Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    20. Svibanj 2020. 11:31

Tonia dobro došla i iskrene čestitke!! Neka bude uredna i školska trudnoća 💕

• Pepa14
    20. Svibanj 2020. 11:34

isabelagregorijan

nicole12

Čula sam još jednu bapsku priču… kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰

Moja curica cijelo vrijeme ima puls od 140 do 150…i curica je hehe..ja sam isto zato mislila da je dečko jer su otkucaji nizi…tipa ujutro ima 136 do 140, popodne 140 do 143, naveler zna čak do 147 😁🥰

Isabeeelaaaa, tak mi drago vidjeti kada nam pišeš. Šaljem ti puno zagrljaja 🥰

• Pepa14
    20. Svibanj 2020. 11:37

Curke iz Zagreba, jedno pitanjce. Dobila sam uputnicu za testove senzibilizacije i markeri hepatitisa. Da li se to ide vadit krv u Petrovu? Zab sam pitati doktoricu. Tnx unaprijed 🙃

Tea22
    20. Svibanj 2020. 11:50

Tonia

Cure, prijavljujem se nakon Lh trakica kod vas jer sam danas ugledala svoj plus… Jedna sam od onih koja je imala lažnu M odnosno implantaciju za koju sam mislila da je M, tako da nakon što sam praktički otpisala ovaj ciklus, stigao plusić 🍀 nadam se da cu se tu kod vas ovog puta i zadržati🤞🤞🤞

Dobro nam dosla Tonia💖💖🥰🥰🥰

Petrica34
    20. Svibanj 2020. 12:04

Tonia

Cure, prijavljujem se nakon Lh trakica kod vas jer sam danas ugledala svoj plus… Jedna sam od onih koja je imala lažnu M odnosno implantaciju za koju sam mislila da je M, tako da nakon što sam praktički otpisala ovaj ciklus, stigao plusić 🍀 nadam se da cu se tu kod vas ovog puta i zadržati🤞🤞🤞

Posebnu ti dobrodošlicu želim i sama to znaš i ovaj put ima da ostaneš tu do kraja
    Curke nisam sigurna ali mislim da imamo prvi puta dvije sestre na forumu

An1
    20. Svibanj 2020. 12:16

Tonia i Petrica vi ste sestre?? Čestitam vam objema! To je tako divno!!!  

10.06. Nifty uredan 💖

Petrica34
    20. Svibanj 2020. 12:21

Anikin

Tonia i Petricavi ste sestre?? Čestitam vam objema! To je tako divno!!!

Daaaaaa i obje smo se mučile i eto nas sad tu skupa.... to nas je mama zacoprala jer je rekla da je ova godina naša i da ćemo sigurno biti skupa trudne i eto nas heheheheh sa 5 tjedana razlike

Tea22
    20. Svibanj 2020. 12:25

Petrica34

Anikin

Tonia i Petricavi ste sestre?? Čestitam vam objema! To je tako divno!!!

Daaaaaa i obje smo se mučile i eto nas sad tu skupa…. to nas je mama zacoprala jer je rekla da je ova godina naša i da ćemo sigurno biti skupa trudne i eto nas heheheheh sa 5 tjedana razlike

Boze ovo je tako predivno, kakva radost za obitelj
    Od srca vam zelim sve najljepse djevojke🥰💖

Bella🌟
    20. Svibanj 2020. 12:26

Redhead

PeaceLily

Redhead

Cure koje su imale smeckasti iscjedal, nakon koliko vam ne prestAlo?

Meni još uvijek nije.

Jesi isla na.pregled? Jel sve ok? Ja idem sutra. Do sad nisam imala mucnine i jutros kad je krenilo,evo jos sebi ne mogu doc. Jucer cijeli dan oskudno smedarenje a danas nista. Hvala Bogu. U prosloj trudnoci sam smedarila do 12tt. Dokle god sam imala mucnine davalo mi je nadu da ke sve ok 😂

Hehe te mučnine, nisu dobre ali su dobre😂 imaš iskustvo da je sve prošlo ok s prošlom trudnoćom a isto ti se događalo pa vjerujem da bude i sada. Ja sam počela smeđariti dan nakon prvog pregleda na kojem se vidjela gv,ZV, i plod ali nije bilo srčane reakcije. Pa sam nakon tjedan dana isla ponovo, u međuvremenu smeđarila i počela s duphaston i tad je na pregledu bilo sve ok, srčana reakcija se vidjela, mjere su bile ok i sve u redu i naručila me za 4 tjedna, znači 10.6. kad ću već biti u 11 tjednu. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Mašnica95
    20. Svibanj 2020. 12:27

Pozdrav cure. Kako ste danas? Ja sam cijelu noć sanjala neke gluposti da sam se budila u suzama. Užas 😂 od jučer imam kao neka probadanja u jajnicima i malo niže, nije neki prejak bol ali dovoljno da me uplaši.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.