Super da si uspila, puno mi je lakse pratiti kad vidim u kojem ste tjednu cure :)
Kako ste?
Btw sto se smije i sto preporucate za akne? Inace sam imala proizvode s kiselinama al sad je to zabranjeno. Brada, nos su mi stalno upaljeni.. hormonalno od prije imam stalno pokoju aknu
Cure ja zvah moja dva dr koji me prate i oba sam pitala za taj detaljniji UZV i oba su mi isto rekla - da se detaljni uzv radi u 20toj nedelji a ne 12oj.. Da li se mjerenje nuhalnog nabora podrazumijeva u pregled 12te nedelje ili se to dodatno placa, to ne radi svaki dr??? Sad sam zbunjena.. Nisam htjela da ispadam nepristojna i samo am rekla OK..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Btw sto se smije i sto preporucate za akne? Inace sam imala proizvode s kiselinama al sad je to zabranjeno. Brada, nos su mi stalno upaljeni.. hormonalno od prije imam stalno pokoju aknu
Ja korisim sve iste preparate kao ranije.. Mislim da ti to nema veze s obzirom da se zene farbaju i da su ta sredstva za ciscenje sva OK. Ja koristim Mixa i Nivea micelarne vode
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
JELICKA, ovaj u 12t se zove mini anomaly scan. Tu se vidi jel se sve razvilo i razvija kako treba, prebroji prstiće, izmjeri nuhalni nabor, izmjeri bedrena kost, mozak, srce, mjehur... pregleda i tebe malo, ali to nije isto kao taj u 20t tada je beba veća... ne razumijem se ni ja 100% u sve i ne znam jel svaki ginekolog može izmjerit nuhalni, vidjet nosnu kost... ali mislim da to radi neki posebni ultrazvuk 🤷🏻♀️ Ako sam pogriješila netko će me ispravit..
Vecer trudnice :D
Ja kao padobranac haha
Mali me satare cijeli dan, ne stignem nista 🤣
Kako ste? Meni nema vise od sinoc smedeg iscjetka
Moozda nesto skroz sitno,ali neprijetno hvala Bogu 🙏 sutra zovem gina za prvi pregled. Nikako docekat🤣
Ovcice drago mi je da si dobro i da si napokon uspijela saznat koji si tjedan i stavit stiker.
Ja danas bas smoreno. Koda me voz pregazio. Pomalo me zigne s lijeve strane i to je to.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam bila prepun energije,al sad totalno klonula. Malog sad spremit u krevet,otusirat se i kauc je moj haha
Ps. Svima bi preporucila ako vec nemate Ovia pregnancy aplikaciju :)
Jelicka ok je micelarne i to, al ove kiseline sam citala da nisu preporucljive..
Sortiraj odgovore
Najstariji