Hej, cure, ja sam nova. Bila sam se javljala u potpomognuta oplodnja. Ugl pripremala sam se za potpomognutu oplodnju i Božjim čudom ostanem prirodno trudna.
Danas sam bila na pregledu i trenutno sam trudna 5tj+4 dana. Vidi se gestacijska i žumanjčana vrećica.
Nakon koliko se kod vas vidio embriji i kad je počelo kucati srce?
Ja od simptoma ne osjećam ništa, jedino idem češće u WC.
Dobro nam dosla Ana😃🥰💖
Ustvari bi se trebala uzeti fotka uzv od 6. do 8. tjedna i pitati ginekologa na kojoj strani tijela je placenta. Ako je desnoj (na slici uzv lijevo) onda je decko, a ako je na lijevoj (tj. desnoj na slici) onda je curica. To sam sad procitala, a ja sam pogledala slikice i ovako laicki rekla sto se meni cini gdje je placenta. I ipak su to slike uzv iz vecih tjedana pa… al mozda sam i pogodila
Mogu ti poslati sliku iz 6+0 pa da mi proreknes spol😃
Umrla sam od smije na ovoma moze
https://ibb.co/84Z9KHQ
Evo, vjerovat cu tvom sudu😄😄
Dječaksad kad svima pogodim pa se pročuje
Ajoj, a da probam obrnuto slikat bebaca 😂😂😂😂
Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama
I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)
Ja sam u 8.tjednu i danas cijeli dan osjetim kao neke leptiriće u donjem dijelu. Nema bolova, samo cijeli dan kao da mi prstima netko lupka unutar stomaka, ne znam kako bih objasnila.
Ustvari bi se trebala uzeti fotka uzv od 6. do 8. tjedna i pitati ginekologa na kojoj strani tijela je placenta. Ako je desnoj (na slici uzv lijevo) onda je decko, a ako je na lijevoj (tj. desnoj na slici) onda je curica. To sam sad procitala, a ja sam pogledala slikice i ovako laicki rekla sto se meni cini gdje je placenta. I ipak su to slike uzv iz vecih tjedana pa… al mozda sam i pogodila
Mogu ti poslati sliku iz 6+0 pa da mi proreknes spol😃
Umrla sam od smije na ovoma moze
https://ibb.co/84Z9KHQ
Evo, vjerovat cu tvom sudu😄😄
Dječaksad kad svima pogodim pa se pročuje
Hahahah sad imamo onu tablicu, mnozenje i jos sad ovo. Kad cemo znat sigurno zanima me jel kaj tocno.. meni za sad sve ispada curka. Bas me zanima 😄😛. Ovo mi je bas zabavno 😂
I meni je bas zabavno, nadam se da ce jos neka cura doc s metodama pogadanja spola😄🤗
Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama
I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)
A gdje je tvoja slikica trbuscica😃
Ja sam u 8.tjednu i danas cijeli dan osjetim kao neke leptiriće u donjem dijelu. Nema bolova, samo cijeli dan kao da mi prstima netko lupka unutar stomaka, ne znam kako bih objasnila.
Razumijem o cem govoris, ja sam tocno to osjetila jucer.. da nekom pricam rekao bi da zabrijavam, al ja znam sta sam osjetila😃
Ja vam moram prijaviti sto se meni jutros dogodilo
Znaci to nije bio osjecaj kao menstrualni grcevi, to je bio osjecaj doslovno identican grcu u nozi
I taj grc se pojavio u donjem dijelu trbuha, trajao intenzivnu minutu i nestao
Na prvu sam se uplasila, a onda sam pokusala samu sebe utjesiti da beba raste 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
Cujemo se sutra cure💗
A gdje je tvoja slikica trbuscica😃
https://ibb.co/SQxr4Zm ... inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍
Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
Cujemo se sutra cure💗
Koju gledas? 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji