Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Svibanj 2020. 20:17

Tea22

Sapica

BlueMoon

A ovo 11w6d? Ja sam 11 i 3

Meni je 12w4d, a 11+3 sam ko i ti 😄 al ja znam da mi je ovulacija bila ranije (al 4 dana- ovo je jos veca razlika)

Nije ti znao reci ni priblizno spol, ili je nesto nagadao?😃

Doktorica misli da je curka, al onda je kasnije rekla da nije sigurna, da ne uzimam tu informaciju niti s rezervom 😂😂😂

Tea22

Dobar dan svima. I čestitam vam na plusićima. 😍
    Menga mi kasni 4 dana, a uvijek mi dode dan prije ocekivanog ili tocno na datum.
    3 dana prije menge su me uvijek znale boljeti grudi ali ono bas jako i imala bi lagane grceve, sada to nemam niti me bole grudi. Osjecam veliki umor kao nikada do sada, mucnine ujutro i tokom dana, imam nalete vrucine, grceve u podrucju maternice i cesto idem piškiti. Radila sam dva testa oba dva sam radila u podnevnom terminu i negativni su. Neznam da li postoji mogucnost trudnoce ili je nesto drugo. Nikada mi nije kasnila.

Ponovi za dva dana sa prvim jutarnjim urinom🙂

Lalla

Cure koje ste trudne kao ja oko 5-6-7 tjedana, da li vas isto muci snazan popodnevni umor?
    Danas sam malo previse hodala (nisam mogla pronaci kljuceve od auta) i pocelo me sve nesto dole zatezati i boluckati. Sad kad mirujem, mi je to prestalo. Cini mi se da su jos neke cure spomenule da im je tako bilo. Ja se toga iz 1. trudnoće ne sjećam. Ustvari to traje 9 mjeseci, a uzasno se brzo zaboravi. 

19. Svibanj 2020. 20:18

Anikin

Cure super za uspješne preglede, ma sretna sam za vas ! Toliko pozitive danas ❤️🤗
    Btw ja sam mislila da samo ja plačem na pregledima😂

Hahah, nikako, ja sam plakala kad sam prvi put vidjela sa 9+3 kak se mice... to mi je bio vrh 😍

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:18

mylady

Cure, evo i mene s pregleda. 💖🥰https://ibb.co/rswJcFV
    Srce kuca i bebu smo lovili za sliku 🤣 Ginekolog veli da je prvo mahala, a onda nam bjezala od fotkanja 🤣 veli da je sve u redu, dobila sam 3kg,i beba je po njegovom veca, vide se prstici itd.. Veli da je sve u redu.Po njegovom sam izracunu prvo bila za termin 21.12.ali je sad potvrdio da je 19.12.ipak zbog velicine bebe i svega. Na uzv pise krivi datum jer je stariji uredaj.,ali uskoro stize nova oprema. Za nifty mi je rekao da ne moram ici, da nije obavezno pa jos razmisljamo.. Hmmmm 🤔

Pekrasne vijesti danas, cestitam ti💗💗💗💗💗

19. Svibanj 2020. 20:19

Lalla

Cure koje ste trudne kao ja oko 5-6-7 tjedana, da li vas isto muci snazan popodnevni umor?
    Danas sam malo previse hodala (nisam mogla pronaci kljuceve od auta) i pocelo me sve nesto dole zatezati i boluckati. Sad kad mirujem, mi je to prestalo. Cini mi se da su jos neke cure spomenule da im je tako bilo. Ja se toga iz 1. trudnoće ne sjećam. Ustvari to traje 9 mjeseci, a uzasno se brzo zaboravi.

ja se sjecam tih prvih tjedana... nisam mogla hodati vise od 20min ili sjediti duze a da me ne boli... te prve tjedne sam uglavnom prelezala 😄 sad mogu duze sjediti i hodati, al se brze uspusem i umorim

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:19

nicole12

Evo i mene s pregleda 🎉 beba raste i odgovara 13t koliko i jesam tj ovulacija mi je ranije bila i od 5tjedna je veća za tjedan i prati tako. Došli su mi nalazi niftya i beba je 100% zdrava, ali nam spol ne zele rec do 14t to je neka politika 🤷🏻‍♀️ Ali najvažnije da je sve ok i da skakuće 🥰🥰

I tebi cestitam🤩🤩🥰🥰🥰🥰
    Bas neobicno da ti nisu rekli spol, al nije ni bitno.. najvaznije da je bebac super💞💞

Lalla
    19. Svibanj 2020. 20:20

Sapica

nicole12

Sapica, u Njemačkoj zovu telefonski i kažu kakvi su nalazi. Zvali i rekli da je sve u najboljem redu, a po nalaze možemo 26.5 i na nalazima piše spol jer kao do 14t ne smiju otkrivati spol. Nisam to znala i prvi put to čujem, ali dobro bitno da je beba zdrava 🥰

Ahaaaaa… bas mi je to bezveze, pa ako na nalazu pise spol ne kuzim zakaj nece rec 😂😂 al dobro, njihova politika … tak je, bitno da je zdrava beba 🥰

Pa tko zna, mozda netko ne bi bio zadovoljan sa spolom pa bi napravio pobacaj. Ima svakakvih ljudi. Ona neka.estradnjakusa je pocela pusit i pit u trudnoci kad je saznala da nosi treceg sina. 

Tea22
    19. Svibanj 2020. 20:20

nicole12

Čula sam još jednu bapsku priču… kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰

Sta se vec cuju otkucaju sa srca u 12 tt?🤩

Lalla
    19. Svibanj 2020. 20:22

Sapica

Lalla

ja se sjecam tih prvih tjedana… nisam mogla hodati vise od 20min ili sjediti duze a da me ne boli… te prve tjedne sam uglavnom prelezala 😄 sad mogu duze sjediti i hodati, al se brze uspusem i umorim

Jos nesto zanimljivo... ja se inace bavim sportom i imam sat koji mjeri puls. Pa ima puls u mirovanju. Prije trudnoce je bio ispod 60, a sad je iznad 70!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.