Ja stalno s nekim pitanjima 🤣 dezinficirate li ruke sa gelovima za dezinfekciju koji imaju u sebi alkohol? Steti li to u trudnoći? 😮
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Curke evo i mene. Znaci ja sam nocas ustajala 5 puta da piškim. Pocelo je. Grudi su me pocele boljeti. Sa strane nekako su nabrekle i krute. Takodjer sam zedna cesto. Eto ga pocelo je. Usla u 6 tj.
Ustvari si punih 6 tjedana, a usla si u 7. tjedan
Kada sam bila u utorak na pregledu dr je rekla da je 5 tjedana jer tome odgovara velicinom. Valjda je kasnije bila implantacija.
Hej, šta se kod tebe vidjelo na pregledu?
Vidjela se mala okrugla točkica odnosno g.v. od 0.5 cm. Dr je rekla da je to sasvim uredu. Pa valjda jeste. Iskusnije dame molim da se oglase 😁
Aaa ovcicaaa. I kod mene ssve isto sa slatkisima. Cek koliko si ono ti sad trudna?
Da li se kod tebe vidjela žumanjčana vrećica?Ja sam 5tj +5 dana, a jučer sam bila na pregledu. I meni je dr. da je zasad sve ok, naručena sam za 2tj i nadamo se da ćemo tada čuti srce.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Anikin jelda je to fascinantno.. meni bi bas nakon rucka uvijek trazilo malo slatkog. Ne mogu reci da mi se sve zgadilo jer tipa prije u ducanu vidim neki slatkis i ajme da mi je, al znam da ce mi doci muka. S druge strane neke slatkise mi je averzija cim ih vidim. A taj tiramisu nekako vidila bijelu kremu pa kao nece mozda naskoditi.. poglupavila me trudnoca
Čudo! Ja zezam mm da mi “njegova” beba neda da jedem slatkiše! (Jer ih on bas i ne voli)
10.06. Nifty uredan 💖
Ja stalno s nekim pitanjima 🤣 dezinficirate li ruke sa gelovima za dezinfekciju koji imaju u sebi alkohol? Steti li to u trudnoći? 😮
Ja sam prestala! I u trgovinama glumim da sam se spricnula. Perem ruke često sto će mi ta kemija 🤷🏼♀️
10.06. Nifty uredan 💖
Curke evo i mene. Znaci ja sam nocas ustajala 5 puta da piškim. Pocelo je. Grudi su me pocele boljeti. Sa strane nekako su nabrekle i krute. Takodjer sam zedna cesto. Eto ga pocelo je. Usla u 6 tj.
Ustvari si punih 6 tjedana, a usla si u 7. tjedan
Kada sam bila u utorak na pregledu dr je rekla da je 5 tjedana jer tome odgovara velicinom. Valjda je kasnije bila implantacija.
Hej, šta se kod tebe vidjelo na pregledu?
Vidjela se mala okrugla točkica odnosno g.v. od 0.5 cm. Dr je rekla da je to sasvim uredu. Pa valjda jeste. Iskusnije dame molim da se oglase 😁
Aaa ovcicaaa. I kod mene ssve isto sa slatkisima. Cek koliko si ono ti sad trudna?
Sad cu u utorak sve konacno saznati, nadam se. Pa cu zaljepiti dole sticker samo da je sve dobro s bebicom 🙏
Pozdrav cure, jel vi imate kakvu tezinu u zelucu, bilo to da ste jeli ili ne?
Ja to konstantno imam i pretezno bol iznad pupka. Mucnine imam toliko jake da idem prisilno povracat al neuspijesno, samo pljuvacka, a zeludac mi se onda posle toga digne da me jako zaboli, toliko da vrisnem. Ima li ikakav nacin da se to smiri ili je to sasvim normalno 😣
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Ja sam danas vadila krv i dala urin, naručena 19.6 i tad vec radimo kombinirani :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav cure, jel vi imate kakvu tezinu u zelucu, bilo to da ste jeli ili ne?
Ja to konstantno imam i pretezno bol iznad pupka. Mucnine imam toliko jake da idem prisilno povracat al neuspijesno, samo pljuvacka, a zeludac mi se onda posle toga digne da me jako zaboli, toliko da vrisnem. Ima li ikakav nacin da se to smiri ili je to sasvim normalno 😣
u kojem si tjednu? Ja sam evo skoro u 12. pa imam i dalje tu težinu. Ne mogu ni ja povraćati, bilo bi lakše da mogu. Samo težina i bol i zbog toga skoro svaki večer plačem. Meni pomogne ponekad čaj od mente ili komorača. Malo mi smiri bol.
Ja sam danas vadila krv i dala urin, naručena 19.6 i tad vec radimo kombinirani :D
Ja ga radim 8.6. Tad cu biti 12+nešto sitno😍 Can't wait! I muž smije s mnom rekli mi!
Jučer sam pojela red 85% čokolade koju inače obozavam i tak mi je muka bilo, zgaravica... Uvijek je neizdrživa glad, onda jelo, i nakon toga težina u želucu bez povraćanja - I tak u krug!
Sapica daaa😍😍😍😍😍
Ja ne znam zakaj sam sad nemirna, vidla sam bebolinija kak se miče, srce kuca i sve I sad nekak mislim kak bum još 3.5 tjedna izdržala.... Al vjerujem da mi Dr nebi dala trudnicku da ima imalo sumnje i ziher bi rekla da dođem ponovo ranije. Mislim a bez jakih bolova i krvarenja je trudnoca ok. Plod se razvio točno kak treba, sve se lijepo vidi i vjerujem da je to dobar znak🤗❤️ Al svejendo, voljela bi to utvrditi svaki dan!
Ja ga radim 8.6. Tad cu biti 12+nešto sitno😍 Can't wait! I muž smije s mnom rekli mi!
Jučer sam pojela red 85% čokolade koju inače obozavam i tak mi je muka bilo, zgaravica… Uvijek je neizdrživa glad, onda jelo, i nakon toga težina u želucu bez povraćanja - I tak u krug!
Sapica daaa😍😍😍😍😍
Ja ne znam zakaj sam sad nemirna, vidla sam bebolinija kak se miče, srce kuca i sve I sad nekak mislim kak bum još 3.5 tjedna izdržala…. Al vjerujem da mi Dr nebi dala trudnicku da ima imalo sumnje i ziher bi rekla da dođem ponovo ranije. Mislim a bez jakih bolova i krvarenja je trudnoca ok. Plod se razvio točno kak treba, sve se lijepo vidi i vjerujem da je to dobar znak🤗❤️ Al svejendo, voljela bi to utvrditi svaki dan!
Ma ne brini molim te. Ja uopće ne razmišljam dok nema iscjetka i ne boli me ne brinem. Ja sad necu ici pet tjedana. Namještala je tako da odmah idem na kombinirani valjda. Bit cu 11+6. Nisam pitala moze li dragi sa mnom, ali reci cu mu da dodje pa cemo na licu mjesta doktoricu pitat. Haha. Tad ce mi raditi i briseve.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji