Jutro i ja slabo pisem… Učim.. ispiti su tu.. pratim vas sve…
Spremam s e na nifty nisam se jos narucila. Cure iz Zg kamo ste isle u koju kliniku. Ja ne znam kud da se naručim !?
Molim Vas za pomoć.
Sve koje imate probleme sa budjenjem po noći zbog wc-a potpisujem… Ta sam…. I bole me trbusni misici…
Valjda se sve rasteze a ja sam prije tri god operirala zuc, pa su mi na 4mjesta prekinuti trbusni misici.
Pusa svima….
Ja idem sutra u Agram (Sunce). Al po Zgu imas na skoro svakom koraku
Hvala cure :))
Nado cestitke!!
Sapice znaci sutra je nas dan, nifty i 11+3, samo da sve bude dobro
Hvala cure :))
Nado cestitke!!Sapice znaci sutra je nas dan, nifty i 11+3, samo da sve bude dobro
Tako je 🥰😊... ma bude, mora biti 😄😍
Ja sam jutros imala pregled, beba pliva, okrece se jedva smo je snimili… sve super u ponedjeljak detaljni ultrazvuk organa i svega ostalog…. koja je ovo sreca, rijecima se ne moze opisati 😇😇😍😍
Divno Nada!!! Nema vece sreće nego nakon pregleda!! Daj nam slikicu ;)
10.06. Nifty uredan 💖
JELICKA, ovaj u 12t se zove mini anomaly scan. Tu se vidi jel se sve razvilo i razvija kako treba, prebroji prstiće, izmjeri nuhalni nabor, izmjeri bedrena kost, mozak, srce, mjehur… pregleda i tebe malo, ali to nije isto kao taj u 20t tada je beba veća… ne razumijem se ni ja 100% u sve i ne znam jel svaki ginekolog može izmjerit nuhalni, vidjet nosnu kost… ali mislim da to radi neki posebni ultrazvuk 🤷🏻♀️ Ako sam pogriješila netko će me ispravit..
Meni je dr rekla da u mom gradu jedina ima neki utz koji radi mali i veliki anomaly scan i da je točnost prema HZZO 90%. Mene to ceka na iducem pregledu i AKO sam dobro shvatila vadjenje krvi onaj test sto svi rade na trisomiju, down etc.
Jutri cure, ja sam vise aktivnija na fb. Kod mene sve isto. Nemam nekih simptoma osim učestalog mokrenja i loseg sna. :)
Kombinirani probir ne trebaju svi raditi, ja nisam, nisla sam direkt na nifty jer je veca tocnost i vise trisomija i poremecaja se testira. Cekam nalaz, trebalo bi biti za koji dan.
A kaj se tice fejsa, i ja tam aktivnija i lakse mi pratito nego tu :)
Dada naravno, ako se ide na nifty harmony itd nema smisla radit nesto sto daje uze rezultate. Ja imam 27 g i bas sam ju pitala za test kod nje mogu napravit nifty ona je meni predlozila da mi prbo napravi taj utz pregled markere/krv (valjda) i ako je nes suspektno da predlaze nifty. Naravno da ako zelis nifty odmah ne bi ona silila na ove stvari haha. Ali ja nisam sigurna za nifty pa cu ici tim redom… :)
Ja cu svakako na NIFTY ali tek u 17oj nedelji jer nmg prije zbog jednog izgubljenog blizanca. A jos u Crnoj Gori nemam anomaly scan...izludjecu naprosto!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
JECIKA zašto ne dođeš u Dubrovnik raditi nifty? S obzirom da ti je to ipak blizu, a u nas se dosta kraće čekaju nalazi... pokušaj nazvati Marin Med
10.06. Nifty uredan 💖
Citam vas i mislim si.. Da bi kogla na nifty test a onda skuzim cijena je 4400.. Uhh.. Onda si mislim sta cu dobiti s tim testom.. Saznat cu dal mi dijete bude bolovalo.. Mozda bolje da neznam.. Ili bolje da znam.. Aaaa sta vi mislite? Na anomaly scan cu sigurno ici jer u prosloj trudnoci je izgledalo sve ok i onda dok se dijete rodilo vidjela da ima skracene prstice na jednoj ruci.. :-(
Citam vas i mislim si.. Da bi kogla na nifty test a onda skuzim cijena je 4400.. Uhh.. Onda si mislim sta cu dobiti s tim testom.. Saznat cu dal mi dijete bude bolovalo.. Mozda bolje da neznam.. Ili bolje da znam.. Aaaa sta vi mislite? Na anomaly scan cu sigurno ici jer u prosloj trudnoci je izgledalo sve ok i onda dok se dijete rodilo vidjela da ima skracene prstice na jednoj ruci.. :-(
Meni je najvise bilo do toga da saznam ako ne daj boze beba ima neki sindrom koji nije spojiv sa zivotom ili ako ina velikih fizickih i mentalnih teskoca jer u tom slucaj uopce ne bi razmisljala kaj dalje, prekinula bi trudnocu jos dok sma u ovim ranim tjednima.
MalaD pomalo osjećam grižnju savjesti kad ljudi govore kao ti sada. Na nifty ne idem jer sam idiot koji će pobaciti dijete ako mu kažu da ima Down sindrom (kao sto većina misli), već da bi u miru provela ostatak trudnoce. U prošloj trudnoći su mi u 17 tjednu dijagnosticirali Potterov sindrom (nema bubrega u bebe) i naravno da se ne želim tresti do tad. I mislim se ako sam tad potrefila to govno od sindroma koje se događa 1:5000 (ovaj moj slucaj u potpunosti bez bubrega i rijede) sto me sad čeka...
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji