Mara Ana i Miss j sam sada u 10tt skoro u 11tt i ni jedan jedini dan nisam imala mucninu. Dr mi je rekao da to nema veze i da zahvalim Bogu na lakoj trudnoci :) moja sestra isto nije imala mucnine niti dana. Mozda je to i genetika.. Apetit smanjen drasticno - sami mi se jede nesto osvjezavajuce..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jutro curke Kod nas kisa pada i tako je pospano vrijeme. Trebala sam jutros ici krv vadit i rh faktor,ali se nisam mogla ustati. U zadnjih 5 dana ja samo spavam
skuham rucak, pregledam zadace, malo ves poslozim, otusiram klince i stavim na spavanje i to je sve od mene, jednostavno me strga umor i mucnina.
Anikin, Sapica, Tenci, Tea - hvala na pojasnjenju, nek su bebice velike i zdrave
Mylady i Nicole cestitam na super pregledu i bebici slatkoj! Nije ni nama obvezan nifty bio, hvala Bogu, mislim da ga preporuce onima koji imaju neke komplikacije, bolesti u obitelji i sl, no mi smo se ipak odlucili zbog sebe napraviti. Naravno sve je individualno, razmislite i izvazite :)
Ajme ovo da ne zele reci spol mi je totalno bezveze. Naravno da je najvaznije da je sve u redu, ali platiti tolike novce pa da ne vidis nalaz, tj taj slatki dio.. al ocito imaju neke razloge, najvaznije je da je s bebicom sve u redu, cestitam Nicole jos jednom
. mene je moja gin rekla zvat cim budu rez, pa da ce mi nalaz na mail poslat ili da dodem po njih, kako zelim.
Tea meni su se culi sad otkucaji sa 11w3d :):) predivno nesto!
Sapice za nuhalni nisam cula, super info ako je tako
Mara Ana i Miss j sam sada u 10tt skoro u 11tt i ni jedan jedini dan nisam imala mucninu. Dr mi je rekao da to nema veze i da zahvalim Bogu na lakoj trudnoci :) moja sestra isto nije imala mucnine niti dana. Mozda je to i genetika.. Apetit smanjen drasticno - sami mi se jede nesto osvjezavajuce..
E hvalaa ti na riiecima utjehe. Sretno daljee. Jesi se udebljala? Nemam ni ja neki apetit.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara Kokosica ti i ja smo tu negdje u dan razlike, kada ides na prvi pregled? Imas mucnine?
Mara Kokosica ti i ja smo tu negdje u dan razlike, kada ides na prvi pregled? Imas mucnine?
Ooo Roza. Pa ti i ja smo isto godiste cak. 😍🙊
Bila sam na prvom pregledu prosli tjedan gdje je dr utvrdila trudnocu. Vidjela se malaaa kuglica. GV. Dala mi je da izvadim krvne nalaze i odnesem urin do sljedeceg peegleda koji je 1.6. Nemam mucnica stvarno. Sve super. Kako si tii
06/20 blighted ovum 8tt.
Ej cure jel koja od vas ima ruzne snove?ja vec 10 ak dana stalno sanjam svasta neke gluposti i svasta nesto...
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Cure koje su imale smeckasti iscjedal, nakon koliko vam ne prestAlo?
Meni još uvijek nije.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
unknown_girl ja imam ponekad, kad bi se zaredalo danima bas bi me umorilo.. meni ti smeta kad sam na ledjima, tad sanjam ruzno.. najgore je sto se svega sjecas bas detaljno sad, bar je meni tako. ne brini, normalno je
Sortiraj odgovore
Najstariji