Cure koje ste trudne kao ja oko 5-6-7 tjedana, da li vas isto muci snazan popodnevni umor?
Danas sam malo previse hodala (nisam mogla pronaci kljuceve od auta) i pocelo me sve nesto dole zatezati i boluckati. Sad kad mirujem, mi je to prestalo. Cini mi se da su jos neke cure spomenule da im je tako bilo. Ja se toga iz 1. trudnoće ne sjećam. Ustvari to traje 9 mjeseci, a uzasno se brzo zaboravi.
Dogadalo se i jos se zna, ali onda odem mirovati i bude ok. Slusaj svoje tijelo i samo smireno. Ja znam jos imati jutarnje mucnine i navecer me umor ulovi skroz.
Cure, evo i mene s pregleda. 💖🥰https://ibb.co/rswJcFV
Srce kuca i bebu smo lovili za sliku 🤣 Ginekolog veli da je prvo mahala, a onda nam bjezala od fotkanja 🤣 veli da je sve u redu, dobila sam 3kg,i beba je po njegovom veca, vide se prstici itd.. Veli da je sve u redu.Po njegovom sam izracunu prvo bila za termin 21.12.ali je sad potvrdio da je 19.12.ipak zbog velicine bebe i svega. Na uzv pise krivi datum jer je stariji uredaj.,ali uskoro stize nova oprema. Za nifty mi je rekao da ne moram ici, da nije obavezno pa jos razmisljamo.. Hmmmm 🤔
Pekrasne vijesti danas, cestitam ti💗💗💗💗💗
Hvala ti 😘❤️💖💓
A ovo 11w6d? Ja sam 11 i 3
Meni je 12w4d, a 11+3 sam ko i ti 😄 al ja znam da mi je ovulacija bila ranije (al 4 dana- ovo je jos veca razlika)
Nije ti znao reci ni priblizno spol, ili je nesto nagadao?😃
Doktorica misli da je curka, al onda je kasnije rekla da nije sigurna, da ne uzimam tu informaciju niti s rezervom 😂😂😂
Znaci curica😉😉🥰🥰🥰
Ionako ti sve bapske price ukazuju na to😃
Curke, cestitam na uspjesnim pregledima danas, neka nam svima bude sve u redu! :) Dobrodosle i nove cure, ima nas sve vise! I ja bih jos ostala na forumu, je nikome jos nismo rekli. Jedva cekam pregled sljedeci tjedan, narucila me u podne pa mi jd to malo cudno...ocekivala sam rano ujutro pa da mi i vadi krv... Ne znam kako uopce izgleda prvi pregled? Hoce li mi vaditi krv? Smijem li pojesti nesto? Jer ja bi umrla da ne jedem bar dvaput do 12 sati.
Curke, cestitam na uspjesnim pregledima danas, neka nam svima bude sve u redu! :) Dobrodosle i nove cure, ima nas sve vise! I ja bih jos ostala na forumu, je nikome jos nismo rekli. Jedva cekam pregled sljedeci tjedan, narucila me u podne pa mi jd to malo cudno…ocekivala sam rano ujutro pa da mi i vadi krv… Ne znam kako uopce izgleda prvi pregled? Hoce li mi vaditi krv? Smijem li pojesti nesto? Jer ja bi umrla da ne jedem bar dvaput do 12 sati.
Neces na prvom pregledu vaditi krv
Popiskit ces se u casicu koju ces odnjeti sestri, zatim ce ti sestra izmjeriti tlak i izvagati te
Potom ides kod doktorice na vaginalni ultrazvuk da se ustvrdi jeli se beba dobro smjestila i cuju li se otkucaji srca
Na kraju ti da uputnice za urinokulturu i vadenje krvi, takoder ako do sad nisi - morat ces vaditi krv na transfuziologiji da ti ustvrde krvnu grupu
I onda sa nalazima krvi i urina, ides na sljedeci pregled kod svog gineko
Curke, cestitam na uspjesnim pregledima danas, neka nam svima bude sve u redu! :) Dobrodosle i nove cure, ima nas sve vise! I ja bih jos ostala na forumu, je nikome jos nismo rekli. Jedva cekam pregled sljedeci tjedan, narucila me u podne pa mi jd to malo cudno…ocekivala sam rano ujutro pa da mi i vadi krv… Ne znam kako uopce izgleda prvi pregled? Hoce li mi vaditi krv? Smijem li pojesti nesto? Jer ja bi umrla da ne jedem bar dvaput do 12 sati.
