Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NiaLyn
    15. Svibanj 2020. 08:01

Jutro cure, evo da se i ja javim malo. Danas nisam otišla na posao jer me već danima muči bol u stražnjici (lijevom dijelu), simptomi išijasa. Čudno mi da to imam jer nikad nisam s tim imala problema, a u trudnoći kažu da se javlja u kasnijim tjednima, al eto. Grozno nešto. Ako netko ima neki dobar savjet molim da ga podjeli samnom.
    Što se tiče vitamina i dodataka, u mom prenatalu (solgar) ima oko 250 mg magnezija, tako da nebi uzimala dodatni nadomjestak. 

mylady
    15. Svibanj 2020. 08:08

Jaoooo... Kad sam sad vidjela trbuh od Šapice, zasuzile mi oci. 😊 Jako lijepa busa. Po ovome sad ispada kod mene 4:3 vodi curica protiv dečka. 🤣 Bit ce zanimljivo do zadnjeg (kad ne otkrijemo spol). Još nikako nemam osjecaj koji je spol. Mozda zato jer mi je svejedno 😊. Jel koja isti tako ili ste uvjerene da je decko il cura? Hmmmm 🤔🤰

mylady
    15. Svibanj 2020. 08:10

GEMMA13

Jutro cure, evo da se i ja javim malo. Danas nisam otišla na posao jer me već danima muči bol u stražnjici (lijevom dijelu), simptomi išijasa. Čudno mi da to imam jer nikad nisam s tim imala problema, a u trudnoći kažu da se javlja u kasnijim tjednima, al eto. Grozno nešto. Ako netko ima neki dobar savjet molim da ga podjeli samnom.
    Što se tiče vitamina i dodataka, u mom prenatalu (solgar) ima oko 250 mg magnezija, tako da nebi uzimala dodatni nadomjestak.

Koliko mi je sestra napomenula maternica se siri i zato boli straznjica. Mene je pred par dana, pa sam zvala da pitam. Ujedno dosta sjedim(kad radim u uredu, pa je rekla da pribam svaki malo prosetat) Ako te bude boljelo bas jako da ne mozes trpit zovi svakako ginekologa. Barem budes mirna. 😘

nicole12
    15. Svibanj 2020. 08:12

Bravo anikin,  to sam zaboravila napisat. Ja svakako nakon doručka odma uzmem prematal, a magnezij prije spavanja. U ljekarni ti također kažu da se preporuča uzeti sat vremena prije odlaska u krevet  
    Ja evo po prvi puta u trudnoći imam problema sa spavanjem 😢 nikako nisam spavala 

pepipeps
    15. Svibanj 2020. 08:16

Magnezij na mene djeluje kao Normabel😂 Odmah me uspava, opusti mi mišiće i tako slatko zaspim bez obzira u koje doba dana ga uzmem.

NiaLyn
    15. Svibanj 2020. 08:19

mylady

GEMMA13

Koliko mi je sestra napomenula maternica se siri i zato boli straznjica. Mene je pred par dana, pa sam zvala da pitam. Ujedno dosta sjedim(kad radim u uredu, pa je rekla da pribam svaki malo prosetat) Ako te bude boljelo bas jako da ne mozes trpit zovi svakako ginekologa. Barem budes mirna. 😘

Zvala sam doktora još jučer, kaze da treba mirovat i ako me baš boli da mogu popiti lupocet. Mene ne boli kad mirujem, vec kad hodam me zavrti u živac. Moram šepati. 😓 Mislim da je u mom slučaju baš uklještenje živca.

mylady
    15. Svibanj 2020. 08:22

GEMMA13

mylady

GEMMA13

Zvala sam doktora još jučer, kaze da treba mirovat i ako me baš boli da mogu popiti lupocet. Mene ne boli kad mirujem, vec kad hodam me zavrti u živac. Moram šepati.😓Mislim da je u mom slučaju baš uklještenje živca.

Onda samo mirovanje, drži se draga! Masiraj uljem mjesto di boli. 

15. Svibanj 2020. 08:37

Hvala Lilo, Tenci, Anikin, Mylady…hahaha znaci i za trbuscic ima bapska prica. Za sad kod mene sve teorije idu na stranu curke, bas me zanima jel ce se kaj vidjeti u utorak na niftyju 😁😊🥰... ja koristim utrogestane i lezim oko sat vremena. Iscuri mi malo, manje nego u pocetku trudnoce 🤷‍♀️ il mi se to cini jer cemo se druziti jos neko vrijeme (doktor kaze da ga neke zenskice do 34tt uzimaju). 

• Ana26
    15. Svibanj 2020. 08:54

Ja sam sinoć utrogestan stavila oko 19.30, a iscurio mi je oko 22h. Nadam se da je djelovao.
    Ja sam se jutros probudila oko 4h i nisam mogla zaspati do pola 7 i onda sam zaspala i spavala još 1.5h. Inače nemam nikakvih problema sa spavanjem. Možda mi je to od uzbuđenja.
    Još uvijek nemam mučnine. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Lalla
    15. Svibanj 2020. 09:14

Cure, da li su vas sve bolile grudi u ranoj trudnoci. Kad je to poceli i koliko je trajalo? Ja se ne sjecam kad je pocelo i koliko je trajalo, ali se sjecam da me jedna frendica zagrlila u 9.-10. tjednu i da me tolko zabolilo da sam viknula. 
    Mene jos ne bole i to me brine. Cini mi se da su mi bradavice malo potamnile. Sina sam dojila preko godinu i pol, prestali smo u sijecnju prosle godine pa si mislim mozda me i zato ne bole.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.