Dobrodosla Tonia Zelim ti skolsku trudnocu
Sestre? Ooo, kako je to lijepo
Curke iz Zagreba, jedno pitanjce. Dobila sam uputnicu za testove senzibilizacije i markeri hepatitisa. Da li se to ide vadit krv u Petrovu? Zab sam pitati doktoricu. Tnx unaprijed 🙃
Da, u Petrovu 3, zavod za transfuzijsku medicinu. Tamo sam ja vadila te stvari.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sestrice❤️❤️❤️🍀🍀🍀wooooooow👏👏👏👏
Super curke, ovo se zove prava festa! Cestitke i vasoj mami🙌🙌
Tonia i Petricavi ste sestre?? Čestitam vam objema! To je tako divno!!!
Daaaaaa i obje smo se mučile i eto nas sad tu skupa…. to nas je mama zacoprala jer je rekla da je ova godina naša i da ćemo sigurno biti skupa trudne i eto nas heheheheh sa 5 tjedana razlike
Čestitam cure od srca🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Daaaaaa i obje smo se mučile i eto nas sad tu skupa…. to nas je mama zacoprala jer je rekla da je ova godina naša i da ćemo sigurno biti skupa trudne i eto nas heheheheh sa 5 tjedana razlike
Mama je najbolja ❤️ To je tako jedinstveno! Uživajte cure! Sve će biti super 🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Mama je najbolja ❤️ To je tako jedinstveno! Uživajte cure! Sve će biti super 🤗
Samo da sve bude dobro... Tonia se do sada poprilično namučila pa samo neka ovaj put bude sa srećom... meni je nakon dugoooo vremena konačno prva trudnoća i neka samo ostane sve kako treba i nitko sretniji od nas i obitelji a mama i tata će odmah dobiti dvoje unučadi heheheheh
Pa da, dokle god je mucno dobro je 😂
Kisa je vani pa sam sva nikakva al evo,zafrkavam se oko ledenog vjetra. Muzicu sutra rodendan :D i sva sam uzbudena radi sutrasnjeg preegleda, joooj. Samo da bude sve u redu..
Hvala cure na svim čestitkama i dobrodošlici, baš ste i mene a mislim i seku iznenadile :))) Nadamo se da nam je objema ovaj put pravi dobitni i da ćemo držati klupko sreće u rukama
Koliko pozitive ovdje sretne i trudne, di ćeš bolje
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Dvije Seke 🥰🥰 čestitam!
E sad mene zanima jedno pitanjce.. jel koja od vas tu vadila krvne pretrage na varicele, toksoplazmozu itd... ?ta toksoplazmoza je jako opasna u trudnoći i ja nemam antitijela sto znaci da je nikad nisam prebolila.
Prenosi se preko mačke, povrća, voća koje raste niže i nedovoljno termički obrađene hrane. Bilo bi mi bolje da ništa o tome ne znam, ali sada jako moram paziti sta jedem i kako to pripremam, a o pranju voća i povrća da ne pričam 😕 da li ste vi cure radile te pretrage i dal se bojite?
Tonia cestitam i dobro nam dosla neka ti bude uredna i dosadna trudnoca 😁 jel si zvala da te naruce na oregled ili ces se strpit
Lilo moram vidjet kako ću opće sve organizirati. Prošlu T koja je bila biokemijska sam trebala voditi u bolnici jer mi se promijenio soc.ginekolog. Tako da ću morati od njega novog (koji je Bože sačuvaj) tražiti uputnicu i onda se naručiti na Sv.Duh
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi