Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:04

Shine

evo i mene, ja sam nova 😊 ne znam jesam li uopce u dobru rubriku jer po svemu termin mi je u jesen 😂 kad su vama cure termini?

Hej dobro nam dosla🥰🥰
    Bez brige vecina nas je jesenskih hahaha
    Kad je tebi termin

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:05

BlueMoon

Moze mi neko objasniti ove kratice sa uzv? Ovo 50,7 znaci da je beba toliko velika? Tezina se ne gleda?
    https://ibb.co/p3VT9SX

Da bebac je velik 5 cm😃😃
    Mislim da se tezina gleda negdje od 14,15 tt

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:08

Sapica

BlueMoon

Moze mi neko objasniti ove kratice sa uzv? Ovo 50,7 znaci da je beba toliko velika? Tezina se ne gleda?

Da, crl je velicina bebe, a ovo d1 ti je nuhalni nabor -1.1.mm 😉

Hahahaha znaci nije desni jajnik kako smo nekad davno mislile😂😂😂

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:10

Tenci

BlueMoon

Crl je duljina ploda od tjemena do trtice, mjeri se negdje do 15.tt, od onda se vise ne mjeri crl, nego duljina bedrene kosti (FL) , opseg abdomena (AC) , opseg glavice (BPD) i duljina od cela do potiljka (OFD) i onda na temelju tih podataka se izracuna priblizna tezina bebe. Nakon 20.tt se vise ne mjeri duljina bebe.

Bas ti hvala, ovo ce mi uskoro koristiti🙃

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:12

Evo i mene tu :)

Bok curke! Eto i mene… Ugledala plus prije 10 dana :) Trenutno sam 7+3 ali dr veli da je beba mlađa tjedan dana jer je očito kasnila ovulacija. Termin je u siječnju 2021.
    Imam već tjedan dana taj nesretni smeđkasti iscjedak tako da pije Duphastone, a prošli tjedan smo vidjeli GV, ŽV i odjek ploda. Pregled za 2 i pol tjedna..

Heej dobrodosla i sretno😍😍❤

19. Svibanj 2020. 20:13

Tea22

Sapica

BlueMoon

Da, crl je velicina bebe, a ovo d1 ti je nuhalni nabor -1.1.mm 😉

Hahahaha znaci nije desni jajnik kako smo nekad davno mislile😂😂😂

Hahahahahahaahaha izgleda 😂😂😂😂😂

19. Svibanj 2020. 20:14

nicole12

Sapica, u Njemačkoj zovu telefonski i kažu kakvi su nalazi. Zvali i rekli da je sve u najboljem redu, a po nalaze možemo 26.5 i na nalazima piše spol jer kao do 14t ne smiju otkrivati spol. Nisam to znala i prvi put to čujem, ali dobro bitno da je beba zdrava 🥰

Ahaaaaa... bas mi je to bezveze, pa ako na nalazu pise spol ne kuzim zakaj nece rec 😂😂 al dobro, njihova politika ... tak je, bitno da je zdrava beba 🥰

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:14

...PoisonIvy...4321

Dobrodosla i cestitam na +
    Bas sam htjela pitat dal ima koja da je beba po uzv manja od tjedana po ZM? Meni je na uzv sa 9+1tt beba odgovarala mjerama za 8+0tt. Kcs + i ostalo sve ok. Sad idem 28.5. Na kontrolu i jedva cekam da vidim bebicu i mjere. To mi je bio prvi pregled, nisam isla ranije jer u dosadasnjim T otkucaji su se culi tek sa (8+2, 8+1 i 8+4), pa me sada kopka to sto se cuju vec sa 8+0tt i beba manja.. Ma nezz ni sama… al bas sam sva neka uznemirena…

Bez brige, ne moze biti lose sto se srce ranije culo
    Samo opusteno😊

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:15

Sapica

BlueMoon

A ovo 11w6d? Ja sam 11 i 3

Meni je 12w4d, a 11+3 sam ko i ti 😄 al ja znam da mi je ovulacija bila ranije (al 4 dana- ovo je jos veca razlika)

Nije ti znao reci ni priblizno spol, ili je nesto nagadao?😃

An1
    19. Svibanj 2020. 20:16

Cure super za uspješne preglede, ma sretna sam za vas ! Toliko pozitive danas ❤️🤗 
    Btw ja sam mislila da samo ja plačem na pregledima  😂

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.