Drage moje jel vas boli od zeludca prema doli trbuh, tvrd kad ga diram a i boli na dodir... boli ko neka tupa bol ali nije strasno sad ali traje cili dan ... kruji u njemu a jela sam taman 🙈 jel imala koja takva iskustva
Pozdrav svima, pridružuje vam se još jedna trudnica u 8tt.nadam se da me primate u svoje redove. Da li je bolje da se uključim ovdje ili na fejs (vdjela sam da imate grupu, pratila iz prikrajka do danas). Da li je fejs grupa secret? Nismo još nikome rekli za trudnoću, pa me strah da drugi vide ako je private ili public.ako imate pitanja za mene samo recite!
Dobro nam dosla🥳🥳💗
Drage buduce i vec ustaljene mame, evo da vam se i ja pridruzim. Jucer smo saznali da ce nasa dvogodisnja curica dobiti drustvo pa se nadam da cemo se i mi tu ugodno druziti u narednim mjesecima. Svima cestitam i sretno na pregledima! Ja svoj prvi namjeravam odraditi kad udjem u 7-8 tjedan trudnoce i kad se srce sigurno bude culo.. do tad cu piti folnu i vitamine..😉
Netko je pisao o grcevima, oni su u potpunosti normalni, osobito prvih tjedana i znaju biti poprilicno jaki..
I tebi zelim dobrodoslicu🥰🥰🥰
Jel ima netko da smeđari cijeli vrijeme, tipa ne samo dan dva nego ono većinu dana uzastopno par tjedana(tako je meni) i da je sve ok?
Meni bude par puta dnevno al skrooooooz malo.. tako vec par dana.. bila sam u petak na pregledu dr kaze da ne vidi odakle 🤷♀️ u cetvrtak imam opet pregled jer izgleda da je ovulacija bila kasnija....
Ja sam poslala zahtjev za grupu i sad cekam.. Ma nije mi problem moj fb profil nego samo to sto nismo jos skoro nikome rekli pa da slucajno ne bi saznali na taj nacin jer sam mislila da se moze viditi kad se uclanis u neku grupu 😅
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Jutro cure! Ja se druzim intenzivno sa svojima, danas idemo na rucak mama radi moje omiljeno jelo - lazanje jer se sutra vracam radit u Zagreb preko tjedna. :(
No dobro, vidjet cu prijateljice, vrijeme ce mi brzo prolaziti do pregleda i tako - tjesim se. Ionako je to samo privremeno. Eto mene za vikend u Rijeku.
Roza, Tea ti je odgovorila, nalaze dobiva tboja ginekologica, ja cu ih vidjet na iducem pregledu tek 19.6. Moguće da smo prosli petak skupa čekale da vadimo krv. :)
Sto se tice kozmetike, nista ne mijenjam ne idem bas toliko u krajnosti, ne znam. Zelim uzivat ne se opterecivat, vagat svaki zalogaj i sta stavljam na tijelo. A i vazno mi je kako izgledam jer ako cu se zapustit korak blize sam depresiji.divan dan
Koja slucajnost ,posto nas je malo iz Ri🤪Da smo znale produzile bi fino na kavicu😄
Ako si plavuša onda sam te vidjela bile smo jedna do druge hahahaha.
Dodji na fb grupu ako želiš pa se dogovorimo još dvije su iz Rijeke
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hej cure, evo i mene malo, danas sam počela raditi u uredu pa sam jučer putovala za Zg navečer :)
Kod mene ništa novo, simptomi minimalni, osim nesanice i konstantnog mokrenja. Probava popravljena.
Lilo, nisam ispratila jesi li se javljala sta, kako si?
Ja sam na fb aktivnija.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav cure, nikako da pišem, nekako sam se odlogirala i nisam mogla da se vratim na forum..
Nove cure dobrodošle :)
Cure koje pitaju za bolove ja sam na početku kad sam saznala svaki dan mislila da ću dobiti, baš sam imala užasne bolove. Sad imam ponekad ali to i nisu jaki bolovi, više nekako neka nelagoda.
Pridružujem se i na fejsu iako više volim forum nekako :)
Pozdrav cure, nikako da pišem, nekako sam se odlogirala i nisam mogla da se vratim na forum..
Nove cure dobrodošle :)
Cure koje pitaju za bolove ja sam na početku kad sam saznala svaki dan mislila da ću dobiti, baš sam imala užasne bolove. Sad imam ponekad ali to i nisu jaki bolovi, više nekako neka nelagoda.
Pridružujem se i na fejsu iako više volim forum nekako :)
Heeej mašnice, očito obje naše kasne ovulacije upalile :))) evo i mene od prošlog tjedna tu :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Pozdrav cure, pratim vas od početka, nisam se usudila još pisati jer je rana trudnoća prošli tjedan sam bila na pregledu 7+3 i zasad je sve u redu, 12,3mm i čuli smo srce 155 bhm. Htjela sam vas sada pitati, cure koje ste iz Zagreba, gdje ćete ići na kombinirani probir, a da nije privatno? Mislila sam nekako logično u Petrovu, a vidim da se drugdje spominjalo da je Vinogradska bolja, pa sam malo zbunjena. Koliko sam shvatila nema naručivanja? Vidim da su neke već djevojke u tom tjednu za obaviti pa ako mogu podijeliti svoje iskustvo gdje su išle, i plaća li se ako je na uputnicu. Hvala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji