BlueMoon popila sam sad sodu bikarbonu bas neizdrzivo, to mi bilo i prekjucer, kao da sam pojela 10 kg kamenja. U prvoj T sam imala zgaravicu ali ne i bol ovakvu🙄
E gemma bas sam gledala te proizvode od BR u vise navrata, al nisam dovoljno istrazila da znam razliku izmedu tih par.. znam da jedan sadrzi kiseline tj mislim da sam tako procitala, zvoni mi P50 da je.. gle i ja sam u dva navrata malo skintegrinog clariona stavila, kap doslovno jer je bilo uzasno upaljeno, al sad stajem skroz i trazim nesto sigurno. Moguce da je taj koji ti koristis ok. Proguglaj, jednom mi je i kozmeticarka spominjala da se ne rade tretmani kiselinama u trudnoci i citala sam.. ako neko ima vise info nek javi
Hvala anikin, bas cu proguglati.. ma nisam vise pametna.. Ne znam ima li spasa kad je hormonalno
Atalanta bas bol mi nije bila, vise tezina.. mozda ti nesto nije odgovaralo sto si jela.. nadam se da ce ti popustiti
Ps. Sto se tice akni nije da nisam i sama kriva, majoneza mi se par dana vec nasla na jelovniku i tako to.. moram pripaziti
Ps. Svima bi preporucila ako vec nemate Ovia pregnancy aplikaciju :)
Jelicka ok je micelarne i to, al ove kiseline sam citala da nisu preporucljive..
Bluemoon, mi stalno imamo neke zajedničke teme😊. Sad si me zabrinula glede kozmetike, ja imam BR P50v i nešto sam sitno istraživala na njihovim stranicama (UK) i pisalo je da je sigurno korištenje u trudnoći. Ja toga stavim jako malo i razblažim sa vodom, doslovno par kapljica, al sad me uhvatila panika! Jesi na to mislila i gdje si čitala da se ne preporuča, jeli provjerena informacija?
Akp pricamp o Biologique oni sigurno imaju kiseline, ne znam tocno koje. Dugo ih koristim i stvarno su super, ali sad u trudnoci sam ih makla po strani. Nebi se zezala.
Ja sam skoro sve makla. Nisam odmah jer nisam znala, ali kako sam sve vise proučavala i čitala makla sam sve i tresla se sta ako sam naštetila bebi s nećim, ali kažem sto vise čitam vise znam da količine koju prođu kroz kožu, ako prođu ne mogu tek tako naštetiti. Svakako paziti na neke agresivne stvari i stavljati neke blaže i to je to. Weleda je dobra kozmetika od njih sam uzela ulje za trudnoću kojim se mažem i mislim se i za lice njihovo i dosta moga pametovanja 😂
Pozdrav cure. Opet sam budna usred noći. Uhvati me veliki umor oko 18, ali se zato po nocu budim (najcesce jer mi se piski) i ne mogu onda zaspat. Instalirala sam aplikaciju Ovia, nije loša.
Malo sam depresivna jer idu sporo dani. Pijem taj bromergon do prvog uzv i pise da on zna utjecati na raspoloženje.
Inace sto se tiče majoneze, Bluemoon, ja se znam prevariti "zdravijim" verzijama s hrenom ili tartar. Ne vjerujem da je zaista zdravije, ali bar imaju manje kalorija i nisu toliko ukusne pa ih pojedem manje.
Jutro cure, ja sam jako bezvoljna u zadnje vrijeme, sako bi ležala i sve mi je tlaka... kada se pokrenem onda sam ok.
Meni je drugi pregled tek za 9 dana, mjesec dana nakon prvog i vec me strah... znam da se ne može ništa i probam crne misli maknuti ali ponekad je teško...
Želim svim curama lijepe preglede i divan dan 💕
Jutro curke 😊
Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂
Dobar ponedjeljak svima!!! ❤
Jutro curke 😊
Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂
Dobar ponedjeljak svima!!! ❤
P.s. imam 29 godina, 1.trudnoca i očekivani termin 30.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji