Lalla, hvala na odgovoru! :) Sad mi je lakse. :) Ma pisala sam pred par dana lako ss osjdcam super i onds sam citala sve vase simptome po forumu i poca sd ful brinuti zasto meni nije mucno, zasto me ne bole cicke, nemam iscjedsk, ma nis, zsboravim pola dsna da sam trudna... jel moguce da nesto nije u redu, da mi mozda fali nekih hormona? Bude mi na momente ful hladno, pa ful vruce, preznojavam se po noci, ko valunzi... Da mi test nije pokazao plusic, uplasila bih se da sam u nekoj ekstrapreuranjenoj menopauzi. Joj, muz kaze da sam ludara, trazim problem i di ga nema... A ne pijem ni nikakve prdnatale ni folne, nista. Citala o tomd previsd po netu, pa odlucila prirodno kroz hranu, i sad samu sebe mucim oko toga bih li trebala ipak na svoju ruku poceti piti nesto, ijako mi je dr.rekla da ne trebam. Jel ima jos koja od vas koja ne pije dodatke?
Sapica, u Njemačkoj zovu telefonski i kažu kakvi su nalazi. Zvali i rekli da je sve u najboljem redu, a po nalaze možemo 26.5 i na nalazima piše spol jer kao do 14t ne smiju otkrivati spol. Nisam to znala i prvi put to čujem, ali dobro bitno da je beba zdrava 🥰
Ahaaaaa… bas mi je to bezveze, pa ako na nalazu pise spol ne kuzim zakaj nece rec 😂😂 al dobro, njihova politika … tak je, bitno da je zdrava beba 🥰
Pa tko zna, mozda netko ne bi bio zadovoljan sa spolom pa bi napravio pobacaj. Ima svakakvih ljudi. Ona neka.estradnjakusa je pocela pusit i pit u trudnoci kad je saznala da nosi treceg sina.
Ajme 🙄😲 nisam cula za to, to mi stvarno nije bas normalno.
Cure, kaj je istina da je nuhalni nabor veci ako se mjeri abdominalno? To sam sad nekaj guglala i tak sam naisla na to
Sapice…. prestani sa guglanjem nakon svakog pregleda😄😄
Hahahah ma ne, u ovom slucaju je ovo izvrsna informacija ako je tocna 😂😂😂😂 hahahahah a bas sam zapela za to guglanje nakon svakog pregleda... svida se meni i ovaj 1.5mm, al jos je bolje ovo da je veci preko trbuha (meni je tak mjeren) - to bi znacilo da je u stvarnosti jos manji 😆 ... malo sam freaky, kaj ne? 😂 al moram priznat da sam puno smirenija kad sam vidla da je beba za 12+4 🤗
Lalla, hvala na odgovoru! :) Sad mi je lakse. :) Ma pisala sam pred par dana lako ss osjdcam super i onds sam citala sve vase simptome po forumu i poca sd ful brinuti zasto meni nije mucno, zasto me ne bole cicke, nemam iscjedsk, ma nis, zsboravim pola dsna da sam trudna… jel moguce da nesto nije u redu, da mi mozda fali nekih hormona? Bude mi na momente ful hladno, pa ful vruce, preznojavam se po noci, ko valunzi… Da mi test nije pokazao plusic, uplasila bih se da sam u nekoj ekstrapreuranjenoj menopauzi. Joj, muz kaze da sam ludara, trazim problem i di ga nema… A ne pijem ni nikakve prdnatale ni folne, nista. Citala o tomd previsd po netu, pa odlucila prirodno kroz hranu, i sad samu sebe mucim oko toga bih li trebala ipak na svoju ruku poceti piti nesto, ijako mi je dr.rekla da ne trebam. Jel ima jos koja od vas koja ne pije dodatke?
Ne brini nista, simptomu pocnu oko 7tt, ali cak i ako nema prisutnih simptoma to ne ukazuje da nesto nije uredu s trudnocom
I definitivno si uzmi folnu u ljekarni!