Ne, poslat ce te neki drugi dan u labos.
Prvo dodjes, pa te izvazu, izmjere tlak, popiskis se pa gleda sa trakicama dal imas proteina u mokraci i mozda jos nesto. Onda ides kod ginekologa.
Cure koje ste trudne kao ja oko 5-6-7 tjedana, da li vas isto muci snazan popodnevni umor?
Danas sam malo previse hodala (nisam mogla pronaci kljuceve od auta) i pocelo me sve nesto dole zatezati i boluckati. Sad kad mirujem, mi je to prestalo. Cini mi se da su jos neke cure spomenule da im je tako bilo. Ja se toga iz 1. trudnoće ne sjećam. Ustvari to traje 9 mjeseci, a uzasno se brzo zaboravi.
Dogadalo se i jos se zna, ali onda odem mirovati i bude ok. Slusaj svoje tijelo i samo smireno. Ja znam jos imati jutarnje mucnine i navecer me umor ulovi skroz.
Tnx. A da, tjesim se da to mozda znaci da beta raste i da je sve ok... vidjet ćemo.
Sapica, u Njemačkoj zovu telefonski i kažu kakvi su nalazi. Zvali i rekli da je sve u najboljem redu, a po nalaze možemo 26.5 i na nalazima piše spol jer kao do 14t ne smiju otkrivati spol. Nisam to znala i prvi put to čujem, ali dobro bitno da je beba zdrava 🥰
Ahaaaaa… bas mi je to bezveze, pa ako na nalazu pise spol ne kuzim zakaj nece rec 😂😂 al dobro, njihova politika … tak je, bitno da je zdrava beba 🥰
Pa tko zna, mozda netko ne bi bio zadovoljan sa spolom pa bi napravio pobacaj. Ima svakakvih ljudi. Ona neka.estradnjakusa je pocela pusit i pit u trudnoci kad je saznala da nosi treceg sina.
Ajme 🙄😲 nisam cula za to, to mi stvarno nije bas normalno.
Cure, kaj je istina da je nuhalni nabor veci ako se mjeri abdominalno? To sam sad nekaj guglala i tak sam naisla na to
Sapica, u Njemačkoj zovu telefonski i kažu kakvi su nalazi. Zvali i rekli da je sve u najboljem redu, a po nalaze možemo 26.5 i na nalazima piše spol jer kao do 14t ne smiju otkrivati spol. Nisam to znala i prvi put to čujem, ali dobro bitno da je beba zdrava 🥰
Ahaaaaa… bas mi je to bezveze, pa ako na nalazu pise spol ne kuzim zakaj nece rec 😂😂 al dobro, njihova politika … tak je, bitno da je zdrava beba 🥰
Pa tko zna, mozda netko ne bi bio zadovoljan sa spolom pa bi napravio pobacaj. Ima svakakvih ljudi. Ona neka.estradnjakusa je pocela pusit i pit u trudnoci kad je saznala da nosi treceg sina.
Ajme 🙄😲 nisam cula za to, to mi stvarno nije bas normalno.
Cure, kaj je istina da je nuhalni nabor veci ako se mjeri abdominalno? To sam sad nekaj guglala i tak sam naisla na to
Sapice.... prestani sa guglanjem nakon svakog pregleda😄😄
Hahaha curke cudo ste. Cestitam na predivnim slikala i pregledima. Samo nek tako nastavimo dalje niz.
Ee ja stvarno nrmam mucnice niti umor neki. Sve mi nekak kao prije pa me sad to malo i brine..
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji