Jutroo svima i sretno na pregledima danas!! Ja sam ok cice i dalje bole, jedino mi se smanjila probadanja, zatezanje i napuhnutost, pa me sve strah a prosli tjedan sam to sve imala, danas sam 5+1,jel se i vama tako to sve postepeno smanjivali ili,, u cetvrtak imam prvi pregled pa me sve strah,,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Vjerujem da je fejs super i možda vam se prikljucim kad udjem u sigurnije tjedne. I ovako sam previse za ekranima pa me strah da bu mi muž jos vise prigovaral ak bum i na fejsu. Ovdje bar odem kad imam vremena i onda procitam nove postove, ne stizu mi notifikacije. Da sam na čuvanju trudnoće onda bi definitivno.
Jutro...
Bluew i ja pomalo skicam stvarcice na netu i razmisljam sto bi trebalo mislim si kak je jos rano,cekam pregled u cetvrtak pa cu onda aktivnije gledat, samo gledat i trazit za sada
Nakon najmladjeg sam sve podijelila, tako da nemam apsolutno nista za bebu, a nemam nikog ni da mi proslijedi. Pa me sad malo drzi euforija kao da mi je prvo hahaha...
Prije sam bila na forumu, pa se prebacile na fejs...ali meni je ovo puno bolje. Nekako laganini, smirenije... na fejsu ja to ne stignem poloviti, toliko toga, a dok dodje bebica onda nikako vremena uhvatit, pa kad dodhem na fejs nezz otkud bi krenila i na kraju odustanem od "javljanja" jer "budem kasnije dok cu imat vremena".
Sretno danas na pregledima!
Cao cure! Sto se tiče trgovine nisam jos nista gledala a i nisam bas ponesena tim.. Uglavnom ako bude decak od sestara imam sve sve bas sve
Jedino bih nova kolica da kupim jer jedino to nemaju neraspakovano. Ako bude curica moracu se ljetos dobro potruditi
Ja juce bila na more i osjetila blago stezanje u cerviksu. Inace samo tu nesto i osjecam.. Drugo nista.. A nisam se kupala.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Curke jutroo.
Sretno na pregledima danas.
Ja nekad skicnem svasta nesto ali je preranooo.
Meni od jutros muka pocela.
06/20 blighted ovum 8tt.
Nada kako si mi? Meni dr rece da polako izbacujemo utrogestan. Kupicu jos jednu kutiju potrositi je i jednu imati kod kuce za svaki slucaj sta je tebi tvoj rekao??
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jutro i sretno svima na pregledima danas!
Ja sam sinoć imala velike bolove na lijevoj strani (s leđa na trbuh se sirila bol)! Bas sam se prepala, jedva zaspala no evo jutros mi se čini da je i meni napokon zaštekala probava... jeli vi imate tako neke bolove zbog usporene probave?
10.06. Nifty uredan 💖
Ja sam sinoć imala velike bolove na lijevoj strani (s leđa na trbuh se sirila bol)! Bas sam se prepala, jedva zaspala no evo jutros mi se čini da je i meni napokon zaštekala probava… jeli vi imate tako neke bolove zbog usporene probave?
Što se probave tiče, ja kako koji dan. Ima par dana za redom ništa, pa onda jedva nešto. Napuhnut sam, razdražljiva zbog toga jer imam osjećaj ko da nosim 2tone sa sobom... Ja vježbam, krećem se, uzimam magnezij i svejedno.... Nema pravila 😏
Ja sam sinoć imala velike bolove na lijevoj strani (s leđa na trbuh se sirila bol)! Bas sam se prepala, jedva zaspala no evo jutros mi se čini da je i meni napokon zaštekala probava… jeli vi imate tako neke bolove zbog usporene probave?
Što se probave tiče, ja kako koji dan. Ima par dana za redom ništa, pa onda jedva nešto. Napuhnut sam, razdražljiva zbog toga jer imam osjećaj ko da nosim 2tone sa sobom… Ja vježbam, krećem se, uzimam magnezij i svejedno…. Nema pravila 😏
Hahaha.. 2tone tako i ja imam osjecaj 🤣 a tek je pocelo. Huh. Vas se veselim slikicama kako cemo izgledat pred kraj 😎😁
Mene sve nekako predvecer uhvati. Bude mucnina, ali kako koji dan. Cice malo prestanu boljeti preko dana a nekad me po noci probudi bol. Osjetim i u trbuhu kao da sam trbusnjake radila, imam osjecaj da ce se sve raspuknuti kad se protegnem. Al samo nek boli znaci da bebolino raste
Sto se tice probave, tocna sam ko urica svaki dan hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji