Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    13. Svibanj 2020. 20:39

Tea22

A znas li kako sad dalje, jeste li se ista dogovarali s gineko kada bi ste mogli iznova krenuti sa postupkom
    Ne znam kakve su ti savjete dali vezano uz to koliko da pricekas prije ponovnog pokusaja, kako se ti osjecas?
    Za 2 tj bi vec mogla dobiti menstruaciju, i nakon toga ponovno pokusati🙃
    Ja ti drzim fige da uspijete, vjerujem od srca i vas💗
    A i citala sam negdje da su zene nakon spontanog prvih par mj izrazito plodne, je li to tocno ili ne ne neznam, ali isplati se pokusati (meni je uspjelo prvi ciklus nakon pobacaja) 😃😃

Ako se ovo odnosilo na mene,sutra cu sve saznati!
    Sestra u bolnici je spominjala meni i curi koja je bila u sobi sa mnom takodjer na kiretazi da mozemo pokusati odmah nakon sto nam prodje prva menstruacija,i da se sad sve vise odustaje od one prakse cekanja po nekoliko mjeseci,jedna druga gin.koja je u mirovini ali smo privatno dobri, rekla je da se nakon 2 menstruacije mozemo baciti na posao,a sutra cu vidjeti kakvo je stanje unutra i sto na sve kaze moja dr.!
    Iskreno,koliko god me strah,ne bi da predugo cekamo jer nam je za ovu trudnocu trebalo skoro godinu i pol,ali evo, napravit cemo onako kako nam budu savjetovali!
    I ja sam citala to da zene nakon spontanih uglavnom jako brzo ostanu trudne,medjutim,kiretaza to sve mijenja,i ne znam kakvo je stanje nakon sto se ona mora proci jer pobacaj nije krenuo sam od sebe!

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:41

Hvala cure😄😄🥰💖
    Hahhaha Tenci nemoj me plasiti, kakva cu onda biti do 40 tjedna😂
    I puno ti hvala na ovim savjetima vezanim uz robicu i tetra pelene, bas je lijepo imati u grupi nekoga sa iskustvom❤

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:43

Arwen87

Tea22

A znas li kako sad dalje, jeste li se ista dogovarali s gineko kada bi ste mogli iznova krenuti sa postupkom
    Ne znam kakve su ti savjete dali vezano uz to koliko da pricekas prije ponovnog pokusaja, kako se ti osjecas?
    Za 2 tj bi vec mogla dobiti menstruaciju, i nakon toga ponovno pokusati🙃
    Ja ti drzim fige da uspijete, vjerujem od srca i vas💗
    A i citala sam negdje da su zene nakon spontanog prvih par mj izrazito plodne, je li to tocno ili ne ne neznam, ali isplati se pokusati (meni je uspjelo prvi ciklus nakon pobacaja) 😃😃

Ako se ovo odnosilo na mene,sutra cu sve saznati!
    Sestra u bolnici je spominjala meni i curi koja je bila u sobi sa mnom takodjer na kiretazi da mozemo pokusati odmah nakon sto nam prodje prva menstruacija,i da se sad sve vise odustaje od one prakse cekanja po nekoliko mjeseci,jedna druga gin.koja je u mirovini ali smo privatno dobri, rekla je da se nakon 2 menstruacije mozemo baciti na posao,a sutra cu vidjeti kakvo je stanje unutra i sto na sve kaze moja dr.!
    Iskreno,koliko god me strah,ne bi da predugo cekamo jer nam je za ovu trudnocu trebalo skoro godinu i pol,ali evo, napravit cemo onako kako nam budu savjetovali!
    I ja sam citala to da zene nakon spontanih uglavnom jako brzo ostanu trudne,medjutim,kiretaza to sve mijenja,i ne znam kakvo je stanje nakon sto se ona mora proci jer pobacaj nije krenuo sam od sebe!

Javi nam se sutra obavezno🤗
    Za kiretazu ne znam, meni su nakon tablete rekli da ne znaju tocno kako moze djelovati na sljedecu trudnocu pa da cekam 3mj, ali nisam eto
    Ako se osjecas spremnom za novu trudnocu, ja te podrzavam neovisno o tome sto doktori kazu
    Svu srecu ti zelim, vrati nam se brzo💞

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:44

Cure koje ste tu negdje iza 10og tjedna stavljajte slike trbuscica😊😊

nicole12
    13. Svibanj 2020. 20:50

Ja i dalje ne kopcam kako se stavlja slika hahah...  inače imam jako ravan i mišićav stomak, ali evo ima tjedan dana se i kod mene počelo puhati kako moje srce raste mora i mama malo ❤️

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:51

nicole12

Ja i dalje ne kopcam kako se stavlja slika hahah… inače imam jako ravan i mišićav stomak, ali evo ima tjedan dana se i kod mene počelo puhati kako moje srce raste mora i mama malo ❤️

