Meni je sa 9t preporučila da uzmem neke prenatrle, pa sam ja sama izabrala elevit i uz to magnezij jer svugdje piše da se do 36t obavezno uzima, pa eto ako netko nije znao tu informaciju sutra trk ljekarna 😅
Nisam to uopce znala. Koje tocno uzimas? Da sad ne istrazujem, vjerujem da si ti to dobro proucila 😂
Ja sam u Njemačkoj, pa pijem neke tu njihove. Ali pitaj u ljekarni magnezij za trudnice jer piše da je svejedno koji je samo se mora uzimati 300-400mg dnevno, a i tete u ljekarni ako su u bijeloj kuti znaju sve sta treba.
Pikanje u području maternice, eventualno na mjestu gdje je beba smještena - poznato? Upravo lezim i pika me pomalo 😏🤗
Beba plese? 🥰😍 curke su spomenule da su osjetile neke leptirice i da ne mogu objasnit osjecaj. Meni se prije par dana ucinilo ko da mi mjehurici vode putuju u donjem dijelu trbuha 😂
Ovo nase zimske bebe su bas aktivne, mozda mi cure iz grupe postanemo poznate po najranijem osjecaju pomicanja bebe ikada 😃
Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
Cujemo se sutra cure💗
Koju gledas? 😃
Mucke preko laptopa, decko me bio nagovarao mjesecima..na kraju sam pokleknula i bas uzivam, uz svaku epizodu placem od smijeha😃😄
Ostale su nam jos 2 epizode, prihvacam sve prijedloge za serije😃
https://m.imdb.com/title/tt0386676/
Ne znam jeste gledali, ali mislim da je dobra za oba spola.Meni je jako smijesna.
Hvala ti, bas cu prec na nju.. bas mi godi gledat humoristicne serije😃
Pikanje u području maternice, eventualno na mjestu gdje je beba smještena - poznato? Upravo lezim i pika me pomalo 😏🤗
Beba plese? 🥰😍 curke su spomenule da su osjetile neke leptirice i da ne mogu objasnit osjecaj. Meni se prije par dana ucinilo ko da mi mjehurici vode putuju u donjem dijelu trbuha 😂
Ovo nase zimske bebe su bas aktivne, mozda mi cure iz grupe postanemo poznate po najranijem osjecaju pomicanja bebe ikada 😃
Knjigu napisat🤣
Meni je sa 9t preporučila da uzmem neke prenatrle, pa sam ja sama izabrala elevit i uz to magnezij jer svugdje piše da se do 36t obavezno uzima, pa eto ako netko nije znao tu informaciju sutra trk ljekarna 😅
Ja uzimam od samog početka trudnoće od Solgara Magnezijev citrat. Velika je jako bočica, oko 150 kn, isplati se. Moje tabletiranje počinje ujutro natašte s probiotikom, uzimam u prahu, onda Duphaston, kad doručkujem slijedi od Solgara Folacin i Magnezij. I onda dolazi opet popodne i navečer na red Duphaston. Za dva tjedna mislim kupiti Elebaby za drugo tromj.
Ja sam zasad samo od Solgara folnu kiselinu i rekla mi je da je to dovoljno. Mogla bi i magenzij uvesti..
06/20 blighted ovum 8tt.
Meni je ginekolog odmah na prvom pregledu rekao 150 mg Jod, 800 mg Folna kiselina, Selen i 300 mg magnezija odmah pocet uzimat.
Ja sam u Njemačkoj, pa pijem neke tu njihove. Ali pitaj u ljekarni magnezij za trudnice jer piše da je svejedno koji je samo se mora uzimati 300-400mg dnevno, a i tete u ljekarni ako su u bijeloj kuti znaju sve sta treba.
Ja sam isto u DE..U prosloj trudnoci mi je doktorica sama preporucila Elevit.Koristila sam Elevit 1,2 i 3,tj. u vrijeme dojenja nakon poroda..Sad sam opet uzela Elevit i meni su super..Sto se tice magnezija,meni to nije bilo receno da moram uzimati,tek tamo u 8.mjesecu trudnoce kad sam se pocela malo otvarati.Tada mi je dokt rekla da moram svaki dan oko 300-400mg magnezija do 37.tjedna zbog kontrakcija maternice jer magnezij to ublazava.🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji