Cure, evo i mene s pregleda. 💖🥰 https://ibb.co/rswJcFV
Srce kuca i bebu smo lovili za sliku 🤣 Ginekolog veli da je prvo mahala, a onda nam bjezala od fotkanja 🤣 veli da je sve u redu, dobila sam 3kg,i beba je po njegovom veca, vide se prstici itd.. Veli da je sve u redu.Po njegovom sam izracunu prvo bila za termin 21.12.ali je sad potvrdio da je 19.12.ipak zbog velicine bebe i svega. Na uzv pise krivi datum jer je stariji uredaj.,ali uskoro stize nova oprema. Za nifty mi je rekao da ne moram ici, da nije obavezno pa jos razmisljamo.. Hmmmm 🤔
Evo i mene s pregleda 🎉 beba raste i odgovara 13t koliko i jesam tj ovulacija mi je ranije bila i od 5tjedna je veća za tjedan i prati tako. Došli su mi nalazi niftya i beba je 100% zdrava, ali nam spol ne zele rec do 14t to je neka politika 🤷🏻♀️ Ali najvažnije da je sve ok i da skakuće 🥰🥰
Evo i mene s pregleda 🎉 beba raste i odgovara 13t koliko i jesam tj ovulacija mi je ranije bila i od 5tjedna je veća za tjedan i prati tako. Došli su mi nalazi niftya i beba je 100% zdrava, ali nam spol ne zele rec do 14t to je neka politika 🤷🏻♀️ Ali najvažnije da je sve ok i da skakuće 🥰🥰
Super!!! Čestitam! 🥰❤️
Čula sam još jednu bapsku priču... kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰
Čula sam još jednu bapsku priču… kažu da ako beba ima puls 170 i vise da je curica, a ako ima manje od toga onda je dečko 😅 kod mene po svemu sudeći onda dolazi curica i jedva čekam saznati 🥰🥰
Hahaha.. Sad onda vodi djevojcica protiv decka 3-2 jer je puls bio jaci 🤣 na prvoj slici se one crte vide puls od bebe.
Super za preglede cure bitno da su bebaci dobro
Mylady slikice su preslatke zamisli da je taman uhvatio slikicu kad je babac mahao haha
Hvala ti. Istina, ja sam dok sam cula srce zastala i suze su samo klizile. Huh.,a onda smijeh dok je rekao doktor da beba mase 🤣
Bravo Nicole❤️❤️❤️
Cure ja sam noćas sanjala moju bebicu, san je bio prerealan❤️ bil je dečko... Kao da je već tu!
Nekad sanjam lude stvari koje se poslje dogode pa me ovo danas ful pozitivno iznenadilo, jer vlastitu djecu u tom realnom izdanju nikad nisam sanjala.😍
Na nalazu niftyja vam nisu napisali spol djeteta? Kak? Niste htjeli znat il? Tenci je oba puta saznala tj potvrdila s niftyjem...ja sad cekam nalaze niftyja da vidim jel zdrava bebica i da saznam spol 😄...
Cestitke cure na pregledima, danas nas je bas dosta bilo na kontrolama 😄
Cure, koliko vas je imalo blaga krvarenja/smedjarenja?
Ja sam jucer na papiru vidila krv i bas sam se prepala, danas je to vise onako smedje i sve tamnije i imam ulozak cijelo vrijeme i na njemu nista, samo kad s3 brisem ima toga, zvala sam gin i rekla je da dodjem sutra na pregled, bas me ovo uznemirilo, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce ovog puta biti sve u redu, tjesi me kaj mi je beta bila tak visoka, valjda ne bi bila da nesto nije kak treba. Plizz podjelite svoja iskustva s tim
Cure cestitam vam svima na dobrim pregledima! 💙
Ja sam prokrvarila u 6tt, odmah otisla na hitnu, dopila Duphaston i rekli mirovanje
Moze bit nesto, a i ne mora
Ja osobno ne bih cekala odredeno vrijeme da me prime, isla bih direktno na hitnu
Sretno❤
Da li i dalje piješ duphaston?
Pijem jos ovaj tjedan
U jednu ruku jedva cekam prestat jer mi se ne da vise razmisljat o tome
A u drugu ruku nekako razmisljam da mi je taj Duphaston odrzao bebaca, pa ga se i bojim prestat pit
Sapica, u Njemačkoj zovu telefonski i kažu kakvi su nalazi. Zvali i rekli da je sve u najboljem redu, a po nalaze možemo 26.5 i na nalazima piše spol jer kao do 14t ne smiju otkrivati spol. Nisam to znala i prvi put to čujem, ali dobro bitno da je beba zdrava 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji