Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nisha_21
    17. Svibanj 2020. 15:30

Razmišljam doći iz Austrije jer tu nema ninfty test.... Kolko dugo se čeka za termin? I dali je štetno radit 2 testa u roku od tjedan dana. Jer sam naručena 12+0 na mjerenje nuh. nabora tj kombinirani ovdje (ovdje nema drugih testova) a mislila sam eventualno tjedan ranije u Zg da napravim Ninfty😊

Vita26
    17. Svibanj 2020. 15:33

Nada88 
    Ja joa neznam kad sam bila na pregledu sa 12tj nije mi ni spominjala spol samo je tekla da je sve uredu,dta je i najvaznije.imam sad 21.5 pregled mozda ce se i vidjeti 😂😂😂😂E ako ne vidi onda ja mislim da je cura,hahah pisu se Moze vidjteti i ranije .a i polozaj bebi prosli put bio je da nema sance vidjeti 😂😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

17. Svibanj 2020. 15:38

Nisha_21

Razmišljam doći iz Austrije jer tu nema ninfty test…. Kolko dugo se čeka za termin? I dali je štetno radit 2 testa u roku od tjedan dana. Jer sam naručena 12+0 na mjerenje nuh. nabora tj kombinirani ovdje (ovdje nema drugih testova) a mislila sam eventualno tjedan ranije u Zg da napravim Ninfty😊

To je test iz krvi i ne moze biti stetno, znaci kod oba ce ti samo izvaditi krv, i ja cu iz njemacke za Hrvatsku praviti nifty. Glupo da ga nema kod nas i iskreno cudno mi je kako ga nema,.a nasi ga jako hvale

Nisha_21
    17. Svibanj 2020. 15:40

Nada88

Nisha_21

Razmišljam doći iz Austrije jer tu nema ninfty test…. Kolko dugo se čeka za termin? I dali je štetno radit 2 testa u roku od tjedan dana. Jer sam naručena 12+0 na mjerenje nuh. nabora tj kombinirani ovdje (ovdje nema drugih testova) a mislila sam eventualno tjedan ranije u Zg da napravim Ninfty😊

To je test iz krvi i ne moze biti stetno, znaci kod oba ce ti samo izvaditi krv, i ja cu iz njemacke za Hrvatsku praviti nifty. Glupo da ga nema kod nas i iskreno cudno mi je kako ga nema,.a nasi ga jako hvale

Ok super, budem sutra zvala da vidim za termin. Što se dolaska u RH tiče, ja se nadam da to mogu navesti kao razlog bez da idem u karantenu kad se vraćam 😔

Vita26
    17. Svibanj 2020. 15:57

Tea22 hvala na dobrodošlicu ,mislim ne budem u ovoj grupi ali volim procitati🥰🥰
    Da a jeste vi cule se sa Isabela?nema nje ni kod nas u grupi.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

nicole12
    17. Svibanj 2020. 15:57

Nada, ima nifty u Njemačkoj, ali se zove Nipt test, a imaš i harmony

Tea22
    17. Svibanj 2020. 16:04

Vita26

Tea22 hvala na dobrodošlicu ,mislim ne budem u ovoj grupi ali volim procitati🥰🥰
    Da a jeste vi cule se sa Isabela?nema nje ni kod nas u grupi.

Zadnji put nam se javila kad je rekla da je u guzvi zbog selidbe, to je bilo pred 10ak dana.. od tad nista🤷‍♀️🤷‍♀️

17. Svibanj 2020. 16:06

nicole12

Ja sam pitala mog ginekologa on nikad cuo nije za to, za harmony znam da ima, al nebi njega. Nifty sam nasla samo u frankfurtu u ViVa neo, al nisam ih pitala detalje. NIFTY je inace internacionalno ime pa mi cudno da se u njemackoj drukcije zove, bas cu sad pogledat jel to isto.

17. Svibanj 2020. 16:10

nicole12

Ipak Nipt nije Nifty, Nipt test obuhvaca samo trisonomiju 13, 18, 21 NiFty je puno detaljniji i veci test, uz ove trisonomije obuhvaca jos 60 drugih i kosta oko 700 eura...

Nisha_21
    17. Svibanj 2020. 16:12

Nada88

nicole12

Ipak Nipt nije Nifty, Nipt test obuhvaca samo trisonomiju 13, 18, 21 NiFty je puno detaljniji i veci test, uz ove trisonomije obuhvaca jos 60 drugih i kosta oko 700 eura…

Ne nema tog. Imaju oni i harmony i svašta ali ne ninfty... Iz kojeg razloga nemaju, ne znam. Ali kažem meni je jedina briga doc preko granice i da se mogu vratit 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.