Sapica, u Njemačkoj zovu telefonski i kažu kakvi su nalazi. Zvali i rekli da je sve u najboljem redu, a po nalaze možemo 26.5 i na nalazima piše spol jer kao do 14t ne smiju otkrivati spol. Nisam to znala i prvi put to čujem, ali dobro bitno da je beba zdrava 🥰
Ahaaaaa… bas mi je to bezveze, pa ako na nalazu pise spol ne kuzim zakaj nece rec 😂😂 al dobro, njihova politika … tak je, bitno da je zdrava beba 🥰
Pa tko zna, mozda netko ne bi bio zadovoljan sa spolom pa bi napravio pobacaj. Ima svakakvih ljudi. Ona neka.estradnjakusa je pocela pusit i pit u trudnoci kad je saznala da nosi treceg sina.
Cure, kaj je istina da je nuhalni nabor veci ako se mjeri abdominalno? To sam sad nekaj guglala i tak sam naisla na to
Hahahah ma ne, u ovom slucaju je ovo izvrsna informacija ako je tocna 😂😂😂😂 hahahahah a bas sam zapela za to guglanje nakon svakog pregleda… svida se meni i ovaj 1.5mm, al jos je bolje ovo da je veci preko trbuha (meni je tak mjeren) - to bi znacilo da je u stvarnosti jos manji 😆 … malo sam freaky, kaj ne? 😂 al moram priznat da sam puno smirenija kad sam vidla da je beba za 12+4 🤗
Hahahah uvijek me nasmijavas sa svojim istrazivanjima
Ako se sad napokon ne opustis, ne znam stvarno kad ces😂😂
❤
Hahahah ma ne, u ovom slucaju je ovo izvrsna informacija ako je tocna 😂😂😂😂 hahahahah a bas sam zapela za to guglanje nakon svakog pregleda… svida se meni i ovaj 1.5mm, al jos je bolje ovo da je veci preko trbuha (meni je tak mjeren) - to bi znacilo da je u stvarnosti jos manji 😆 … malo sam freaky, kaj ne? 😂 al moram priznat da sam puno smirenija kad sam vidla da je beba za 12+4 🤗
Hahahah uvijek me nasmijavas sa svojim istrazivanjima
Ako se sad napokon ne opustis, ne znam stvarno kad ces😂😂
❤
Hahahah a kaj ces 😂, kad ne znam ja i kad me nekaj zanima - znam tko zna - GUGL 😆😆😆😆, al volim kad me pocasti ovakvom informacijom ko veceras, umrla bi od straha da sam proguglala obrnuto 😂 moram na odvikavanje od gugla 🤭🤪
Hahaha curke cudo ste. Cestitam na predivnim slikala i pregledima. Samo nek tako nastavimo dalje niz.
Ee ja stvarno nrmam mucnice niti umor neki. Sve mi nekak kao prije pa me sad to malo i brine..
Ne treba te to brinut svatko je razlicit ima trudnica koje imaju sve simptome a ima i onih koje opce zaborave da su trudne jer nemaju simptome ali to ne znaci da nesto nije uredu 😊 ne brini se bezveze bit ce sve uredu
Isabela ti je pravi primjer zdrave trudnoce bez simptoma, a sad je 15.tt 😄😊
Hahaha curke cudo ste. Cestitam na predivnim slikala i pregledima. Samo nek tako nastavimo dalje niz.
Ee ja stvarno nrmam mucnice niti umor neki. Sve mi nekak kao prije pa me sad to malo i brine..
Draga, nemam ni ja mučnine, ni m od mučnine. Pa i mene to pomalo brine.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage cure nemam ni ja mucninu, ponekad malo zgaravicu ali to sam i ranije isto znala imati na odredjenu hranu tako da ne znam jel simptom ili ne 🤣 ja opet vjerujem da bez obzira na sve to, da je sve uredu i uvijek kazem ako sad nije sudjeno od Boga je i trebam prihvatiti ali ne i odustati ❤️
Tako je.
Cure hvala na rijecima utjehe.
Jedna cura je pisala za neg test. E pa meni je tek 5 dan nakon M pokazao test tanku crticu. Nemoj gubit nadu. Nije kasno sve dok ne dode. Sretnoo
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure koje su imale smeckasti iscjedal, nakon koliko vam ne prestAlo?
Sortiraj odgovore
Najstariji