Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2020. 20:22

Arwen, tu si! Ne mogu ti opisat kolko mi je drago da si nam se javila 🥰😍. Zelim ti svu srecu svijeta da uspijete cim prije ponovno, i vjerujem da i budete i da cete imat predivno malo bice kraj sebe uskoro. Ja sam osobno skuzila da sam puno jaca psihicki nakon 2 misseda, ali zato sve i svaki pregled preispitujem jako puno puta (a znam da ne bi trebala, i jaaaako sam blizu tog 12tt). Drzi se i nemoj nas zaboraviti, ti si jedna od nas koje smo se prve prikljucile forumu i otpocetka si tu bila s nama ❤. Za mrvicu ce doci i tvoje vrijeme 😘, sigurna sam. 
    Curke, meni danas doktor reko da bi na nifty trebalo ic oko 12tt ili kasnije jer je imao iskustvo da mu je jedna pacijentica otisla odma u 10.tt i imala spontani pa sam ga pitala jel ovo moje drugi tjedan okej (11+3) ili da si odgodim na jos onaj tjedan iza. Reko je da je okej taj datum jer je to vec 12.tt

13. Svibanj 2020. 20:23

Tea22

https://ibb.co/5smLK6d
    Sutra ulazimo u 11tt, ovo je slika od danas prije rucka
    Izgledam kao da sam konstantno napuhana, ovako sam nekada znala izgledati kad se ubijem u hrani pa splasne nakon pola sata, tad sam mogla i uvuc trbuh po zelji, a vise ne mogu😅😅

Ajmeeeee 😍 a kakav inace imas trbuh? Ovo mi je bas woow... meni se mrvicu vidi... i btw - bas si kjut 🤩😊

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:23

Sapica

Arwen, tu si! Ne mogu ti opisat kolko mi je drago da si nam se javila 🥰😍. Zelim ti svu srecu svijeta da uspijete cim prije ponovno, i vjerujem da i budete i da cete imat predivno malo bice kraj sebe uskoro. Ja sam osobno skuzila da sam puno jaca psihicki nakon 2 misseda, ali zato sve i svaki pregled preispitujem jako puno puta (a znam da ne bi trebala, i jaaaako sam blizu tog 12tt). Drzi se i nemoj nas zaboraviti, ti si jedna od nas koje smo se prve prikljucile forumu i otpocetka si tu bila s nama ❤. Za mrvicu ce doci i tvoje vrijeme 😘, sigurna sam.
    Curke, meni danas doktor reko da bi na nifty trebalo ic oko 12tt ili kasnije jer je imao iskustvo da mu je jedna pacijentica otisla odma u 10.tt i imala spontani pa sam ga pitala jel ovo moje drugi tjedan okej (11+3) ili da si odgodim na jos onaj tjedan iza. Reko je da je okej taj datum jer je to vec 12.tt

Ovo sto si napisala Arwen je prekrasno, potpisujem od rijeci do rijeci💖

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:27

Sapica

Tea22

Izgledam kao da sam konstantno napuhana, ovako sam nekada znala izgledati kad se ubijem u hrani pa splasne nakon pola sata, tad sam mogla i uvuc trbuh po zelji, a vise ne mogu😅😅

Ajmeeeee 😍 a kakav inace imas trbuh? Ovo mi je bas woow… meni se mrvicu vidi… i btw - bas si kjut 🤩😊

Cekaj stavit cu ti sliku kad sam vec bila trudna premda nisam znala
    https://ibb.co/zmTztM4 (nisam sigurna je li ova slika primjerena, ali s obzirom da cisto sumnjam da ovdje netko zalazi osim trudnica, moze proc😅)
    Hahaha hvala ti😃💓💓
    Bas je neobicno kako po cijele dane tipkamo a polovici ovdje ne znam ni ime, niti kako izgledate😂

nicole12
    13. Svibanj 2020. 20:28

Arwen, ja ću se pomoliti za tebe vcrs da sto prije budeš sretna i imaš jednu malu bebicu koju toliko želiš 🙏🏻😘 sve dođe na svoje mjesto ne brini 

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:29

Sapica

Tea22

Ajmeeeee 😍 a kakav inace imas trbuh? Ovo mi je bas woow… meni se mrvicu vidi… i btw - bas si kjut 🤩😊

Slikaj se i ti🤗

nicole12
    13. Svibanj 2020. 20:34

Tea, jako si zgodna i sa trbuščićem i bez njega 🥰

13. Svibanj 2020. 20:35

Tea22

Tenci

Anikin

Tenci

Anikin

Ja sam dobila nećaka prije 13 dana (1.5.) i sad sam totalno u toku sa situacijom!Stvarno se vise ne radi široko povijanje, a tetra pelenica je mislim optimalno nabavit bar 30 komada jer se pranjem, peglanjem ful troše, a za sve dobro dođu. I da… na pupku ima neku stipalicu dok mu ne otpadne

Da, ta stipalica je isto vec neko vrijeme za pupak 😀 a za tetre, evo ove iz ethereala su stvarno kvalitetne, evo nakon godinu dana su ko nove, nit se ocufale, nit razvukle, nit izblijedile.

Ajme tenci bas je super ovaj ethereal! Ma odmah bi naručila! Hvala 🤗

Da, odlicni su! Ja iako imam sve od malog i sve je ko novo, uzela budem jos jedna paket tetri, eto da ova beba ima nove, a i jer su mi predivne 😂

A hoces li mi reci od kud si uzimala robicu
    Jel robica iz pepca okej?

Oke je, nije ne znam kakva kvaliteta, ali je dobro. Samo su mani brojevi, treba uvijek uzeti broj vece.
    Daleko najbolju kvalitetu ima next, hm i ca imaju isto super, pepco i kik su neka niza kvaliteta. Lidl ima odlicnu robicu za bebe. Next i hm realne velicine, ca manji kalupi, lidl veci brojevi. 
    Eto, ja kupim kaj mi se svida, manje gledam od kud je. Recimo dok krene mali u vrtic, mislim dosta stvari kupovati u pepcu jer tam bude valjanja, flekanja odjece, sve bude razderano pa je oblekica iz pepca za te novce fenomenalna. A dok bude trebao malo finiju odjecu, onda uzimam u nextu ili hmu, zari, ca.
    Stoga da ove male velicine, 56, 62, 68 nose ful kratko i za to nema smisla davati neke prevelike novce, mali neke stvari obukao smao jednom i odmah premalo. Tak da radije na odjeci toj najmanjoj prisparati i kupiti nekaj drugo za te novce. 

13. Svibanj 2020. 20:37

Tea22

Ajmeeee, kak ti se vec vidi trbuscic, predivno 😍😍 
    meni takav bio u 20.tt. Sad sam jos ravna ko daska, ni najmanje se ne vidi... 

An1
    13. Svibanj 2020. 20:37

Tea ja sam se oduševila!! I slikom prije i poslije! Preslatka si sada! Wou pa vidi se trbuh! 🤰🏽

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.