Hodanje noću min 3x na wc je standard🤣 aliiii mene snovi ubijaju–sanjam jako intenzivno, svega se sjećam ujutro, pričam mužu i on svaki put ima vilicu do poda jer su snovi preludi. Ima koja slično?
Hahaha.. Ko da slusam sebe. Isto hodanje skroz na wc nocu, sad mogu spavat, ali imam svakakve snove. Mogla bi romane pisat 🥰
Nisha i ja cesto sanjam i sjecam se svega koda sam pogledala film..
znaci.. jutra su mi najgora sto se tice gladi. ne mogu nabrojati sto sam sve pojela od jutros od 7. uzas!!!
kava i dva keksa, sendvic, breskva, šljiva, tiramisu (od kojeg mi je bilo slabo) pa sam si uzela sok od narance i salatu sad za kraj.. to mi je super sjelo. al nikako da naucim da slatko moram izbjegavati!!!! ona kiselina u ustima bude uzasna.. a toliko sam dosad volila slatko
a od popodne mi ne trazi nista.. malo voca i super.. precudno
Snovi i kod mene! Predobro mi je kako su maštoviti i intezivni u zadnje vrijeme! Na početku sam bas imala grozne, sanjala sam sigurno 5 puta kako krvarim
Zadnjih dana mi se i spavanje popravilo, zaspem oko 23, probudim se oko 5 ali bar je sve lijepo u komadu
10.06. Nifty uredan 💖
BlueMoon i meni dođe kiselina nakon slatkiša! A obožavam čokoladu.... prvo sto mi se zgadilo su moji omiljeni Moto keksi!
10.06. Nifty uredan 💖
Anikin jelda je to fascinantno.. meni bi bas nakon rucka uvijek trazilo malo slatkog. Ne mogu reci da mi se sve zgadilo jer tipa prije u ducanu vidim neki slatkis i ajme da mi je, al znam da ce mi doci muka. S druge strane neke slatkise mi je averzija cim ih vidim. A taj tiramisu nekako vidila bijelu kremu pa kao nece mozda naskoditi.. poglupavila me trudnoca
Ja baš ne bih jela tiramisu zbog sirovih jaja unutra. Kao ni kremšnite i slične kolače s puno jaja, ako nisu domaća trenutno izbjegavam.
Curke evo i mene. Znaci ja sam nocas ustajala 5 puta da piškim. Pocelo je. Grudi su me pocele boljeti. Sa strane nekako su nabrekle i krute. Takodjer sam zedna cesto. Eto ga pocelo je. Usla u 6 tj.
Ustvari si punih 6 tjedana, a usla si u 7. tjedan
Kada sam bila u utorak na pregledu dr je rekla da je 5 tjedana jer tome odgovara velicinom. Valjda je kasnije bila implantacija.
Hej, šta se kod tebe vidjelo na pregledu?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Od danas sam pocela raditi, a mucno mi je od jutra i umorna sam bas. Jos me i glupe hlace tiskaju hahah
Jos nikome necu govoriti ovdje. Samo jedem odkad sam ustala. Inace imam zivopisne snove tako da mi to nije nista neuobicajeno. Kad sam tek saznala da sam trudna, nisam mogla 5 dana normalno spavati, sad je vec bolje. Svaku drugu noc se ustajem piskiti. Al jucer sam 15x valjda isla na wc tokom dana.
I kad vidim slatko mucno mi je, a prije nisam mogla zamisliti dan bez cokolade. Zanimljivo je dozivljavati sve te promjene
Curke evo i mene. Znaci ja sam nocas ustajala 5 puta da piškim. Pocelo je. Grudi su me pocele boljeti. Sa strane nekako su nabrekle i krute. Takodjer sam zedna cesto. Eto ga pocelo je. Usla u 6 tj.
Ustvari si punih 6 tjedana, a usla si u 7. tjedan
Kada sam bila u utorak na pregledu dr je rekla da je 5 tjedana jer tome odgovara velicinom. Valjda je kasnije bila implantacija.
Hej, šta se kod tebe vidjelo na pregledu?
Vidjela se mala okrugla točkica odnosno g.v. od 0.5 cm. Dr je rekla da je to sasvim uredu. Pa valjda jeste. Iskusnije dame molim da se oglase 😁
Aaa ovcicaaa. I kod mene ssve isto sa slatkisima. Cek koliko si ono ti sad trudna?
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji