on rekao u subotu, a mene još nisu vidjeli, pa smo išli kod mojih na ručak i tako, baš mi je sad lakše kad znaju. znaju mi i kuma, sestrična i dvije prijateljice najbliže. Jer otpočetka mi je stav šta god da se desi, najbližima bi rekla.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jel neka od vas imala proljev…od tvrde stolice, evo danas po prvi put i proljev. Jel to za zabrinut se ili je normalno?
Kako misliš proljev? Dali si imala vise njih u toku dana? Ako mislis na 1-3 kroz jutro to sam imala!! Kazu da je normalno. Malo kao pretjeramo sa sredstvima raznim (magnezij, Donat, jogurti) i drugačije nam sve sad funkcionira. Ali svakako ako ih imaš cijeli dan i ako se to sutra ponovi na hitnu jer možeš dehidrirati.
10.06. Nifty uredan 💖
Inace sam prije trudnoce bila skolna rijetkim stolicama i povremenim proljevima, pa mi se to malo ucvrstilo. Samo jedan sam imala, bas osjetim da me iscistilo...al sad kao da nista nije bilo. Trebam li se uzrujavati ili ne?
Cure, jel se dobije fotkica bebice na prvom pregledu kod socijalnog ginekologa? :) Joj ja bas mastam kako bi iznenadili obitelj s fotkicom i jos necim, mozda balonima i onda bi im rekli da smo trudni! Mislim da bi pali u nesvjest :) U srijedu mi je pregled.
Pozdrav cure, pratim vas od početka, nisam se usudila još pisati jer je rana trudnoćaprošli tjedan sam bila na pregledu 7+3 i zasad je sve u redu, 12,3mm i čuli smo srce 155 bhm. Htjela sam vas sada pitati, cure koje ste iz Zagreba, gdje ćete ići na kombinirani probir, a da nije privatno? Mislila sam nekako logično u Petrovu, a vidim da se drugdje spominjalo da je Vinogradska bolja, pa sam malo zbunjena. Koliko sam shvatila nema naručivanja? Vidim da su neke već djevojke u tom tjednu za obaviti pa ako mogu podijeliti svoje iskustvo gdje su išle, i plaća li se ako je na uputnicu. Hvala :)
Hej dobro nam dosla, cestitke na plusicu i urednom pregledu❤
Inace sam prije trudnoce bila skolna rijetkim stolicama i povremenim proljevima, pa mi se to malo ucvrstilo. Samo jedan sam imala, bas osjetim da me iscistilo…al sad kao da nista nije bilo. Trebam li se uzrujavati ili ne?
Ma ne trebaš!! Nego budi sretna! To ti je mislim tipično trudnički... nakon opstipacije čišćenje i sve u krug
10.06. Nifty uredan 💖
Cure, jel se dobije fotkica bebice na prvom pregledu kod socijalnog ginekologa? :) Joj ja bas mastam kako bi iznenadili obitelj s fotkicom i jos necim, mozda balonima i onda bi im rekli da smo trudni! Mislim da bi pali u nesvjest :) U srijedu mi je pregled.
Dobit ces sliku svoje mrvice 😃
Ja sam dobila! Samo slikicu mi je dala, a to je i najslađe ;) ali jedna žena koju znam ima jako malo slika jer joj je doktorica uvijek govorila kako “nema papira”! Ali nadam se da ćeš je ti dobiti!!
10.06. Nifty uredan 💖
Ja sam dobila! Samo slikicu mi je dala, a to je i najslađe ;) ali jedna žena koju znam ima jako malo slika jer joj je doktorica uvijek govorila kako “nema papira”! Ali nadam se da ćeš je ti dobiti!!
Užas,jadna žena, mi smo našu prvu slikicu sa 5+5 uokvirili hahaahahah. i pokazujem ju svima. a komentari su joj slatkoo ja to niš ne kužim (kao da ja kužim)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji