Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atalanta
    17. Svibanj 2020. 22:11

BlueMoon popila sam sad sodu bikarbonu bas neizdrzivo, to mi bilo i prekjucer, kao da sam pojela 10 kg kamenja. U prvoj T sam imala zgaravicu ali ne i bol ovakvu🙄

BlueMoon
    17. Svibanj 2020. 22:22

E gemma bas sam gledala te proizvode od BR u vise navrata, al nisam dovoljno istrazila da znam razliku izmedu tih par.. znam da jedan sadrzi kiseline tj mislim da sam tako procitala, zvoni mi P50 da je.. gle i ja sam u dva navrata malo skintegrinog clariona stavila, kap doslovno jer je bilo uzasno upaljeno, al sad stajem skroz i trazim nesto sigurno. Moguce da je taj koji ti koristis ok. Proguglaj, jednom mi je i kozmeticarka spominjala da se ne rade tretmani kiselinama u trudnoci i citala sam.. ako neko ima vise info nek javi

BlueMoon
    17. Svibanj 2020. 22:26

Hvala anikin, bas cu proguglati.. ma nisam vise pametna.. Ne znam ima li spasa kad je hormonalno

BlueMoon
    17. Svibanj 2020. 22:28

Atalanta bas bol mi nije bila, vise tezina.. mozda ti nesto nije odgovaralo sto si jela.. nadam se da ce ti popustiti

Ps. Sto se tice akni nije da nisam i sama kriva, majoneza mi se par dana vec nasla na jelovniku i tako to.. moram pripaziti

17. Svibanj 2020. 23:24

GEMMA13

BlueMoon

Ps. Svima bi preporucila ako vec nemate Ovia pregnancy aplikaciju :)
    Jelicka ok je micelarne i to, al ove kiseline sam citala da nisu preporucljive..

Bluemoon, mi stalno imamo neke zajedničke teme😊. Sad si me zabrinula glede kozmetike, ja imam BR P50v i nešto sam sitno istraživala na njihovim stranicama (UK) i pisalo je da je sigurno korištenje u trudnoći. Ja toga stavim jako malo i razblažim sa vodom, doslovno par kapljica, al sad me uhvatila panika! Jesi na to mislila i gdje si čitala da se ne preporuča, jeli provjerena informacija?

Akp pricamp o Biologique oni sigurno imaju kiseline, ne znam tocno koje. Dugo ih koristim i stvarno su super, ali sad u trudnoci sam ih makla po strani. Nebi se zezala.

nicole12
    18. Svibanj 2020. 00:21

Ja sam skoro sve makla. Nisam odmah jer nisam znala, ali kako sam sve vise proučavala i čitala makla sam sve i tresla se sta ako sam naštetila bebi s nećim, ali kažem sto vise čitam vise znam da količine koju prođu kroz kožu, ako prođu ne mogu tek tako naštetiti. Svakako paziti na neke agresivne stvari i stavljati neke blaže i to je to. Weleda je dobra kozmetika od njih sam uzela ulje za trudnoću kojim se mažem i mislim se i za lice njihovo i dosta moga pametovanja 😂

Lalla
    18. Svibanj 2020. 01:46

Pozdrav cure. Opet sam budna usred noći. Uhvati me veliki umor oko 18, ali se zato po nocu budim (najcesce jer mi se piski) i ne mogu onda zaspat. Instalirala sam aplikaciju Ovia, nije loša.
    Malo sam depresivna jer idu sporo dani. Pijem taj bromergon do prvog uzv i pise da on zna utjecati na raspoloženje. 
    Inace sto se tiče majoneze, Bluemoon, ja se znam prevariti "zdravijim" verzijama s hrenom ili tartar. Ne vjerujem da je zaista zdravije, ali bar imaju manje kalorija i nisu toliko ukusne pa ih pojedem manje. 

Nova19
    18. Svibanj 2020. 07:05

Jutro cure, ja sam jako bezvoljna u zadnje vrijeme, sako bi ležala i sve mi je tlaka... kada se pokrenem onda sam ok.
    Meni je drugi pregled tek za 9 dana, mjesec dana nakon prvog i vec me strah... znam da se ne može ništa i probam crne misli maknuti ali ponekad je teško...
    Želim svim curama lijepe preglede i divan dan 💕

Loki30
    18. Svibanj 2020. 07:35

Jutro curke 😊
    Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
    Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂

Dobar ponedjeljak svima!!! ❤

Loki30
    18. Svibanj 2020. 07:45

Loki30

Jutro curke 😊
    Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
    Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂

Dobar ponedjeljak svima!!! ❤

P.s. imam 29 godina, 1.trudnoca i očekivani termin 30.11. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.