Odi na imgbb i samo stavi sliku, te kopiraj link ovdje😃

Arwen87
    13. Svibanj 2020. 20:55

Sapica

Arwen, tu si! Ne mogu ti opisat kolko mi je drago da si nam se javila 🥰😍. Zelim ti svu srecu svijeta da uspijete cim prije ponovno, i vjerujem da i budete i da cete imat predivno malo bice kraj sebe uskoro. Ja sam osobno skuzila da sam puno jaca psihicki nakon 2 misseda, ali zato sve i svaki pregled preispitujem jako puno puta (a znam da ne bi trebala, i jaaaako sam blizu tog 12tt). Drzi se i nemoj nas zaboraviti, ti si jedna od nas koje smo se prve prikljucile forumu i otpocetka si tu bila s nama ❤. Za mrvicu ce doci i tvoje vrijeme 😘, sigurna sam.
    Curke, meni danas doktor reko da bi na nifty trebalo ic oko 12tt ili kasnije jer je imao iskustvo da mu je jedna pacijentica otisla odma u 10.tt i imala spontani pa sam ga pitala jel ovo moje drugi tjedan okej (11+3) ili da si odgodim na jos onaj tjedan iza. Reko je da je okej taj datum jer je to vec 12.tt

Hvala ti na ovim divnim rijecima!❤️
    Naravno da vas necu zaboraviti,sve ste mi tu bile divne!
    I kao sto sam vec rekla,svaki dan vas citam i cmoljim nad slicicama vasih divnih bebica!
    Samo neka vam se sve nastavi tako uredno i bez problema!
    Ti me zapravo jako podsjecas na mene otkad sam saznala da sam trudna,stalno sam se brinula oko necega,nakon svake dobre vijesti bila sretna 5 minuta pa onda dalje nastavljala u revijalnom tonu s brigama,preispitivala sve i svasta,trudila se da nikako ne naskodim bebici i ugrozim trudnocu,i sad kad je sve gotovo toliko sam tuzna jer si nisam dozvolila ni jedan jedini dan u ta dva mjeseca da budem sretna i opustena!
    Nemoj si to raditi...ti si dobro,i bebica je,bit ce divna,zdrava i sretna,nifty ce ti biti uredan,mjere su joj savrsene,prosla si onaj kriticni period i nema nikakvog razloga da se bojis da ce nesto poci po zlu!
    Uzivaj sto vam se napokon sve poslozilo kako treba i sto se ova mrvica tako cvrsto i lijepo uhvatila jer vas zeli upoznati krajem godine i vjeruj da ce sve biti bas onako kako treba 😘

Nisha_21
    13. Svibanj 2020. 20:55

E cure kaj vi velite za Fb grupu ili pola vas nema fb? Da čujem malo pro  i kontra da se dogovorimo 😁😁

pepipeps
    13. Svibanj 2020. 20:58

Tea22

https://ibb.co/5smLK6d
    Sutra ulazimo u 11tt, ovo je slika od danas prije rucka
    Izgledam kao da sam konstantno napuhana, ovako sam nekada znala izgledati kad se ubijem u hrani pa splasne nakon pola sata, tad sam mogla i uvuc trbuh po zelji, a vise ne mogu😅😅

Tea, jako si slatka i prije i poslije. Prvo sam uočila veliku razliku u cicama prije i sada😁😁 Trbuh je baš lijepi😍

Nisha_21
    13. Svibanj 2020. 20:58

Arwen87

Sapica

Arwen, tu si! Ne mogu ti opisat kolko mi je drago da si nam se javila 🥰😍. Zelim ti svu srecu svijeta da uspijete cim prije ponovno, i vjerujem da i budete i da cete imat predivno malo bice kraj sebe uskoro. Ja sam osobno skuzila da sam puno jaca psihicki nakon 2 misseda, ali zato sve i svaki pregled preispitujem jako puno puta (a znam da ne bi trebala, i jaaaako sam blizu tog 12tt). Drzi se i nemoj nas zaboraviti, ti si jedna od nas koje smo se prve prikljucile forumu i otpocetka si tu bila s nama ❤. Za mrvicu ce doci i tvoje vrijeme 😘, sigurna sam.
    Curke, meni danas doktor reko da bi na nifty trebalo ic oko 12tt ili kasnije jer je imao iskustvo da mu je jedna pacijentica otisla odma u 10.tt i imala spontani pa sam ga pitala jel ovo moje drugi tjedan okej (11+3) ili da si odgodim na jos onaj tjedan iza. Reko je da je okej taj datum jer je to vec 12.tt

Hvala ti na ovim divnim rijecima!❤️
    Naravno da vas necu zaboraviti,sve ste mi tu bile divne!
    I kao sto sam vec rekla,svaki dan vas citam i cmoljim nad slicicama vasih divnih bebica!
    Samo neka vam se sve nastavi tako uredno i bez problema!
    Ti me zapravo jako podsjecas na mene otkad sam saznala da sam trudna,stalno sam se brinula oko necega,nakon svake dobre vijesti bila sretna 5 minuta pa onda dalje nastavljala u revijalnom tonu s brigama,preispitivala sve i svasta,trudila se da nikako ne naskodim bebici i ugrozim trudnocu,i sad kad je sve gotovo toliko sam tuzna jer si nisam dozvolila ni jedan jedini dan u ta dva mjeseca da budem sretna i opustena!
    Nemoj si to raditi…ti si dobro,i bebica je,bit ce divna,zdrava i sretna,nifty ce ti biti uredan,mjere su joj savrsene,prosla si onaj kriticni period i nema nikakvog razloga da se bojis da ce nesto poci po zlu!
    Uzivaj sto vam se napokon sve poslozilo kako treba i sto se ova mrvica tako cvrsto i lijepo uhvatila jer vas zeli upoznati krajem godine i vjeruj da ce sve biti bas onako kako treba 😘

Kako si prekrasna ❤️ koliko pozitive! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.