Cure jel vi pijete magnezij? On bi trebao malo pomoći kod tih bolova
Ja sam na pocetku onaj mahnezij u vrecicama kaj se samo na jezik stavi. Ima okus po cedeviti. Ne znam jel taj okej?
https://ibb.co/SQxr4Zm … inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍
Ajme sapice, divan trbuscic!
Mene pikao desni jajnik, taj me uvijek pika kad trebam i dobiti, ali prestalo je. Pretpostavljam da je onda iz njega i doslo do oplodnje. Danas mi se bas vrti i mucnina mi je, i traje dok ne stavim nes u usta hahah
Trebalo bi minimalno dnevno unijeti 300mg magnezija, a to nam nitko ne kaže. Ja sam uzela neki od 300 i imam u elevitu svakako još 100mg, pa je to i vise nego dovoljno. Kaže teta u ljekarni da se s njim ne možeš predozirat i da nema straha, ako se uzme i vise nego je preporučeno
Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
Cujemo se sutra cure💗
Koju gledas? 😃
Mucke preko laptopa, decko me bio nagovarao mjesecima..na kraju sam pokleknula i bas uzivam, uz svaku epizodu placem od smijeha😃😄
Ostale su nam jos 2 epizode, prihvacam sve prijedloge za serije😃
😂😂moj muz gleda mucke tisuciti put za redom, a i ja s njim, sad je taman Del postao tata pa suosjeca😂😂jedna od boljih serija ikad☺️
Izgleda da je to muskoj polovici omiljena serija😄😄
Moj ima i dvd kolekciju te serije hahaha
Jooj mi smo pred tj dana bili na toj epizodi, sad je vec i Casandra trudna😃
I cini mi se da se zivlje osjecam odkad pijem elevit elenatal za prvo tromjesecje (za svako postoje drugacije) a sadrzi sve moguce vitamine i minerale. Konjska tableta ali vrijedi.
Samo sa vam jos nesto prijavim, danas sam opet povracala nakon tjedan dana pauze
Bas sam se nadala da je gotovo🙁
Ovčica, ja isto te pijem i super se osjećam od kada sam njih počela piti. Evo za 5 dana se moram prebaciti na one za drugo tromjesečje, ali one čini mi se nekako imaju manje svega sad ne znam zašto?
Samo sa vam jos nesto prijavim, danas sam opet povracala nakon tjedan dana pauze
Bas sam se nadala da je gotovo🙁
Moram ti reci da sam ja povracala u utorak i utorak prije njega- tocno tjedan dana razlike (cak i u isto vrijeme navecer) ... jos malo 😄
I cini mi se da se zivlje osjecam odkad pijem elevit elenatal za prvo tromjesecje (za svako postoje drugacije) a sadrzi sve moguce vitamine i minerale. Konjska tableta ali vrijedi.
Po tome su te bolje od novalaca?
Ovčica, ja isto te pijem i super se osjećam od kada sam njih počela piti. Evo za 5 dana se moram prebaciti na one za drugo tromjesečje, ali one čini mi se nekako imaju manje svega sad ne znam zašto?
Moja pretpostavka - vjerojatno jer je beba najbitnije razvila i sad joj nece trebati bas toliko svega :)
Sortiraj odgovore
Najstariji