Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:52

Sapica

Tea22

Sapica

Anikin

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)

A gdje je tvoja slikica trbuscica😃

https://ibb.co/SQxr4Zm … inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍

Bozeee to je pravi trbuscic, prekrasno izgledas😍😍🥰❤

14. Svibanj 2020. 20:53

Tea22

Sapica

Tea22

Sapica

Anikin

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)

https://ibb.co/SQxr4Zm … inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍

Hvala, mislila sam da si umisljam, al onda me sestra danas gleda i gleda i smije se... odma sam skuzila da si ne umisljam 😄

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:54

Sapica

Tea22

Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
    Cujemo se sutra cure💗

Koju gledas? 😃

Mucke preko laptopa, decko me bio nagovarao mjesecima..na kraju sam pokleknula i bas uzivam, uz svaku epizodu placem od smijeha😃😄
    Ostale su nam jos 2 epizode, prihvacam sve prijedloge za serije😃

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:54

Sapica

Tea22

Sapica

Tea22

Sapica

Anikin

Hvala, mislila sam da si umisljam, al onda me sestra danas gleda i gleda i smije se… odma sam skuzila da si ne umisljam 😄

Definitivno se vidi, sad se vec mozes ugurat preko reda u ducanu😂😂😂

nicole12
    14. Svibanj 2020. 20:58

ja sam prije par dana osjetila neke leptirice u stomaku skroz dole nisko i srce mi je stalo od sreće, ali opet si mislim da je nekako rano za osjetiti tako nešto, ali znam da nisam umislila 😅

Tea22
    14. Svibanj 2020. 21:00

nicole12

ja sam prije par dana osjetila neke leptirice u stomaku skroz dole nisko i srce mi je stalo od sreće, ali opet si mislim da je nekako rano za osjetiti tako nešto, ali znam da nisam umislila 😅

Nene nismo mi lude😄

LeLa2807
    14. Svibanj 2020. 21:04

Cure, javila sam i na fb popodne pa evo i ovdje. Bila sam danas na pregledu 6+5 i dr je ipak radla utz i 2D i 3D beba je 7mm kaze sve skolski u dan. Sutra idem vadit krv i narucit ce me sutra za iduci pregled tad cemo i briseve raditi. Imam mali hematom, ali nije blizu bebe kaze da ga ignoriram i povećana mi je terapija utrogestana na 2x2.
    Sto se grčeva tice pisala sam curama na fb jucer cijeli dan, danas prije pregleda najednom probadanje iba jajnika i grčenje maternice ja sam stavrno mislila da je gotovo jer je bol bila baaaas jaka. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

14. Svibanj 2020. 21:08

LeLa2807

Cure, javila sam i na fb popodne pa evo i ovdje. Bila sam danas na pregledu 6+5 i dr je ipak radla utz i 2D i 3D beba je 7mm kaze sve skolski u dan. Sutra idem vadit krv i narucit ce me sutra za iduci pregled tad cemo i briseve raditi. Imam mali hematom, ali nije blizu bebe kaze da ga ignoriram i povećana mi je terapija utrogestana na 2x2.
    Sto se grčeva tice pisala sam curama na fb jucer cijeli dan, danas prije pregleda najednom probadanje iba jajnika i grčenje maternice ja sam stavrno mislila da je gotovo jer je bol bila baaaas jaka.

To probadanje i bol jajnika ti se meni dogadalo do prije tjedan i pol. Od onda malo osjetim tu i tamo da me boli trbuh. Sve se siri i namjesta 😄😁 mene ti je jajnik bolio da me probadalo na svaki korak i onda sam samo legla na suprotnu stranu i prestalo je 😄😍

nicole12
    14. Svibanj 2020. 21:22

Cure jel vi pijete magnezij? On bi trebao malo pomoći kod tih bolova 

poppy
    14. Svibanj 2020. 21:25

Tea22

Sapica

Tea22

Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
    Cujemo se sutra cure💗

Koju gledas? 😃

Mucke preko laptopa, decko me bio nagovarao mjesecima..na kraju sam pokleknula i bas uzivam, uz svaku epizodu placem od smijeha😃😄
    Ostale su nam jos 2 epizode, prihvacam sve prijedloge za serije😃

😂😂moj muz gleda mucke tisuciti put za redom, a i ja s njim, sad je taman Del postao tata pa suosjeca😂😂jedna od boljih serija ikad☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.