Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ...PoisonIvy...4321
    20. Svibanj 2020. 10:13

Sretan rodjendan tm   Taj rodjendanski poklon ce pamtiti zauvijek, stvarno posebno i prekrasno  
    Ja sam u pocetku sanjala takve gluposti.... a sada samo spavam 

BlueMoon
    20. Svibanj 2020. 10:18

cini mi se da sve teze skrivam trbuh.. a zelim izgurati jos desetak dana.. 

Tonia♥️
    20. Svibanj 2020. 10:20

Cure, prijavljujem se nakon Lh trakica kod vas jer sam danas ugledala svoj plus... Jedna sam od onih koja je imala lažnu M odnosno implantaciju za koju sam mislila da je M, tako da nakon što sam praktički otpisala ovaj ciklus, stigao plusić 🍀 nadam se da cu se tu kod vas ovog puta i zadržati🤞🤞🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Mara Kokosica
    20. Svibanj 2020. 10:31

Tonia

Cure, prijavljujem se nakon Lh trakica kod vas jer sam danas ugledala svoj plus… Jedna sam od onih koja je imala lažnu M odnosno implantaciju za koju sam mislila da je M, tako da nakon što sam praktički otpisala ovaj ciklus, stigao plusić 🍀 nadam se da cu se tu kod vas ovog puta i zadržati🤞🤞🤞

Ajme Tonia dobrodoslaaa. Sjecam te se. I u potpisu vidim vasu dugu borbu. Od srca cestitam i zelim da sve bude uredno.

06/20 blighted ovum 8tt.

Tonia♥️
    20. Svibanj 2020. 10:35

Mara Kokosica

Tonia

Cure, prijavljujem se nakon Lh trakica kod vas jer sam danas ugledala svoj plus… Jedna sam od onih koja je imala lažnu M odnosno implantaciju za koju sam mislila da je M, tako da nakon što sam praktički otpisala ovaj ciklus, stigao plusić 🍀 nadam se da cu se tu kod vas ovog puta i zadržati🤞🤞🤞

Ajme Tonia dobrodoslaaa. Sjecam te se. I u potpisu vidim vasu dugu borbu. Od srca cestitam i zelim da sve bude uredno.

Sjećam se i ja tebe... Vidim lijepo napreduje trudnoća 🙏 nadam se da ćemo se sve malo pomalo ovdje prebacit :))) 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Lalla
    20. Svibanj 2020. 10:52

Čestitam i želim ti školsku trudnoću! Išla sam procitati sto ti se desilo na Lh trakice.  Dobro da si išla piskiti te nove trakice koje su ti dosle. Iako, bilo bi fora i da si skontala da si trudna tek kasnije oko ovulacije jer bi onda valjda mogla odmah nazvati gina i dogovoriti taj tjednan 1. uzv.  Ne bi morala ni malo čekati i strepiti.

misslolica
    20. Svibanj 2020. 11:02

Cestitke Tonia, zelim ti urednu i skolsku trudnocu 🥰🥰 
    Hvala i na cestitkama za mog muzica, danas puni 35g i dobio je najbolji poklon ❤️ Sav se opet raznjezio a boji se cini mi isto koliko i ja i strahuje da ovaj put bude sve ok 🙏 
    Moram vam reci sta mi kaze 🤣 “ a jelde tebi nisu nista rekli za onu krvnu grupu, znas da ima to nesto pa ti tijelo odbacuje moras to provjeriti cim prije🤔” haha otkud to njemu ne znam 🤣

Redhead
    20. Svibanj 2020. 11:13

PeaceLily

Redhead

Cure koje su imale smeckasti iscjedal, nakon koliko vam ne prestAlo?

Meni još uvijek nije.

Jesi isla na.pregled? Jel sve ok? Ja idem sutra. Do sad nisam imala mucnine i jutros kad je krenilo,evo jos sebi ne mogu doc. Jucer cijeli dan oskudno smedarenje a danas nista. Hvala Bogu. U prosloj trudnoci sam smedarila do 12tt. Dokle god sam imala mucnine davalo mi je nadu da ke sve ok 😂

isabelagregorijan
    20. Svibanj 2020. 11:25

Sapica

Lilo23

Mara Kokosica

Hahaha curke cudo ste. Cestitam na predivnim slikala i pregledima. Samo nek tako nastavimo dalje niz.
    Ee ja stvarno nrmam mucnice niti umor neki. Sve mi nekak kao prije pa me sad to malo i brine..

Ne treba te to brinut svatko je razlicit ima trudnica koje imaju sve simptome a ima i onih koje opce zaborave da su trudne jer nemaju simptome ali to ne znaci da nesto nije uredu 😊 ne brini se bezveze bit ce sve uredu

Isabela ti je pravi primjer zdrave trudnoce bez simptoma, a sad je 15.tt 😄😊

Apsolutno niti jedan jedini trudnički simptom! Umirala sam od straha, ali sve je u redu! ♥️

[/url

isabelagregorijan
    20. Svibanj 2020. 11:30

nicole12

Čula sam još jednu bapsku priču… kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰

Moja curica cijelo vrijeme ima puls od 140 do 150...i curica je hehe..ja sam isto zato mislila da je dečko jer su otkucaji nizi...tipa ujutro ima 136 do 140, popodne 140 do 143, naveler zna čak do 147 😁🥰

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.