Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    14. Svibanj 2020. 21:49

Sapica

ovčica

I cini mi se da se zivlje osjecam odkad pijem elevit elenatal za prvo tromjesecje (za svako postoje drugacije) a sadrzi sve moguce vitamine i minerale. Konjska tableta ali vrijedi.

Po tome su te bolje od novalaca?

Za novalac ne znam, al proguglaj si ove. 135kn. Ali sve imaju. Prvo sam pila folnu dok sam cekala pregled, a onda mi je dr rekla da uzmem ove. I kazem, stvarno sam okej.

Lalla
    14. Svibanj 2020. 21:51

Tea22

Sapica

Tea22

Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
    Cujemo se sutra cure💗

Koju gledas? 😃

Mucke preko laptopa, decko me bio nagovarao mjesecima..na kraju sam pokleknula i bas uzivam, uz svaku epizodu placem od smijeha😃😄
    Ostale su nam jos 2 epizode, prihvacam sve prijedloge za serije😃

https://m.imdb.com/title/tt0386676/
    Ne znam jeste gledali, ali mislim da je dobra za oba spola.  Meni je jako smijesna.

• Mara Kokosica
    14. Svibanj 2020. 21:55

Sapice pa ja sam odusevljena sa tvojom pupom. Prekrasno se zaokruzila.
    I mene je zigao lijevi jajnik i rekla je dr da je iz njega i  doslo do oplodnje. 
    Ja cijeli dan u tutnju,sad osjecam takav umor da cu zaspat za pola sata. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Nisha_21
    14. Svibanj 2020. 21:56

Pikanje u području maternice, eventualno na mjestu gdje je beba smještena -  poznato? Upravo lezim i pika me pomalo 😏🤗

14. Svibanj 2020. 21:59

ovčica

Sapica

ovčica

I cini mi se da se zivlje osjecam odkad pijem elevit elenatal za prvo tromjesecje (za svako postoje drugacije) a sadrzi sve moguce vitamine i minerale. Konjska tableta ali vrijedi.

Po tome su te bolje od novalaca?

Za novalac ne znam, al proguglaj si ove. 135kn. Ali sve imaju. Prvo sam pila folnu dok sam cekala pregled, a onda mi je dr rekla da uzmem ove. I kazem, stvarno sam okej.

Slicno je. Budem to malo istrazila jos koji dan, imam zapakirane novalac od prije trudnoce jer su meni rekli da pijem folacin do 12tt pa onda neke prenatalne

14. Svibanj 2020. 22:00

Mara Kokosica

Sapice pa ja sam odusevljena sa tvojom pupom. Prekrasno se zaokruzila.
    I mene je zigao lijevi jajnik i rekla je dr da je iz njega i doslo do oplodnje.
    Ja cijeli dan u tutnju,sad osjecam takav umor da cu zaspat za pola sata.

Hvala ti, i ja sam zacudena 😯😄 ja idem lagano da me ne uhvati povracanje u 22.30 🤣

• Pahuljica27
    14. Svibanj 2020. 22:01

Sapica

Tea22

Sapica

Tea22

Sapica

Anikin

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)

A gdje je tvoja slikica trbuscica😃

https://ibb.co/SQxr4Zm … inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍

Bozeee to je pravi trbuscic, prekrasno izgledas😍😍🥰❤

Hvala, mislila sam da si umisljam, al onda me sestra danas gleda i gleda i smije se… odma sam skuzila da si ne umisljam 😄

Ovo je preslatko! 😍😍

14. Svibanj 2020. 22:02

Nisha_21

Pikanje u području maternice, eventualno na mjestu gdje je beba smještena - poznato? Upravo lezim i pika me pomalo 😏🤗

Beba plese? 🥰😍 curke su spomenule da su osjetile neke leptirice i da ne mogu objasnit osjecaj. Meni se prije par dana ucinilo ko da mi mjehurici vode putuju u donjem dijelu trbuha 😂 

nicole12
    14. Svibanj 2020. 22:02

Meni je sa 9t preporučila da uzmem neke prenatrle, pa sam ja sama izabrala elevit i uz to magnezij jer svugdje piše da se do 36t obavezno uzima, pa eto ako netko nije znao tu informaciju sutra trk ljekarna 😅

14. Svibanj 2020. 22:03

Pahuljica27

Sapica

Tea22

Sapica

Tea22

Sapica

Anikin

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)

A gdje je tvoja slikica trbuscica😃

https://ibb.co/SQxr4Zm … inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍

Bozeee to je pravi trbuscic, prekrasno izgledas😍😍🥰❤

Hvala, mislila sam da si umisljam, al onda me sestra danas gleda i gleda i smije se… odma sam skuzila da si ne umisljam 😄

Ovo je preslatko! 😍😍

Hvalaaaaa 😄😍 samo nek raste 😊 al mora da cu bit ogromna ako se sad vec vidi (inace sam mrsavica i svi mi govore da moram vise jesti- a jedem ko malo prase, doduse prije trudnoce sam vise jela, sad dosta manje) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.