Cure, da li su vas sve bolile grudi u ranoj trudnoci. Kad je to poceli i koliko je trajalo? Ja se ne sjecam kad je pocelo i koliko je trajalo, ali se sjecam da me jedna frendica zagrlila u 9.-10. tjednu i da me tolko zabolilo da sam viknula.
Mene jos ne bole i to me brine. Cini mi se da su mi bradavice malo potamnile. Sina sam dojila preko godinu i pol, prestali smo u sijecnju prosle godine pa si mislim mozda me i zato ne bole.
U prosloj trudnoci su me bolile do negdje 13., 14.tt, od samo pocetka, to mi je bio simptom trudnoce uz zed.
Sad u ovoj nit me bole niz su vece, ispuhane ko dva balona ispuhana 🤦♀️ ali dobro, to pripisujem tome da mali jos uvijek doji 8 puta u 24 sata pa ni ne mogu biti ne znam kakve 😂
Curke evo i mene. Znaci ja sam nocas ustajala 5 puta da piškim. Pocelo je. Grudi su me pocele boljeti. Sa strane nekako su nabrekle i krute. Takodjer sam zedna cesto. Eto ga pocelo je. Usla u 6 tj.
06/20 blighted ovum 8tt.
Curke evo i mene. Znaci ja sam nocas ustajala 5 puta da piškim. Pocelo je. Grudi su me pocele boljeti. Sa strane nekako su nabrekle i krute. Takodjer sam zedna cesto. Eto ga pocelo je. Usla u 6 tj.
Ustvari si punih 6 tjedana, a usla si u 7. tjedan
Kada sam bila u utorak na pregledu dr je rekla da je 5 tjedana jer tome odgovara velicinom. Valjda je kasnije bila implantacija.
06/20 blighted ovum 8tt.
Kada sam bila u utorak na pregledu dr je rekla da je 5 tjedana jer tome odgovara velicinom. Valjda je kasnije bila implantacija.
Aha sorry, ja gledam thicker.
Hodanje noću min 3x na wc je standard🤣 aliiii mene snovi ubijaju--sanjam jako intenzivno, svega se sjećam ujutro, pričam mužu i on svaki put ima vilicu do poda jer su snovi preludi. Ima koja slično?
Nisha, osim odlazaka na wc 3-4 puta, bolnih grudi, snovi su nešto najluđe sto sam ikada iskusila 😂 svaki dan već tjednima čak i popodne kad spavam.
Nisha, osim odlazaka na wc 3-4 puta, bolnih grudi, snovi su nešto najluđe sto sam ikada iskusila 😂 svaki dan već tjednima čak i popodne kad spavam.
Ok znači I ti tako🤣 da da popodne isto.... Noćas prvi put sanjala da sam u snu trudna i tako idem kroz san i borim se sa svim i svacim 😅
Nicole i ja imam najludje snove! Budim se obicno zbig toga dok uvece ne idem u wc... Rijetko bas. Ja imam osjecaj da je decak.. Ali svi oko mene misle da je cura.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Aha sorry, ja gledam thicker.
Ma nistaa. Ja se slabo i kuzim u ove tjedne. Ali stignem sve nauciti 😁
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji