Nisam nist lose mislila. Ne kuzim sta mi hocete reci.. Samo kazem ne znam bi li htjela znati ili ne niti ne znam sta bi napravila da znam hoce li dijete imati neki sindrom..
MalaD pomalo osjećam grižnju savjesti kad ljudi govore kao ti sada. Na nifty ne idem jer sam idiot koji će pobaciti dijete ako mu kažu da ima Down sindrom (kao sto većina misli), već da bi u miru provela ostatak trudnoce. U prošloj trudnoći su mi u 17 tjednu dijagnosticirali Potterov sindrom (nema bubrega u bebe) i naravno da se ne želim tresti do tad. I mislim se ako sam tad potrefila to govno od sindroma koje se događa 1:5000 (ovaj moj slucaj u potpunosti bez bubrega i rijede) sto me sad čeka…
Boze sacuvaj, silno mi je zao. Ne znam postoji li veca bol koju jedna majka moze proci.
Ja ne znam sta cu kazem. Prvo utz onda dalje. Korak po korak.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
MalaD pomalo osjećam grižnju savjesti kad ljudi govore kao ti sada. Na nifty ne idem jer sam idiot koji će pobaciti dijete ako mu kažu da ima Down sindrom (kao sto većina misli), već da bi u miru provela ostatak trudnoce. U prošloj trudnoći su mi u 17 tjednu dijagnosticirali Potterov sindrom (nema bubrega u bebe) i naravno da se ne želim tresti do tad. I mislim se ako sam tad potrefila to govno od sindroma koje se događa 1:5000 (ovaj moj slucaj u potpunosti bez bubrega i rijede) sto me sad čeka…
Anikin isto mislimo - ja zbog vantjelesne moram na ispitivanje iako sam prije dva mj napunila 28god. A i svakako bih posla da budem mirna i provedem trudnocu u sreci. Dobro si mi rekla za Dubrovnik.. Skroz sam zaboravila na tu opciju. Odmah cu danas da zovem!! Mala D isto sam pomislila kao ti - sta ako saznam da mi je beba NE DAJ BOZE bolesna.. I da jr bolje da ne znam.. To bi bilo bas pravedno ali neopravdano i neodgovorno jer si imala sansu nesto promijeniti. Ja se iskreno nadam da ce sve nase bebe i ove i buduce biti pravi mali bucmasti zdravci i da je sve ovo bezvezna briga kojoj cemo se uskoro smijati!!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Anika ti si morala da prekines u 17om tjednu trudnocu?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Evo, ja sma jos na pocetku teme rekla da ne bi rodila ni dijete s downovim sindromom, to je moja i muzeva odluka. I uopce nas ne dira kaj drugi misle o tome, a cak i roditelji nasi nas ne podrzavaju u tom. Ali nema veze. A ne daj boze da bude neki drugi sindrom u pitanju.
Pitanje jedno? Jesi morala raditi amniocintezu da dokazu 100% sindrom ili ne?
Da trebamo samo pozitivno. Sve nase bebice ce biti dobro!! Sve bude dobro. 😘💞💕💐
Da trebamo samo pozitivno. Sve nase bebice ce biti dobro!! Sve bude dobro. 😘💞💕💐
Definitivno se slazem s tim! Sve bude u redu i ne bude nikakvih problema s ni jednom bebom ❤️
Cure, bez tenzija. Sve imamo svoje misljenje i poglede na sve. Ne treba se svadati,a znamo i da nam hormoni lude pa bez ljutnje. 😉 Evo, ja sam jako protiv pusenja i zanemarim vise sto sam prolazila radi zdravlja i ni ne pomisljam da ikad zapalim(a nikad ni nisam zapalila) jer znam da bi bilo kobno za mene. Takoder znam po prijateljicama da kad se godinama pusi nije pametno ni odmah prestat. Tako da nikome ne sudim. A sto se tice nifty i anomaly testa.. , sto smo starije su veci rizici za raznim sindromima i svaka to drugacije protumaci,a radi sigurnosti je bolje provjeriti.
Čitala sam sa je dosta cura imalo smećkasti iscjedak, jel vam se smirilo? Jeste dobile neke tablete? Ja sam danas primjetila, ali već pijem Duphastone tako da ne znam da li se javiti doktoru ili čekati…
Isto sam na duphastonu, dobila te tablete baš zbog tog iscjedka koji je počeo oko 6 tjedna i konstantno je prisutan. Neki put malo više neki put manje, možda jedan dan u tjedan dana ga apsolutno uopće nema. S tim da mi je danas ujutro bio dosta jak što me jako zabrinulo
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jecika danas sam bila na kontroli, druga vreciss se skroz smanjila skoro pa nestaje. Nadam se da cu uskoro moci praviti nifty. Mozda je i kod tebe takva situacija, drzim fige 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji