Cure, jel se dobije fotkica bebice na prvom pregledu kod socijalnog ginekologa? :) Joj ja bas mastam kako bi iznenadili obitelj s fotkicom i jos necim, mozda balonima i onda bi im rekli da smo trudni! Mislim da bi pali u nesvjest :) U srijedu mi je pregled.
Ja sam dobila! Samo slikicu mi je dala, a to je i najslađe ;) ali jedna žena koju znam ima jako malo slika jer joj je doktorica uvijek govorila kako “nema papira”! Ali nadam se da ćeš je ti dobiti!!
Užas,jadna žena, mi smo našu prvu slikicu sa 5+5 uokvirili hahaahahah. i pokazujem ju svima. a komentari su joj slatkoo ja to niš ne kužim (kao da ja kužim)
A preslatko - uokvirili ste je ❤️
Dokaz koliko ja kužim - pokazivam prvu sliku mm u i govorim vidiš ovo “crno” ti je beba, a ovo unutra malo sivo joj je srce 😂😂 gleda on u mene prestravljen 😱😲 i on mi objasni sto je sto (njemu je ovo prva beba)
10.06. Nifty uredan 💖
Pozdrav cure, nikako da pišem, nekako sam se odlogirala i nisam mogla da se vratim na forum..
Nove cure dobrodošle :)
Cure koje pitaju za bolove ja sam na početku kad sam saznala svaki dan mislila da ću dobiti, baš sam imala užasne bolove. Sad imam ponekad ali to i nisu jaki bolovi, više nekako neka nelagoda.
Pridružujem se i na fejsu iako više volim forum nekako :)
Heeej mašnice, očito obje naše kasne ovulacije upalile :))) evo i mene od prošlog tjedna tu :D
Meni je definitivno bila kasna ovulacija, nisam se nadala da ću vidjeti plusić kad ono 😍😍
Cure, jel se dobije fotkica bebice na prvom pregledu kod socijalnog ginekologa? :) Joj ja bas mastam kako bi iznenadili obitelj s fotkicom i jos necim, mozda balonima i onda bi im rekli da smo trudni! Mislim da bi pali u nesvjest :) U srijedu mi je pregled.
Ja sam dobila! Samo slikicu mi je dala, a to je i najslađe ;) ali jedna žena koju znam ima jako malo slika jer joj je doktorica uvijek govorila kako “nema papira”! Ali nadam se da ćeš je ti dobiti!!
Užas,jadna žena, mi smo našu prvu slikicu sa 5+5 uokvirili hahaahahah. i pokazujem ju svima. a komentari su joj slatkoo ja to niš ne kužim (kao da ja kužim)
Dokaz koliko ja kužim - pokazivam prvu sliku mm u i govorim vidiš ovo “crno” ti je beba, a ovo unutra malo sivo joj je srce 😂😂 gleda on u mene prestravljen 😱😲 i on mi objasni sto je sto (njemu je ovo prva beba)
Hahahah jooj imam osjećaj da bi tako i ja njemu protumačila 😃🤣 ja se ovaj tjedan naručujem privatno za prvi put, mislim da me pregled čeka idući tjedan, i već sad ne mogu dočekati 😊🥰 bit ću tada po njihovom računanju točno 7+0 (po mojem 6 🤭)
Ja nisam dobila na prvom pregledu jer je bila mala trudnoća, još srce nije počelo kucati, ali za dva tjedna sam dobila čim se srce vidjelo. Bila sam tad 6+2tt i mnogo sam očekivala od prvog pregleda. Tako da nemoj da se brineš i razočaraš ako se još ne vidi srce i ne dobiješ slikicu, svaka je trudnoća različita 🥰
Ja sam u prosloj isla s 4+0, pa s 5+0, 7+0 (sve zbog spontanog prije te trudnoce) i svaki put sam dobila slicicu, ali mi smo starcima rekli tek nakon 13.tt dok su dosli nalazi niftyja. Poslikali se mm i ja sa slicicom u ruci, taman je bio mm-ov rodendan pa su bili i moji i njegovi na rucku i zamotali smo sliku i dali mamama kao da je to za najbolje mame, sogorica je snimala sve jer je ona znala odmah jer sam joj morala reci zakaj joj budem s djevojacke isla doma brzo i zakaj ne bum pila, i prvo je trebalo i mojoj mami i svekrvi jedno dvije minute da skuze kaj je i onda su se pocele plakati. Mojima je bio drugi unuk, njegovima prvi. Sestri je isto taj dan bio rodendan pa sam joj poslala por sretan rodendan i sliku s uzv-a (u njemackoj su pa zato tak).
