Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Svibanj 2020. 13:39

Pepa14

Sapica

Pepa14

Žemske, da li neka od vas možda zna koji dan sjeda na račun naknada za komplikacije? Tnx unaprijed :)

Prije god dana kad sam bila na komplikacijama sjedala je izmedu 18. i 20. u mj. Mislim da se nista nije promijenilo ker je tak bilo i 2018.😊

Hvala ti Šapice.
    Želim ti svu sreću sutra na niftyu. Jedva čekam da nam se javiš 🙃🍀
    Btw jel znaš u koju grupu na fejsu su se curke prebacile? Nisam bila u toku kada se to spominjalo. 😘

Hvala tiiii 😄🥰 i ja se nadam da bude sve u najboljem redu. Javit cu se svakako 😄😊 ... evo Tenci ti je rekla - Zimske klokanice 2020 🌸

• Mara Kokosica
    18. Svibanj 2020. 13:42

Ima nas jos sa siječanjskim terminima. Tu smoo 😍

06/20 blighted ovum 8tt.

An1
    18. Svibanj 2020. 13:48

Lilo23 izmišljen termin! Prve bebice budu slavne i dobijaju nagrade 🤗

10.06. Nifty uredan 💖

• Pepa14
    18. Svibanj 2020. 13:55

Tenci

Pepa14

Sapica

Pepa14

Žemske, da li neka od vas možda zna koji dan sjeda na račun naknada za komplikacije? Tnx unaprijed :)

Prije god dana kad sam bila na komplikacijama sjedala je izmedu 18. i 20. u mj. Mislim da se nista nije promijenilo ker je tak bilo i 2018.😊

Hvala ti Šapice.
    Želim ti svu sreću sutra na niftyu. Jedva čekam da nam se javiš 🙃🍀
    Btw jel znaš u koju grupu na fejsu su se curke prebacile? Nisam bila u toku kada se to spominjalo. 😘

Grupa se zove zimske klokanice 2020 😉

Hvalaaaa 😘

Redhead
    18. Svibanj 2020. 13:58

Aurora

Čitala sam sa je dosta cura imalo smećkasti iscjedak, jel vam se smirilo? Jeste dobile neke tablete? Ja sam danas primjetila, ali već pijem Duphastone tako da ne znam da li se javiti doktoru ili čekati…

Ja sam imala i isto pila Duphaston,evo stalo je 😊

Bella🌟
    18. Svibanj 2020. 14:01

Aurora

PeaceLily uh baš mi žao da ti tako dugo traje! Jel miruješ? Koliko Duphastona piješ?

Pa mirujem maksimalno koliko mogu, i pijem tri puta po jednu tabletu. Ti?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lalla
    18. Svibanj 2020. 14:02

Mara Kokosica

Ima nas jos sa siječanjskim terminima. Tu smoo 😍

Lilo i Mara, slaviti cemo 1.1.2021!  S djecjim šampanjcem! 

Lalla
    18. Svibanj 2020. 14:06

A evo ima i Aurora i Redhead. Uglavnom... sve cemo slavit sa djecjim sampanjcem pa i one koje rode prije nove godine ako ce dojiti  a i dobar dio onih koje  budu s terminom tek na ljeto 2021.

Redhead
    18. Svibanj 2020. 14:16

Meni ispada 11.1
    Sad cu zvati da se narucim za pregled. Nikako docekat. Dosadna sam sama sebi haha

Lalla
    18. Svibanj 2020. 14:22

Redhead

Meni ispada 11.1
    Sad cu zvati da se narucim za pregled. Nikako docekat. Dosadna sam sama sebi haha

Ja sam zvala danas i dogovorili smo se 2.6.  Mislim da cu do tad ostariti 10 godina, a mm fino opušteno. Još me ne smatra trudnom i pije moju Donat trudnicku vodu za kakanje  Lako tako 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.