Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nicole12
    23. Svibanj 2020. 23:49

JECIKA, probiotici su poželjni u trudnoći. Ja sam na početku trudnoće imala strašan proljev 7 dana i uzimala probiotik, prijedlog ginekologa naravno. Ali je njega svakako dobro piti jer on nikako ne šteti, dapače 😊

Bebs
    24. Svibanj 2020. 00:02

Sara2021

poppy

Sara otvori odmah komplikacije, misli na sebe i na svoju bebicu, na kraju krajeva to je tvoje pravo i nemas se sta lose osjecati zbog toga, i naravno u komplikacije ti se racuna prosjek zadnjih 6 placa pa otvori dok ti je jos neki prosjek a ne da su ti minimalci, misli na sebe i bebicu na kraju krajeva ti si njima samo broj nazalost🥴

Joj ja bi najradje, ali kako? Ginekologica mi se cini kao d ami to nece dat bas tako lako 😶

Odi odmah na bolovanje, zali se da imas bolove u trbuhu i konstantne mucnine i da ti je posao jako jako stresan, otvorit ce ti bo sigurno. Jesi iz ZG ili? 

Sara2021
    24. Svibanj 2020. 00:06

Ajme hvala vam cure na podrsci ♥️ u pon popodne imam drugi pregled pa cemo vidjeti prvo da li je sve ok, da li i dalje srce kuca...ako da, odmah cu je trazit bolovanje, bez vas nista ne bi pitala, hvala vam 😘♥️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    24. Svibanj 2020. 00:07

Bebs

Sara2021

poppy

Sara otvori odmah komplikacije, misli na sebe i na svoju bebicu, na kraju krajeva to je tvoje pravo i nemas se sta lose osjecati zbog toga, i naravno u komplikacije ti se racuna prosjek zadnjih 6 placa pa otvori dok ti je jos neki prosjek a ne da su ti minimalci, misli na sebe i bebicu na kraju krajeva ti si njima samo broj nazalost🥴

Joj ja bi najradje, ali kako? Ginekologica mi se cini kao d ami to nece dat bas tako lako 😶

Odi odmah na bolovanje, zali se da imas bolove u trbuhu i konstantne mucnine i da ti je posao jako jako stresan, otvorit ce ti bo sigurno. Jesi iz ZG ili?

Da da iz Zg. Nadam se da ce tako i bit. hvala ti na podrsci ♥️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Bebs
    24. Svibanj 2020. 00:11

Sara2021

Bebs

Sara2021

poppy

Da da iz Zg. Nadam se da ce tako i bit. hvala ti na podrsci ♥️

Onda se mozes malo i na potres da si bas istraumatizirana, da je zgrada u kojoj radis stara i ne sigurna, a sada ti je beba na prvom mjestu i da te bas jako strah, makar mislim da cim pitas da ce ti otvorit bez da ista od toga govoris, drzim ti fige i nadam se da ce ti otvorit bolovanje bez problema. Tko ti je ginekolog, mozda tu netko ima iskustva vec s tvojim oko bolovanja? 

Sara2021
    24. Svibanj 2020. 01:09

Tanjica Pavek mi je ginicka, ako netko zna nesto o njoj super, meni je ovo prva trudnoca i prvi pokusaj pa zapravo nista ni ne znam sta bi sve trebalaradit. Citam da neke salju ginekolozi na neke briseve i svasta nesto. Beta npr. di se to vadi? Meni moja nije nista pricala o tome, mozete mi objasnit malo? :)
    Ja sam samo radila laboratorijske pretrage neke, al ne znam koje jos. Izvadili mi mrvicu krvi i bok. Rezultate cu cu i valjda dobit kod ginicke u pon.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

LeLa2807
    24. Svibanj 2020. 07:44

Jutro cure!  Ja se druzim intenzivno sa svojima, danas idemo na rucak mama radi moje omiljeno jelo - lazanje jer se sutra vracam radit u Zagreb preko tjedna. :(
    No dobro, vidjet cu prijateljice, vrijeme ce mi brzo prolaziti do pregleda i tako - tjesim se. Ionako je to samo privremeno. Eto mene za vikend u Rijeku. 
    Roza, Tea ti je odgovorila, nalaze dobiva tboja ginekologica, ja cu ih vidjet na iducem pregledu tek 19.6. Moguće da smo prosli petak skupa čekale da vadimo krv. :)
    Sto se tice kozmetike, nista ne mijenjam ne idem bas toliko u krajnosti, ne znam. Zelim uzivat ne se opterecivat, vagat svaki zalogaj i sta stavljam na tijelo. A i vazno mi je kako izgledam jer ako cu se zapustit korak blize sam depresiji.  divan dan svima. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

zabrinutakata
    24. Svibanj 2020. 08:15

Sara2021

E ne znam, mislim da su svi simptomi normalni, kod nekoga se pojave a kod nekoga ne. Meni je ta bol u leđima bila samo ujutro nakon spavanja, nije me nikad probadalo.
    Jesi li bila na prvom pregledu? Svakako to spomeni ginicki kad ces ic, ali nemoj se previse brinuti, iako vjerujem da ti je tesko kroz to prolazit kad si vec izgubila bebicu, bas mi je zao… Zelim ti srecu u ovoj trudnoci i da bude skolska, kako kažu 🥰

Sara2021

E ne znam, mislim da su svi simptomi normalni, kod nekoga se pojave a kod nekoga ne. Meni je ta bol u leđima bila samo ujutro nakon spavanja, nije me nikad probadalo.
    Jesi li bila na prvom pregledu? Svakako to spomeni ginicki kad ces ic, ali nemoj se previse brinuti, iako vjerujem da ti je tesko kroz to prolazit kad si vec izgubila bebicu, bas mi je zao… Zelim ti srecu u ovoj trudnoci i da bude skolska, kako kažu 🥰

Nisam jos isla na pregled reka mi je kraj ovog iduceg tjedna ... pa cu mu bas reci ... kad puno setam to mi se desava a kad sidim lezim onda ne ...hvala ti nadam se i ja da ce sve biti u redu i virujem da hoce ...kako kazu mora 🥰🙈

24. Svibanj 2020. 08:30

Caoo. Kako ste se rjesavale glavobolje u trudnoci? 🤔

Loki30
    24. Svibanj 2020. 08:39

Jutro curke, jel mi može neko objasniti kako funkcioniraju komplikacije ako nisu tak dugotrajne... ja sam npr. od 9.5. doma, i sad ovaj tjedan moram u firmu i hzzo odnijet doznake, prijavit komplikacije i sve to skupa kako ide.. imam bolovanje na 60 dana otvoreno sada, i nakon toga bi se možda ako je sve u redu vratila na posao, pa mi nije jasno.. ako nisam puni mjesec na komplikacijama, kako se to onda gleda? Pola isplaćuje država, pola poslodavac? 
    Nova sam u ovome pa nemam pojma.. hvala 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.