e da, ja danas doktora pitala kad da pocnem pit prenatalne vitamine - kaze od 12tt, a utrogestane cu koristit jos neko vrijeme kaze 🤭
Ja sam dobila nećaka prije 13 dana (1.5.) i sad sam totalno u toku sa situacijom! Stvarno se vise ne radi široko povijanje, a tetra pelenica je mislim optimalno nabavit bar 30 komada jer se pranjem, peglanjem ful troše, a za sve dobro dođu. I da... na pupku ima neku stipalicu dok mu ne otpadne
10.06. Nifty uredan 💖
Ne mogu postaviti sliku, znate li sta je problem?
Moras ju uploadat na imgbb i onda nama link kopirat 😄 i cestitam na urednom nalazu 🥰😊
Aha, a gdje to mogu naci 🙄.. izvini sto zezam :D
Ne mogu postaviti sliku, znate li sta je problem?
Moras ju uploadat na imgbb i onda nama link kopirat 😄 i cestitam na urednom nalazu 🥰😊
Aha, a gdje to mogu naci 🙄.. izvini sto zezam :D
U google upisi imgbb i otvori stranicu i onda samo slijedi kaj ti pise - uploadas sliku s mobitela i nama link kopiras (mi kliknemo link i otvori nam se slika na toj stranici) 😄🤭
Ja sam dobila nećaka prije 13 dana (1.5.) i sad sam totalno u toku sa situacijom!Stvarno se vise ne radi široko povijanje, a tetra pelenica je mislim optimalno nabavit bar 30 komada jer se pranjem, peglanjem ful troše, a za sve dobro dođu. I da… na pupku ima neku stipalicu dok mu ne otpadne
Da, ta stipalica je isto vec neko vrijeme za pupak 😀 a za tetre, evo ove iz ethereala su stvarno kvalitetne, evo nakon godinu dana su ko nove, nit se ocufale, nit razvukle, nit izblijedile.
Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?
Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom
Ja sam u 5tt imala 3,9 TSH dao mi je od 50 mg, na iducem vadenju krvi 2,7 TSH i pojacao mi je dozu na 75 mg...jer navodno u prvom tromjesjecju pozeljno je da bude do 2, max 2,5.
Sad na etherealu gledam tetra pelene
Jel je uobicajeno uzeti bambus ili pamucne?
Ja imam tetre obicne, ove 10 u pakiranju s dezenom, jedne za deckice, jedne univerzalne, predivne su. A ove male tetra krpice imam bambusove. Bambusove su punooo mekse, ali su ove velike preskupe malo.
Velikih imam dva paketa po 10 komada, znaci njih 20 i imam jos 5 komada ih pepca, ali su te puno losije kvalitete. Dok je bio novorodence, trosila sam ih puno bas, sad minimalno. Ugl, ja sam ih koristila i dok je cicao, da stavim u grudnjak na drugu sisu jer je sve curilo iz nje.
I imam tih tetra krpica 9 komada, 3 bijele, 3 plave i 3 s dezenom, to mi je sluzilo dok je bljuckao, pa ga se pobrise s tim.
Hvala ti puno na detaljnom objasnjenju, skrinsatala sam si ovo svakako ce mi biti od koristi😃
Kada ti je termin😃
Već sat vremena pokušavam dignuti sliku, ali očito danas ništa. Trenutno sam 7+5, jučer sam bila pregledu i doktorica mi je dala Duphastone 3x2. Već sam jednu turu popila. Doslo mi muka kad je rekla da opet, ali sigurno je to zbog bebice pa onda nista nije tesko :D Kako sam ja računala, 28.12., iako još ništa nije upisano u trudničku. 9.6. je sljedeći pregled, malo je reći da sam nestrpljiva.
Zasto pijes Duphaston, jesi krvarila ili nesto
Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?
Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom
Ja sam u 5tt imala 3,9 TSH dao mi je od 50 mg, na iducem vadenju krvi 2,7 TSH i pojacao mi je dozu na 75 mg…jer navodno u prvom tromjesjecju pozeljno je da bude do 2, max 2,5.
Cini mi se prejaka terapija, ja sam za nalaz 3,6 dobila dozu od 25mg.. cini mi se uredu za pocetak
Kada ti je termin😃
Već sat vremena pokušavam dignuti sliku, ali očito danas ništa. Trenutno sam 7+5, jučer sam bila pregledu i doktorica mi je dala Duphastone 3x2. Već sam jednu turu popila. Doslo mi muka kad je rekla da opet, ali sigurno je to zbog bebice pa onda nista nije tesko :D Kako sam ja računala, 28.12., iako još ništa nije upisano u trudničku. 9.6. je sljedeći pregled, malo je reći da sam nestrpljiva.
Zasto pijes Duphaston, jesi krvarila ili nesto
Ne, ali već duže vrijeme imam problema sa cistama na jajnicima zbog kojih sam redovito na pregledima. Kada sam saznala da sam trudna, imala sam bolove u jajnicima od kojih nisam mogla ni spavati. Tada mi ih je dala i bolovi totalno nestali. I samoj mi je bilo čudno s obzirom da sam čula u kojem slučaju se pije Duphastone, ali rekla mi je da u ovom slučaju, može samo pomoći trudnoći. I za sada je sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji