Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepa14
    18. Svibanj 2020. 12:16

Sapica

Pepa14

Žemske, da li neka od vas možda zna koji dan sjeda na račun naknada za komplikacije? Tnx unaprijed :)

Prije god dana kad sam bila na komplikacijama sjedala je izmedu 18. i 20. u mj. Mislim da se nista nije promijenilo ker je tak bilo i 2018.😊

Hvala ti Šapice. 
    Želim ti svu sreću sutra na niftyu. Jedva čekam da nam se javiš 🙃🍀
    Btw jel znaš u koju grupu na fejsu su se curke prebacile? Nisam bila u toku kada se to spominjalo. 😘

misslolica
    18. Svibanj 2020. 12:16

Btw nisam upratila ko od vas cura ima ovako bas ranu trudnocu kao ja? Uglavnom su aktivne cure sa vise od 8t

• Bluew
    18. Svibanj 2020. 12:23

Ja danas idem na prvi pregled, po menst. Sam 5+5..jedva cekam 🤩🤩🤩 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

misslolica
    18. Svibanj 2020. 12:25

Bluew

Isto 🥰🥰 super javi molim te kako je proslo i sta kaze dr 🥰 zelim ti svu srecu svijeta da sve bude u najboljem redu ❤️

• Bluew
    18. Svibanj 2020. 12:27

misslolica

Bluew

Isto 🥰🥰 super javi molim te kako je proslo i sta kaze dr 🥰 zelim ti svu srecu svijeta da sve bude u najboljem redu ❤️

Hocu..
    Hvala, također i tebi neka je sretno 🥰🥰

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Lalla
    18. Svibanj 2020. 12:30

misslolica

Bluew

Ja sam ti se vec javila. Zadnja m mi je bila 11.4. i trenutno sam 5+2. Idem na pregled sa 7+3. Ni meni nije lako cekati jer sam imala 2 spontana, ali tako mi savjetuje ginekolog i znam da ce se do 7+3 vec sigurno vidjeti da li je trudnoća zdrava. Nema nas puno sa siječanjskim terminima, ali ce se valjda jos javiti cure.

Lalla
    18. Svibanj 2020. 12:34

Bluew

Blizu smo! Ja sam 5+2. Sretna na pregledu!

18. Svibanj 2020. 12:34

Pepa14

Sapica

Pepa14

Žemske, da li neka od vas možda zna koji dan sjeda na račun naknada za komplikacije? Tnx unaprijed :)

Prije god dana kad sam bila na komplikacijama sjedala je izmedu 18. i 20. u mj. Mislim da se nista nije promijenilo ker je tak bilo i 2018.😊

Hvala ti Šapice.
    Želim ti svu sreću sutra na niftyu. Jedva čekam da nam se javiš 🙃🍀
    Btw jel znaš u koju grupu na fejsu su se curke prebacile? Nisam bila u toku kada se to spominjalo. 😘

Grupa se zove zimske klokanice 2020 😉

misslolica
    18. Svibanj 2020. 12:36

Lalla

misslolica

Bluew

Ja sam ti se vec javila. Zadnja m mi je bila 11.4. i trenutno sam 5+2. Idem na pregled sa 7+3. Ni meni nije lako cekati jer sam imala 2 spontana, ali tako mi savjetuje ginekolog i znam da ce se do 7+3 vec sigurno vidjeti da li je trudnoća zdrava. Nema nas puno sa siječanjskim terminima, ali ce se valjda jos javiti cure.

Da, tebe sam upratila mi smo u par dana
    Ja nisam mogla cekati, narucila sam se privatno iako cu platiti 55eur odlucila sam ipak otici, ne znam koliko ce mi uopste ista moci reci ali eto... ja nemam nikakvih drugacijih simptoma od prosli put, sve isto pa me bas strah sa svakim odlaskom u  wc gledam na papir ima li sta 😔

Lalla
    18. Svibanj 2020. 12:37

Anikin

Tenci

Inace, ja ovdje u ovoj raspravi nisam uopce osjetila tenzije 🙈

Nisam ni ja

Eto, ja sam pročitala isto sve i nisam osjetila tenzije. Isto volim raspravljati i poslušati tuđe argumente. Neću se sigurno uvrijediti ako netko ima drugačije mišljenje od mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.