Ugl, s prvim smo malo to vise tak napravili iznenadenje. A sad smo rekli starcima i sestrama i mojem bratu nakon prvog pregleda sa 7 tjedana tocno iz razloga jer je stariji jos beba i trebala mi je veca pomoc oko njega, a i povracala sam cijele dane i nisam nist mogla, inace bi isto cekali nalaze niftyja.
Stoga da nam bake i dede i drugi jos nitko ne zna. Sad u subotu slavimo 1.rodendan pa budemo rekli i njima.
Pozz cure, kako izgleda prvi pregled? Znam da se tada uzimaju brisevi, vaganje i mjerenje krvnog pritiska.Al me zanima kakav pregled ide da li vaginalno ili preko trbuha ili ide oboje 🙄 To me sve ceka sutra pa da sam spremna 😁
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Hahahah jooj imam osjećaj da bi tako i ja njemu protumačila 😃🤣 ja se ovaj tjedan naručujem privatno za prvi put, mislim da me pregled čeka idući tjedan, i već sad ne mogu dočekati 😊🥰 bit ću tada po njihovom računanju točno 7+0 (po mojem 6 🤭)
Evo sad znaš, to malo sivo u crnom krugu je bebac 😂 sretno na prvom pregledu 🤗 kako ti računaš drugačije od dr?
10.06. Nifty uredan 💖
Pozz cure, kako izgleda prvi pregled? Znam da se tada uzimaju brisevi, vaganje i mjerenje krvnog pritiska.Al me zanima kakav pregled ide da li vaginalno ili preko trbuha ili ide oboje 🙄 To me sve ceka sutra pa da sam spremna 😁
Meni nisu pravili ni papu, ni briseve (kao ne prije 12 tjedna 😩) samo me ja vaginalno sondom pregledala i potvrdila trudnoću. Poslala mi uputnice za krv i urin i to je to... ali druge su cure imale kvalitetnije iskustvo, mnoge dr rade i papu i briseve. Svakako će koristit vaginalni ultrazvuk za potvrdu trudnoce.
10.06. Nifty uredan 💖
Pozdrav cure, pratim vas od početka, nisam se usudila još pisati jer je rana trudnoćaprošli tjedan sam bila na pregledu 7+3 i zasad je sve u redu, 12,3mm i čuli smo srce 155 bhm. Htjela sam vas sada pitati, cure koje ste iz Zagreba, gdje ćete ići na kombinirani probir, a da nije privatno? Mislila sam nekako logično u Petrovu, a vidim da se drugdje spominjalo da je Vinogradska bolja, pa sam malo zbunjena. Koliko sam shvatila nema naručivanja? Vidim da su neke već djevojke u tom tjednu za obaviti pa ako mogu podijeliti svoje iskustvo gdje su išle, i plaća li se ako je na uputnicu. Hvala :)
Ja sam išla na Sv. Duh na uzv, a vaditi krv u Petrovu za kombinirani. Možeš i u Petrovoj sve obaviti. Nalazi su mi stigli za dva dana na mail. Ne plaćaš ništa, ne moraš se naručiti. Samo dođeš, ako ideš na Petrovu, do trijaže za ginekologiju, tamo ti uzmu uputnicu, napišu uzv+lab i s tim papirima ideš tamo gdje će ti točno reći. Ostaviš sestri uputnicu, čekaš svoj red i to je to. Ja sam išla u 11. tjednu, isto sam tako dobila ranije uputnicu, ali mi je doktor napomenuo da prije 11. tjedna na idem.
Jel ima netko da smeđari cijeli vrijeme, tipa ne samo dan dva nego ono većinu dana uzastopno par tjedana(tako je meni) i da je sve ok?
Meni bude par puta dnevno al skrooooooz malo.. tako vec par dana.. bila sam u petak na pregledu dr kaze da ne vidi odakle 🤷♀️ u cetvrtak imam opet pregled jer izgleda da je ovulacija bila kasnija….
Hvala ti na odgovoru 😊 sretno na pregledu i javi kako je prošlo.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji