Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    25. Svibanj 2020. 12:33

Brunoibrankica

BlueMoon

brunoibanankica znaci mucnine su se smanjile,sve ok:)..super.. ja sad tek nekako pocinjem uzivati.. i meni se trbuh nazire, sto mislis kad bude onako da ga je teze sakriti? jos mi sva odjeca moze, to se isto pitam dokad ce trajati.. ako znas pomagaj
    ja sam u nemilom iscekivanju rezultata niftiya..sapicejavi kad tvoji dodu :)
    Pipin dobrodosla

Ja vise me mogu skrit busicu, svi me skuze, a i guzica mi narasla, svi primjete, dobila sam saamo jednu kilu, al nosim samo tajice sve me uzasno tiska u podrucju trbuha… Al sad ce pocet trbuscic rasti. .. mucnina vise nemam

onda se pratimo, samo sto ja jos nekako skrivam trbuh, vidjet cemo dokad cu izgurati  jedva cekam sad kad zatopli jos malo nosit haljine i slapice samo

mommy_V
    25. Svibanj 2020. 12:47

Jel nekoga ubijaju migrene i vrtoglavica,opcenit osjecaj loseg stanja iti kad guc vode popijete😣😣😣

Bella🌟
    25. Svibanj 2020. 12:49

Jel ima netko da smeđari cijeli vrijeme, tipa ne samo dan dva nego ono većinu dana uzastopno par tjedana(tako je meni) i da je sve ok?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bebs
    25. Svibanj 2020. 12:55

mommy_V

Jel nekoga ubijaju migrene i vrtoglavica,opcenit osjecaj loseg stanja iti kad guc vode popijete😣😣😣

Mene vrtoglavica i strasne mucnine, bas sam koma, a tek je početak 😔

pepipeps
    25. Svibanj 2020. 13:21

mommy_V

Mene glava često boli, ali inače sam osjetljiva na promjene vremena pa mi nije ništa strano da me boli u ovo prijelazno vrijeme, no prije sam mogla šiknuti u sebe ibuprofen od 600 i tko više zna za glavobolju..paracetamol ne pomaže ništa. Loše stanje od guca vode i svega općenito sam prošla ušavši u 12. tjedan sve je puno lakše. 

pepipeps
    25. Svibanj 2020. 13:25

Brunoibrankica

BlueMoon

brunoibanankica znaci mucnine su se smanjile,sve ok:)..super.. ja sad tek nekako pocinjem uzivati.. i meni se trbuh nazire, sto mislis kad bude onako da ga je teze sakriti? jos mi sva odjeca moze, to se isto pitam dokad ce trajati.. ako znas pomagaj
    ja sam u nemilom iscekivanju rezultata niftiya..sapicejavi kad tvoji dodu :)
    Pipin dobrodosla

Ja vise me mogu skrit busicu, svi me skuze, a i guzica mi narasla, svi primjete, dobila sam saamo jednu kilu, al nosim samo tajice sve me uzasno tiska u podrucju trbuha… Al sad ce pocet trbuscic rasti. .. mucnina vise nemam

Neka trbuha, lijepo onda napreduje. I mene sve stiska, morala sam uzeti hlače na onu rastezljivu gumu koja se samo zaveže u mašnu gore da ne padaju. Šteta što nisi s nama na fejsu, grupa je privatna i nitko ne može ništa o tebi vidjeti, osim imena, prezimena i profilne slike koju imaš, a i nitko ne može osim nas vidjeti što se objavljuje tamo. Drži se, lakše je malo u ovim tjednima. Čestitam na preseljenju, neka vam je lijepo i prostrano, puno ljubavi i mira u novom gnijezdu želim.

25. Svibanj 2020. 13:41

Bluew

Anikin

JECIKA E hvala na odgovoru, mislim da je i meni točno to! Idem si po Donat
    Pipin grupa nam je tajna, ne moraš brinuti… mi smo cijele u tajnama 🤗 i dobrodošla!!! Mislim da je većina cura i tu i tamo

Moze pitanje za grupu na fb🤣 znam da je tajna, ali moze li se vidjeti npr na mom profilu kad se pridruži u grupu? Znam da se objave ne mogu viditi ali za ovo nezzz.. 😅 Ako kuzis sto ocu reci

Ne moze, vide se samo stranice koje se lajkaju, a gruoe u koje udes ne 😉

Peppa❤️
    25. Svibanj 2020. 13:42

Drage buduce i vec ustaljene mame, evo da vam se i ja pridruzim. Jucer smo saznali da ce nasa dvogodisnja curica dobiti drustvo pa se nadam da cemo se i mi tu ugodno druziti u narednim mjesecima. Svima cestitam i sretno na pregledima! Ja svoj prvi namjeravam odraditi kad udjem u 7-8 tjedan trudnoce i kad se srce sigurno bude culo.. do tad cu piti folnu i vitamine..😉
    Netko je pisao o grcevima, oni su u potpunosti normalni, osobito prvih tjedana i znaju biti poprilicno jaki.. 

25. Svibanj 2020. 13:45

Znam da su neke cure napisale da bi napravile fejs samo za grupu, ako ne zelite da znamo vase ime i prezime, stavite nadimak tu s foruma i sliku neku ovak, ne mora biti vasa, a ne mora biti uopce. Stvarno je puno lakse komunicirati i razmjenjivati savjete i ostalo tamo, nego ovdje.
    Meni stvarno ne smeta da netko zna moje ime i da vidi sliku/e, ovak i onak nitko osim nas ne vidi nist u grupi...
    Eto ako se koja odluci, Zimske klokanice 2020.

25. Svibanj 2020. 13:47

I da, novim curama zelim dobrodoslicu i urednu trudnocu, a curama koje imaju preglede danas, da bude sve u najboljem redu.

Ja vec par dana slusam svojeg deckica preko fetal dopplera, danas ga ulovila doslovno odmah kak sam ga prislonila na trbuh 😊 predivno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.