Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    20. Svibanj 2020. 09:08

Curama koje danas idu na pregled sretno!! Javite kako je proslo. :-) 

Roza994
    20. Svibanj 2020. 09:08

Mara Kokosica

Roza994

Mara Kokosica ti i ja smo tu negdje u dan razlike, kada ides na prvi pregled? Imas mucnine?

Ooo Roza. Pa ti i ja smo isto godiste cak. 😍🙊
    Bila sam na prvom pregledu prosli tjedan gdje je dr utvrdila trudnocu. Vidjela se malaaa kuglica. GV. Dala mi je da izvadim krvne nalaze i odnesem urin do sljedeceg peegleda koji je 1.6. Nemam mucnica stvarno. Sve super. Kako si tii

Znaci totalno se pratimo onda 🥰
    Superr 😃 ja sam bila sa 5+5 (zbog smedeg iscjedka na hitnoj) i vidjela se GV i ŽV..sutra imam opet pregled odnosno to je trebao biti prvi pa se nadam da ce se vidjeti plod i cuti ❤️ ja sam zadnja dva dana koma od ujutro me peru mucnine cijeli dan nemogu jesti a i od pocetka trudnoce nemam bas neki apetit (-2kg)... i dole me sve nekako steze i bolucka😬

Roza994
    20. Svibanj 2020. 09:09

Cure koje ste danas na pregledu sretno🥰

Lalla
    20. Svibanj 2020. 09:18

unknown_girl

Ej cure jel koja od vas ima ruzne snove?ja vec 10 ak dana stalno sanjam svasta neke gluposti i svasta nesto…

Kad je tebi bila zadnja M? Mi smo jako blizu. 
    Ja sanjam puno, ali ne bih bas snove nazvala ružnim. Vise su blago nelagodni. Uglavnom ih se ne sjećam ili vrlo malo. Inače skoro uopće ne sanjam. Čitala sam da je to isto simptom trudnoće.

misslolica
    20. Svibanj 2020. 09:24

Jutro cure, ja sam isto jednu noc imala bas bas ruzan san toliko da sam se trznula i ustala prohodala malo se smirila i vratila u krevet 🤔🤔 inace pripremam se za sutrasnji pregled rano je ujutro u 8:15 pa vam javim sta ima novoga 🥰 danas je muzu rodjendan i tek mu planiram reci za t (na terenu je i nisam mu rekla jer sam htjela da bude iznenadjenje za rodjendan) ovaj put ne planiram nikome govoriti za t dok ne prodje 12tj jer smo prosli put svima rekli pa onda kad nista nije bilo svi su zvali a  ruzno bude da objasnjavas sta je bilo 😔 miz je doduse kao otvorena knjiga imam brigu kako ce se suzdrzati da suti ali nadam se da ce shvatiti zasto je tako bolje

JECIKA
    20. Svibanj 2020. 09:33

Mara pa imala sam 59-60kg kad sam ostala trudna. Trenutno vagam izmedju 60-61kg ali uzimam da je vec to +1kg. Znaci kada treba nesto da pojedem - zmurim i jedem..  a muka mi nije negi jednostavno nmg. I previse tecnosti uzimam - svaki dan jedva izdrzim do wc-a.. Trceci  unknown girl ja sam par puta pomenula snove ali me svi kuliraju - mislila sam da sam jedina.. Svaku noc neato sanjam.i budim se

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Lalla
    20. Svibanj 2020. 09:35

misslolica

Jutro cure, ja sam isto jednu noc imala bas bas ruzan san toliko da sam se trznula i ustala prohodala malo se smirila i vratila u krevet 🤔🤔 inace pripremam se za sutrasnji pregled rano je ujutro u 8:15 pa vam javim sta ima novoga 🥰 danas je muzu rodjendan i tek mu planiram reci za t (na terenu je i nisam mu rekla jer sam htjela da bude iznenadjenje za rodjendan) ovaj put ne planiram nikome govoriti za t dok ne prodje 12tj jer smo prosli put svima rekli pa onda kad nista nije bilo svi su zvali a ruzno bude da objasnjavas sta je bilo 😔 miz je doduse kao otvorena knjiga imam brigu kako ce se suzdrzati da suti ali nadam se da ce shvatiti zasto je tako bolje

Bas ces ga lijepo iznenaditi!  Sretno sutra na pregledu i da ti poslije bude lakše.

20. Svibanj 2020. 09:47

I ja sanjam svaku noc neke uzasne, zbrckane snove...ljude koje nisam vidila godinama ...to je valjda normalno

• Mara Kokosica
    20. Svibanj 2020. 10:00

Roza994

Mara Kokosica

Roza994

Mara Kokosica ti i ja smo tu negdje u dan razlike, kada ides na prvi pregled? Imas mucnine?

Ooo Roza. Pa ti i ja smo isto godiste cak. 😍🙊
    Bila sam na prvom pregledu prosli tjedan gdje je dr utvrdila trudnocu. Vidjela se malaaa kuglica. GV. Dala mi je da izvadim krvne nalaze i odnesem urin do sljedeceg peegleda koji je 1.6. Nemam mucnica stvarno. Sve super. Kako si tii

Znaci totalno se pratimo onda🥰
    Superr😃ja sam bila sa 5+5 (zbog smedeg iscjedka na hitnoj) i vidjela se GV i ŽV..sutra imam opet pregled odnosno to je trebao biti prvi pa se nadam da ce se vidjeti plod i cuti❤️ja sam zadnja dva dana koma od ujutro me peru mucnine cijeli dan nemogu jesti a i od pocetka trudnoce nemam bas neki apetit (-2kg)… i dole me sve nekako steze i bolucka😬

To je normalno da pomalo bolucka. Sve se siri i mijenja. Ja se sad bas idem izvagati da vidim.
    Drago mi je da se pratimo moja Roza. 
    Obavezno javi kako je prosao pregled. 

Ostalim curkama sretno danas.

Ja i nemam neke snove. 

06/20 blighted ovum 8tt.

misslolica
    20. Svibanj 2020. 10:09

Lalla hvala ti puno 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.