Sretno na pregledima! :) I ja imam prvi pregled sljedeci tjedan. Nadam se da ce sve biti u redu i da cu moci reci makar najblizima. Jedva cekam vidjeti reakcije, mislim da ce poludjeti od srece jer nas vec godinama mole da im vise damo unuke :))))
Sretno na pregledima! :) I ja imam prvi pregled sljedeci tjedan. Nadam se da ce sve biti u redu i da cu moci reci makar najblizima. Jedva cekam vidjeti reakcije, mislim da ce poludjeti od srece jer nas vec godinama mole da im vise damo unuke :))))
Kad ti je pregled? ☺️ Tada ces vec vidjeti otkucaje i moci me ti reci vise nego meni na prvom, sto je svakako bolje.
Haha znaci isto nam je, ja vec vec godinama slusam isto, nadam se da cemo im ovu zimu podariti unucice 🥰♥️
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
I hvala 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Prvi put ti je bila rana T pa zato nisi dobila sliku, ali sutra bi je vec mogla dobiti :) nema to veze privatni ili socijalni
Znaci mozda me sutra ceka slikica ♥️ nadam se samo da ce bit sve ok posto smeđarim vec 2 i pol tjedna :(
Dok nisam znala da sam trudna, skroz na pocetku, imali smo odvoz glomaznog otpada i nanosala sam se teskih stvari nazalost tada. Jel moguce da je zbog toga?
Mislim sutra cu sve saznat… Cure drzite mi fige da bude sve ok 🍀
Sretno ti sutra na pregledu! Pitaj za bolovanje 😁💙
Pozz cuure, etooo mi spavamo 2 noć u novom stanu, dakle život nam je u kutijama, danas mi dodje majstor sa policama za ormar, da slozim robu koja je u vrecama koje se usisaju zrak van, kuhinju staru au jučer kompletnu iznjeli van, jučer sam do kraja očistila nas mali stan, da ga predam cistog, jaako puno mipomogla sveki kod koje cemo kuhati malo ja, malo ona jer je jos u radnom odnosu, ona je dva kata vise od nas. Polako cemo sve napraviti. Za 4 tj dolazi kuhinja, špajzu-smocnicu ce mi napraviti za tjedan ili dva jer nam to radi nas vjencani kum koju je na terenu, pa kad dodje. Eto, jaaako sam se naradila, ubila, pomagala mi jedna od mojih frendica u subotu sve iz kuhinje i spajze mi popakirala u kutije.
Svaku vecer sam vas citala,al nikad do kraja pa se nisam javljala. Svima kojima nisam pozeljela,zelim dobrodoslicu. Cure koje idu na pregled sretno, ja idem 26.5. za nuhalni nabor, i jedan dan sad pocetkom tjedna idem vadit krv za nifty u polikliniku Breyer.
Sve vas pozdravljam.
Vidim da nema dugo ni Isabele... Od proslog tjedna...
A ostatak stare ekipe, bas mi je zalosno kaj ste otisle na facebook...bas.... 😔😔😔😔😔😔
Sad znam da moja Anitram čita.... Mislim na tebe.... ❤️
Brunoibanankica cesititam na useljenju :) i sretno na pregledima.. kako se ti osjecas, po tjednima smo tu negdi?
Fale i meni cure na fb, a ja nikako da ga nepravim, nekako mi tu pase..
Meni bi trebali ove dane doci rez niftiya pa javim sve..
Hey Brunoibrankica bome si se ti fajn namucila ovih dana... Sad malo probaj laganini ☺️Btw, skuzila sam da te znam, a i ti mene 😁
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
BlueMoon ... 😘🤗🤗 Ja ga zbog toga ne budem radila...
Dobro sam... Busica se malo nadzire, cice me jos uvijek bole, a ostalo je sve ok.
U ovo vrijeme sam maaalo razmisljala o tome da sam trudna. Samo me vodila zelja za useljenjem...
💪🏼🥰
Jutro drage moje. Nema ni mene baš. 🤔 Stalno nešto. Nisam ni na fejsu ni tu jer je bilo puno obaveza. Iskreno, još nisam skroz spremna pisat na fejsu, pošto nismo još nikome rekli. Još se držimo dogovora da velimo obitelji kad bude mi 12tt. 🤭 Jest da je tajna grupa, ali svejedno. Pogledam dok stignem obadvoje.
Novim plusicima zelim dobrodoslicu i skolski trudnocu, a cure koje danas idu na pregled sretno!!! 😘
Cure, ja kroz vikend imala jedva nesto sitno simptome, a jutros me kriza na momente bas jako zabole. Kako je Vama?
Ja se javim ovdje na forumu isto, citam svaki dan, ali meni je na fejsu puno bolje, lakse, jednostavnije i tam sam puno aktivnija. Ispod jedne teme komentari od toga, preglednije je sve, a i puno prije se skompas s nekim tamo. Imam iskustva s ljetnih beba 2019, stvarno smo odlicno drustvo od nas 60ak evo vec godinu i pol i to samo na fejsu, neke cure koje su si blize geografski, postale prijateljice i izvan virtualnog svijeta 😊 tak da je za mene fejs samo 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji