Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    18. Svibanj 2020. 11:27

Ma ja vam stvarno ne želim vrjedat nikoga ili govorit da je moje mišljenje ispravno. Svak ima svoje razloge i to je sasvim normalno. Samo sam htjela reci da netko tko pođe na nifty sigurno ima svoj razlog, a to nije za zamjerit. 
    Nedostatak bubrega su mi otkrili tako sto nije bilo niti malo plodne vode, nisam išla na amniocentezu jer plod ionako nije mogao preživjeti i samo se mučio u stomku. Radili su neki test s ubrizgavanjem tekućine koji je pokazao da nema ni bubrega ni urinarnog trakta. 
    Indukciju sam započela s 19 tjedana, nisam mogla rodit unatoč svim metodama pa su mi napravili kiretazu. I eto cure ako se tijelo može oporavit od kiretazu u 19 tjednu može od svega. 

10.06. Nifty uredan 💖

JECIKA
    18. Svibanj 2020. 11:28

Nada88

Jecikadanas sam bila na kontroli, druga vreciss se skroz smanjila skoro pa nestaje. Nadam se da cu uskoro moci praviti nifty. Mozda je i kod tebe takva situacija, drzim fige 🤞

Bravo Nado super!  bolje tako.. Ja idem u srijedu na sl pregled 10+6. A nifty svakako necu prije 16-17tt da budem 100% sig.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Atalanta
    18. Svibanj 2020. 11:30

Ajme kako hormonići rade🥰🥰 Svatko zna sta je najbolje za njega i ne treba suditi drugima. Apsolutno podrzavam svaciju odluku🤗 Ali cure drage i mlade ja se u vasim godinama nisam uopce zamarala tim testovima, zatrudnila i rodila...ja sa 40 se trebam tresti, a bome necu ni ja😁😁 sve ce to biti male slatke, zdrave krafnice...ali zimske😍😍😍😍😍😍
    Inace nesanica i tezina u zeludcu, danas nisam nista jela, kuham si juhicu😳 cicke pozurile, nemam grudnjaka koliko su nabrekle, pa cijeli dan plešu🤦‍♀️ bit ce veselo za godinu dana, palacinkice🤣🤣🤣🤣

JECIKA
    18. Svibanj 2020. 11:33

Anikin sada ce sve biti u redu! Ti si koji dan iza mene.. Bodrimo se..
    Mislim da medju nama nema tenzija.. Ovo su samo iznosenja misljenja - svaka od nas radi kako osjeca i kako smatra da je najboljre. Na kraju krajeva za standard u CG cijena od 700e je jedna cijela DOBRA plata u nasoj zemlji  mozfs i nr bih toliko razmisljala fa nije dr sam predlozio. Izvinite ako previse pisem o ovome - ja imam samo vama da se jadam

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Pepa14
    18. Svibanj 2020. 11:38

Žemske, da li neka od vas možda zna koji dan sjeda na račun naknada za komplikacije? Tnx unaprijed :) 

Lucija987
    18. Svibanj 2020. 11:49

Cure hormoni vam rade na najjace 😂😂 smirite se malo
    Svak ima pravo na sve,neko ne razumi nesto sta drugi rade i to je ok
    Evo cisto primjer ja san vjernica i uz to MPO trudnica,znate vec kako Crkva gleda na to,pogotovo na zamrzavanje embrija.
    Trenutno ispod moga srca kucaju jos dva mala srca ❤❤ i ako je MPO postupak jedini nacin da se ostavrim kao majka neka je,prihvatila san ga takvog kako je
    I da imamo jos dva embrija zamrznuta i da vratit cemo se po njih cim prije budemo mogli
    Pa neka budu opet blizanci i nek san ima cila vojska u kuci niko sritniji od mene nece bit ❤❤
    Tako sad osudivanje ko sta radi i zasto nema smisla
    Svaka od nas ima svoje razloge kako i zasto 😘

🙏❤💙

18. Svibanj 2020. 11:49

Pepa14

Žemske, da li neka od vas možda zna koji dan sjeda na račun naknada za komplikacije? Tnx unaprijed :)

Prije god dana kad sam bila na komplikacijama sjedala je izmedu 18. i 20. u mj. Mislim da se nista nije promijenilo ker je tak bilo i 2018.😊

18. Svibanj 2020. 12:06

Inace, ja ovdje u ovoj raspravi nisam uopce osjetila tenzije 🙈
    Inace, komplikacije budu danas! Porodiljni je sigurno danas jer sma dobila poruku na egradani da mi je uplaceno, tak da bi trebale biti i komplikacije. 

An1
    18. Svibanj 2020. 12:11

Tenci

Inace, ja ovdje u ovoj raspravi nisam uopce osjetila tenzije 🙈

Nisam ni ja 

10.06. Nifty uredan 💖

misslolica
    18. Svibanj 2020. 12:14

Jutro cure, ja se vec sat i nesto mucila sa zakazivanjem termina kod dr, pa na kraju ispalo da ne mogu ni zakazati prije srijede a i onda bi pitanje bilo kad bi mi rekla da dodjem, sigurno nekad sljedece sedmice sto je meni jako kasno jer se ja bojim zbog prosle trudnoce koja nije prosla dobro 😔 na kraju sam zvala privatno i dobila termin u cetvrtak u 8:15 ujutro naglasila mi je da se srce vjerovatno nece cuti ali zbog navedenog da smanjim strah tad ce me primiti 🙃 ja sam vec mirnija i jedva cekam cetvrtak tad cu biti 6t po zadnjoj M [16.04) 🥰🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.