Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 21:25

nicole12

Cure jel vi pijete magnezij? On bi trebao malo pomoći kod tih bolova

Ja sam na pocetku onaj mahnezij u vrecicama kaj se samo na jezik stavi. Ima okus po cedeviti. Ne znam jel taj okej? 

ovčica
    14. Svibanj 2020. 21:31

Sapica

https://ibb.co/SQxr4Zm … inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍

Ajme sapice, divan trbuscic! 
    Mene pikao desni jajnik, taj me uvijek pika kad trebam i dobiti, ali prestalo je. Pretpostavljam da je onda iz njega i doslo do oplodnje. Danas mi se bas vrti i mucnina mi je, i traje dok ne stavim nes u usta hahah

nicole12
    14. Svibanj 2020. 21:31

Trebalo bi minimalno dnevno unijeti 300mg magnezija, a to nam nitko ne kaže. Ja sam uzela neki od 300 i imam u elevitu svakako još 100mg, pa je to i vise nego dovoljno. Kaže teta u ljekarni da se s njim ne možeš predozirat i da nema straha, ako se uzme i vise nego je preporučeno 

Tea22
    14. Svibanj 2020. 21:32

poppy

Tea22

Sapica

Tea22

Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
    Cujemo se sutra cure💗

Koju gledas? 😃

Mucke preko laptopa, decko me bio nagovarao mjesecima..na kraju sam pokleknula i bas uzivam, uz svaku epizodu placem od smijeha😃😄
    Ostale su nam jos 2 epizode, prihvacam sve prijedloge za serije😃

😂😂moj muz gleda mucke tisuciti put za redom, a i ja s njim, sad je taman Del postao tata pa suosjeca😂😂jedna od boljih serija ikad☺️

Izgleda da je to muskoj polovici omiljena serija😄😄
    Moj ima i dvd kolekciju te serije hahaha
    Jooj mi smo pred tj dana bili na toj epizodi, sad je vec i Casandra trudna😃

ovčica
    14. Svibanj 2020. 21:34

I cini mi se da se zivlje osjecam odkad pijem elevit elenatal za prvo tromjesecje (za svako postoje drugacije) a sadrzi sve moguce vitamine i minerale. Konjska tableta ali vrijedi.

Tea22
    14. Svibanj 2020. 21:35

Samo sa vam jos nesto prijavim, danas sam opet povracala nakon tjedan dana pauze
    Bas sam se nadala da je gotovo🙁

nicole12
    14. Svibanj 2020. 21:36

Ovčica, ja isto te pijem i super se osjećam od kada sam njih počela piti. Evo za 5 dana se moram prebaciti na one za drugo tromjesečje, ali one čini mi se nekako imaju manje svega sad ne znam zašto? 

14. Svibanj 2020. 21:43

Tea22

Samo sa vam jos nesto prijavim, danas sam opet povracala nakon tjedan dana pauze
    Bas sam se nadala da je gotovo🙁

Moram ti reci da sam ja povracala u utorak i utorak prije njega- tocno tjedan dana razlike (cak i u isto vrijeme navecer) ... jos malo 😄

14. Svibanj 2020. 21:44

ovčica

I cini mi se da se zivlje osjecam odkad pijem elevit elenatal za prvo tromjesecje (za svako postoje drugacije) a sadrzi sve moguce vitamine i minerale. Konjska tableta ali vrijedi.

Po tome su te bolje od novalaca? 

ovčica
    14. Svibanj 2020. 21:48

nicole12

Ovčica, ja isto te pijem i super se osjećam od kada sam njih počela piti. Evo za 5 dana se moram prebaciti na one za drugo tromjesečje, ali one čini mi se nekako imaju manje svega sad ne znam zašto?

Moja pretpostavka - vjerojatno jer je beba najbitnije razvila i sad joj nece trebati bas toliko svega :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.