Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:39

Ana26

Hej, cure, ja sam nova. Bila sam se javljala u potpomognuta oplodnja. Ugl pripremala sam se za potpomognutu oplodnju i Božjim čudom ostanem prirodno trudna.
    Danas sam bila na pregledu i trenutno sam trudna 5tj+4 dana. Vidi se gestacijska i žumanjčana vrećica.
    Nakon koliko se kod vas vidio embriji i kad je počelo kucati srce?
    Ja od simptoma ne osjećam ništa, jedino idem češće u WC.

Dobro nam dosla Ana😃🥰💖

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:41

Lalla

Tea22

Lalla

Tea22

Lalla

Ustvari bi se trebala uzeti fotka uzv od 6. do 8. tjedna i pitati ginekologa na kojoj strani tijela je placenta. Ako je desnoj (na slici uzv lijevo) onda je decko, a ako je na lijevoj (tj. desnoj na slici) onda je curica. To sam sad procitala, a ja sam pogledala slikice i ovako laicki rekla sto se meni cini gdje je placenta. I ipak su to slike uzv iz vecih tjedana pa… al mozda sam i pogodila

Mogu ti poslati sliku iz 6+0 pa da mi proreknes spol😃

Umrla sam od smije na ovoma moze

https://ibb.co/84Z9KHQ
    Evo, vjerovat cu tvom sudu😄😄

Dječaksad kad svima pogodim pa se pročuje

Ajoj, a da probam obrnuto slikat bebaca 😂😂😂😂

• Pahuljica27
    14. Svibanj 2020. 20:41

Sapica

Anikin

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)

Ja sam u 8.tjednu i danas cijeli dan osjetim kao neke leptiriće u donjem dijelu. Nema bolova, samo cijeli dan kao da mi prstima netko lupka unutar stomaka, ne znam kako bih objasnila. 

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:42

Sapica

Lalla

Tea22

Lalla

Tea22

Lalla

Ustvari bi se trebala uzeti fotka uzv od 6. do 8. tjedna i pitati ginekologa na kojoj strani tijela je placenta. Ako je desnoj (na slici uzv lijevo) onda je decko, a ako je na lijevoj (tj. desnoj na slici) onda je curica. To sam sad procitala, a ja sam pogledala slikice i ovako laicki rekla sto se meni cini gdje je placenta. I ipak su to slike uzv iz vecih tjedana pa… al mozda sam i pogodila

Mogu ti poslati sliku iz 6+0 pa da mi proreknes spol😃

Umrla sam od smije na ovoma moze

https://ibb.co/84Z9KHQ
    Evo, vjerovat cu tvom sudu😄😄

Dječaksad kad svima pogodim pa se pročuje

Hahahah sad imamo onu tablicu, mnozenje i jos sad ovo. Kad cemo znat sigurno zanima me jel kaj tocno.. meni za sad sve ispada curka. Bas me zanima 😄😛. Ovo mi je bas zabavno 😂

I meni je bas zabavno, nadam se da ce jos neka cura doc s metodama pogadanja spola😄🤗

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:45

Sapica

Anikin

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)

A gdje je tvoja slikica trbuscica😃

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:46

Pahuljica27

Sapica

Anikin

Ja sam u 8.tjednu i danas cijeli dan osjetim kao neke leptiriće u donjem dijelu. Nema bolova, samo cijeli dan kao da mi prstima netko lupka unutar stomaka, ne znam kako bih objasnila.

Razumijem o cem govoris, ja sam tocno to osjetila jucer.. da nekom pricam rekao bi da zabrijavam, al ja znam sta sam osjetila😃

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:49

Ja vam moram prijaviti sto se meni jutros dogodilo
    Znaci to nije bio osjecaj kao menstrualni grcevi, to je bio osjecaj doslovno identican grcu u nozi
    I taj grc se pojavio u donjem dijelu trbuha, trajao intenzivnu minutu i nestao
    Na prvu sam se uplasila, a onda sam pokusala samu sebe utjesiti da beba raste 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Tea22
    14. Svibanj 2020. 20:49

Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
    Cujemo se sutra cure💗

14. Svibanj 2020. 20:51

Tea22

Sapica

Anikin

A gdje je tvoja slikica trbuscica😃

https://ibb.co/SQxr4Zm ... inace imam trbuscic zbog endometrioze, al nikad nije ovak zaokruzen 🤩😍

14. Svibanj 2020. 20:52

Tea22

Eh a sad kad sam zavrsila sve sto sam imala za danas, idem gledati seriju
    Cujemo se sutra cure💗

Koju gledas? 😃 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.