Btw sto se smije i sto preporucate za akne? Inace sam imala proizvode s kiselinama al sad je to zabranjeno. Brada, nos su mi stalno upaljeni.. hormonalno od prije imam stalno pokoju aknu
Joj i mene to zanima, meni je prvi simptom bio upravo to, lice mi je buknulo, evo sad u 11 tjednu se smiruje stanje inace ja sam sve proizvode za pristice i opcenito koje imaju ikakvu kiselinu makla sa strane, jednostavno me strah koristiti iako neki dokotori kazu da nije opasno jer je to mala povrsina i nebi trebalo skoditi. Sada samo koristim laveru i weleda za koje znam da su na prirodnoj bazi bez stetnih sastojaka.
JELICKA, ovaj u 12t se zove mini anomaly scan. Tu se vidi jel se sve razvilo i razvija kako treba, prebroji prstiće, izmjeri nuhalni nabor, izmjeri bedrena kost, mozak, srce, mjehur… pregleda i tebe malo, ali to nije isto kao taj u 20t tada je beba veća… ne razumijem se ni ja 100% u sve i ne znam jel svaki ginekolog može izmjerit nuhalni, vidjet nosnu kost… ali mislim da to radi neki posebni ultrazvuk 🤷🏻♀️ Ako sam pogriješila netko će me ispravit..
Hvala Nicole.. Ali izgledada toga kod nas nema.. Googlam i nema nigdje
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Volila bi i ja neki prijedlog za njegu lica. Neki sapun, krema...? Uzela sam neku la roche za mame i bebe, ali je stvarno bez veze, a lice umivam nekom pjenicom prirodnom koje je isto bezveze, a inače jako puno kozmetike koristim i čim sam saznala da sam trudna sve sam izbacila, a do tada sam sve koristila jer nisam znala🤦🏻♀️ Iako svi kažu da se može sve, samo izbjegavat tretmane u salonu sa kiselinama i anti age kozmetiku (retinol i sl) tako mi je moj dr rekao
Volila bi i ja neki prijedlog za njegu lica. Neki sapun, krema…? Uzela sam neku la roche za mame i bebe, ali je stvarno bez veze, a lice umivam nekom pjenicom prirodnom koje je isto bezveze, a inače jako puno kozmetike koristim i čim sam saznala da sam trudna sve sam izbacila, a do tada sam sve koristila jer nisam znala🤦🏻♀️ Iako svi kažu da se može sve, samo izbjegavat tretmane u salonu sa kiselinama i anti age kozmetiku (retinol i sl) tako mi je moj dr rekao
Nisam znala da la roche ima bas neku liniju za trudnice. Ja sam si izgooglala da su waleda i lavera dopustene jer su stvarno prirodne... jel mazes stomak s necim? Ja to jos nisam pocela
Cure dobra vecer🤗🤗 htjela sam pitati ima li koja problema sa zeludcem? Ja sta god sam danas stavila u usta kao da imam ciglu u zeludcu. bas težina neka...
Ja jos nista, trebala bi naruciti Burt&Bees mama bee maslac za tijelo
Atalanta to je normalno, meni ponekad bude ok, ponekad tezina, okusi su mi se promijenili isto, drugacije mi je nekako.. al mozda se to promijeni kad se makne ova kiselina u ustima
Cure dajte prijedlog za akne, ludim.. cini mi se da cu morati na ciscenje, bas su upalni procesi
Ps. Svima bi preporucila ako vec nemate Ovia pregnancy aplikaciju :)
Jelicka ok je micelarne i to, al ove kiseline sam citala da nisu preporucljive..
Bluemoon, mi stalno imamo neke zajedničke teme 😊. Sad si me zabrinula glede kozmetike, ja imam BR P50v i nešto sam sitno istraživala na njihovim stranicama (UK) i pisalo je da je sigurno korištenje u trudnoći. Ja toga stavim jako malo i razblažim sa vodom, doslovno par kapljica, al sad me uhvatila panika! Jesi na to mislila i gdje si čitala da se ne preporuča, jeli provjerena informacija?
BlueMoon meni ti je za akne najbolja kolekcija 3 steps od Cliniqua - Anti blemish Solutions... iako i sad samo koristim pjenu jer nisam sigurna jeli to ok ili nije koristiti u trudnoći... ali inače čim mi krenu akne ta me linija spasi u roku 3 dana
10.06. Nifty uredan 💖
Nešto sta je sigurno za akne je napraviti pastu od sode i vode i držati malo na aknama. Ali ja kad mi se bas jako upali stavim onaj Garnier gel za pristice da mi stoji sat vremena i operem. Ja stvarno mislim da mi svi previše pretjerujemo glede svega i da takve stvari bebi ne mogu ništa. Nije to ništa strašno agresivno čim se može kupiti u drogerijama jer da to ide tek tako ne bi se smjelo puno toga ni prodavati. 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji