Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 19:21

Ana26

Sapica

Ana26

Hej, cure, ja sam nova. Bila sam se javljala u potpomognuta oplodnja. Ugl pripremala sam se za potpomognutu oplodnju i Božjim čudom ostanem prirodno trudna.
    Danas sam bila na pregledu i trenutno sam trudna 5tj+4 dana. Vidi se gestacijska i žumanjčana vrećica.
    Nakon koliko se kod vas vidio embriji i kad je počelo kucati srce?
    Ja od simptoma ne osjećam ništa, jedino idem češće u WC.

Cestitam! I dobro nam dosla! 😃 Kod mene se sve vidjelo sa 5+3tt (embrij, zumanjcana, srcana akcija),al vecinom ti se sve vidi oko 6 i pol tjedana, zato cure uglavnom idu u 7.tj na pregled. Kad si opet narucena?

Hvala. Naručena sam za 2tj. Koliko tebi traje ciklus?

24-26 😊

• Ana26
    14. Svibanj 2020. 19:29

Sapica

Ana26

Sapica

Ana26

Hej, cure, ja sam nova. Bila sam se javljala u potpomognuta oplodnja. Ugl pripremala sam se za potpomognutu oplodnju i Božjim čudom ostanem prirodno trudna.
    Danas sam bila na pregledu i trenutno sam trudna 5tj+4 dana. Vidi se gestacijska i žumanjčana vrećica.

Cestitam! I dobro nam dosla! 😃 Kod mene se sve vidjelo sa 5+3tt (embrij, zumanjcana, srcana akcija),al vecinom ti se sve vidi oko 6 i pol tjedana, zato cure uglavnom idu u 7.tj na pregled. Kad si opet narucena?

24-26 😊

Dobro onda, meni 32,33. Jel ti imaš simptome? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

14. Svibanj 2020. 19:37

Ana26

Sapica

Ana26

Sapica

Ana26

24-26 😊

Dobro onda, meni 32,33. Jel ti imaš simptome?

Ja ih imam pa nemam. Bas sam se bila prepala tak oko 6-7 tjedna jer su mi simptomi nestali, al to je moj sindrom straha zbog 2 misseda prije pregleda 😂😂😂..danas nemam nista, jos mi nije cak ni na povracanje islo, al necu dizat frku, ovaj put ce sve bit okej, mora biti 😇😊😍...ja sam ti od onih koja se ravna po simptomima, al ima nas vise koje ih imamo pa nemamo, a ima i onih (Isabela) koja otpocetka trudnoce nije imala ni jedan simptom i bila je trudna oko 14tt kad smo je zadnji put cule prije nekoliko dana. Zena je sva u selidbi pa nam se ne stize javiti 😄

mylady
    14. Svibanj 2020. 19:46

Dobro nam došle nove cure s plusicima! ❤️
    Hahaha.. Baš ste me nasmijale i sad i zbunile, jer mi malo dode decko, malo cura 🤣🥰 

14. Svibanj 2020. 20:07

mylady

Dobro nam došle nove cure s plusicima! ❤️
    Hahaha.. Baš ste me nasmijale i sad i zbunile, jer mi malo dode decko, malo cura 🤣🥰

Hahahaha mora da bebi nije jos odlucio 😂😂😂 (salim se, naravno da je)... gledaj to s druge strane, neka tehnika ce sigurno bit u pravu 😂😂😂

Roza994
    14. Svibanj 2020. 20:07

Ana26

Roza994

Ana26

Sapica

Ana26

Hvala. Naručena sam za 2tj. Koliko tebi traje

Ja sam isto 5+4tt danas i narucena sam na prvi pregled za tjedan dana, iako mi je dokt rekao da je moguce i da se tada jos ne vidi srcana reakcija jer imam cikluse 32-35

Tako i ja imam 32,33 dana cikluse. Jel ti imaš

Imam lagane grceve, ucestalo piskim, imam malo iscjedak i bolne grudi(koje danas prvi dan ne bole) i podrigujem 😅😂 nemam bas nesto apetita ubiti dosta slabo za sad

An1
    14. Svibanj 2020. 20:26

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;) 
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka... to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

10.06. Nifty uredan 💖

Petrica34
    14. Svibanj 2020. 20:30

Anikin

Ana dobrodošla 🤗 lijepo je čuti priču poput tvoje! Opusti se i bit će sve dobro ;)
    Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

To je normalno da je trbuh tvrd, tj pocinje biti....i onda ce polako rastiiiiiii.... nemoj brinuti i kod mene je tako 😉

14. Svibanj 2020. 20:33

Anikin

Cure meni je nekako tvrd trbuh, nisko ispod pupka… to mi nešto ne zvuci dobro? Kako je vama

I kod mene. Busa raste 😍🥰 isprva su me cak trbusni misici u donjem dijelu bolili na dodir(valjda zbog rastezanja)

An1
    14. Svibanj 2020. 20:37

Ajme cure divnooo!!! Ja već umrla  hvala 🤗

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.