Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    14. Svibanj 2020. 23:00

Meni je doktorica rekla samo folacin do 12 tt iako sam bila krenula sa Novalacom. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Ana26
    14. Svibanj 2020. 23:10

Ja pijem Prenatal i Folacin. 
    Jel koja koristi utrogestan? Meni je dr. prepisala za svaki slučaj. Jel vama pola vaginalete iscuri nakon nekog vremena? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

LeLa2807
    14. Svibanj 2020. 23:24

Ana26

Jel koja koristi utrogestan? Meni je dr. prepisala za svaki slučaj. Jel vama pola vaginalete iscuri nakon nekog vremena?

Ja koristim od danas dva outa dnevno vaginalno i isto mi iscuri.. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Ana26
    14. Svibanj 2020. 23:34

LeLa2807

Ana26

Nakon koliko ti iscuri? Jel misliš da djeluje ako iscuri? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

14. Svibanj 2020. 23:49

Ana26

LeLa2807

Ana26

Nakon koliko ti iscuri? Jel misliš da djeluje ako iscuri?

Iscuri, to ti je skroz normalno, al potrebna kolicina ostane. Svakako nakon stavljanja je potrebno malo odlezati. Ja obavezno 45 min lezim, neke cure kazu da je 20 min dovoljno

nicole12
    15. Svibanj 2020. 00:00

Ja korisitim utrogestan, ali sam ga jako teško stavljala i ne bi mi se topio jer očito nisam dovoljno duboko išla 😂 pa mi je gin rekao da ga pijem oralno i evo još 7 dana i gotova sam s njim nakon 6t druženja.  Ostaju mi samo vitamini... netko je spomenuo omegu i znam da je i ona poželjna, pa ću uskoro naći neku 

mylady
    15. Svibanj 2020. 07:06

Jutro cure! 😊 Postale smo stvarno jako aktivne. Pa cu odgovoriti što sam uspjela upamtit od posljednjih stranica 🤣. Meni je ginekolog nakon spontanog preporucio da jedem choco prenatal biorelu i krvna slika mi se full popravila, a sad pijem i folacin. Ostalo nista, jer je rekao da nema potrebe, posto cokoladica sadrzi sve.
    Lilo steta za mcdonalds, ja sam isto na mukama jucer, konacno pojedem sto zazelim i onda mi muka cijelu noc. Grozno, ali neka. Sve cemo mi to zgurat, samo da je beba dobro. 😘🥰 
    Sva sreca vikend je tu... 

15. Svibanj 2020. 07:26

Sapica, trbuh je predivan!
    Inace jedna od bapskih prica, za koju se svekrva od moje sogorice kune da je jedina tocna je da mame kojima se trbuh vec zaokruzi i vidi do kraja prvog tromjesjecja nose curice, a one kojima se nist ne vidi, nose decke.
    Evobta bapska prica je tocna kod mene, i u prosloj i sad mi se trbuh jos uopce ne vidi, a decki su! 

An1
    15. Svibanj 2020. 07:39

Sapice bas imaš trbuščić!! Super je ;)
    Tenci nadam se da je ta babaska priča točna... bas bi djevojčicu 
    Netko je prije napisao o uzimanju magnezija i tableta. Morate paziti da recimo prenatalne vitamine (oni svi sadrže željezo) uzimate u dovoljnom vremenskom razdoblju od uzimanja magnezija jer jedno drugome otežavaju apsorbaciju. Najbolje bi bilo za rucak vitamini, iza večere magnezij. 

10.06. Nifty uredan 💖

pepipeps
    15. Svibanj 2020. 07:51

Jutro, volim jutra..ujutro sam super...popila sam probiotik, tabletu, popila cijeđeni sok od naranče, pomiješala Activiu od žitarica i isjeckanu bananu za doručak. Malo se izležavam, a onda na virtualni posao. Koristim jutro za sve radnje jer popodne slijedi poznati scenarij mučnina. Želim vam svima lijep dan, bez mučnina, glavobolja i sličnih stanja. Uživajte😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.