Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nisha_21
    13. Svibanj 2020. 21:29

Draga, neko je gore spomenuo--ja sam nakon spontanog ostala trudna u sljedećem ciklusu ❤️ baš u situaciji kad sam mislila da nema šanse. Opustila se, jer sam počela vjerovati u snagu prirode. Vjerujem da je priroda okrutna (nažalost smo mi neke više puta to morale osjetiti) ali realna, jednostavno "selektira" neke duše jer im nije suđeno u tom trenu da nam dođu....  Zapali svijeću za malog anđela i pričaj otvoreno o tome. Meni je to puno pomoglo  😘 divim se pozitivi i sigurna sam da ćeš tom pozitivom privući sretnu trudnocu! Svima koji malo vjeruju u snagu misli i energije, mogu preporučiti knjigu Tajna ili Moć (čitam ih uvijek isponova). Znaju sigurno neke od vas. Pozitivne misli--pozitivne okolnosti! Ja sam tim treninzima puno lijepog privukla k sebi❤️ želim svima isto. Nekome je vjera, nekome karte, meni je bila energija 😊

Tea22
    13. Svibanj 2020. 21:36

pepipeps

Tea22

https://ibb.co/5smLK6d
    Sutra ulazimo u 11tt, ovo je slika od danas prije rucka
    Izgledam kao da sam konstantno napuhana, ovako sam nekada znala izgledati kad se ubijem u hrani pa splasne nakon pola sata, tad sam mogla i uvuc trbuh po zelji, a vise ne mogu😅😅

Tea, jako si slatka i prije i poslije. Prvo sam uočila veliku razliku u cicama prije i sada😁😁 Trbuh je baš lijepi😍

Hahahah hvala ti😃😃 da, frendica mi je posudila grudnjake..moji vise nisu od koristi

Tea22
    13. Svibanj 2020. 21:36

Nada88

Tea22

Nada88

Tea22

Mašnica95

Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
    Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?

Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
    Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
    Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom

Ja sam u 5tt imala 3,9 TSH dao mi je od 50 mg, na iducem vadenju krvi 2,7 TSH i pojacao mi je dozu na 75 mg…jer navodno u prvom tromjesjecju pozeljno je da bude do 2, max 2,5.

Cini mi se prejaka terapija, ja sam za nalaz 3,6 dobila dozu od 25mg.. cini mi se uredu za pocetak

Nisam ni ja pametna, jer mi je TSH pod lthyroxom od 50 mg bio 2,7 , a oni smatraju da je to i dalje visoko…al svakako idem na kontrolu u ponedjeljak pa cu vidit na cemu sam….jesi radila ponovno kontrolu?

Nisam, radit cu je za tjedan dana
    Ti svakako radi kako ti doktor kaze, al meni se to svejedno cini kao prevelika doza

Tea22
    13. Svibanj 2020. 21:38

Arwen87

Tea22

Arwen87

Tea22

A znas li kako sad dalje, jeste li se ista dogovarali s gineko kada bi ste mogli iznova krenuti sa postupkom
    Ne znam kakve su ti savjete dali vezano uz to koliko da pricekas prije ponovnog pokusaja, kako se ti osjecas?
    Za 2 tj bi vec mogla dobiti menstruaciju, i nakon toga ponovno pokusati🙃
    Ja ti drzim fige da uspijete, vjerujem od srca i vas💗
    A i citala sam negdje da su zene nakon spontanog prvih par mj izrazito plodne, je li to tocno ili ne ne neznam, ali isplati se pokusati (meni je uspjelo prvi ciklus nakon pobacaja) 😃😃

Ako se ovo odnosilo na mene,sutra cu sve saznati!
    Sestra u bolnici je spominjala meni i curi koja je bila u sobi sa mnom takodjer na kiretazi da mozemo pokusati odmah nakon sto nam prodje prva menstruacija,i da se sad sve vise odustaje od one prakse cekanja po nekoliko mjeseci,jedna druga gin.koja je u mirovini ali smo privatno dobri, rekla je da se nakon 2 menstruacije mozemo baciti na posao,a sutra cu vidjeti kakvo je stanje unutra i sto na sve kaze moja dr.!
    Iskreno,koliko god me strah,ne bi da predugo cekamo jer nam je za ovu trudnocu trebalo skoro godinu i pol,ali evo, napravit cemo onako kako nam budu savjetovali!
    I ja sam citala to da zene nakon spontanih uglavnom jako brzo ostanu trudne,medjutim,kiretaza to sve mijenja,i ne znam kakvo je stanje nakon sto se ona mora proci jer pobacaj nije krenuo sam od sebe!

Javi nam se sutra obavezno🤗
    Za kiretazu ne znam, meni su nakon tablete rekli da ne znaju tocno kako moze djelovati na sljedecu trudnocu pa da cekam 3mj, ali nisam eto
    Ako se osjecas spremnom za novu trudnocu, ja te podrzavam neovisno o tome sto doktori kazu
    Svu srecu ti zelim, vrati nam se brzo💞

Divno izgledas,i stomacic je bas😍
    Javit cu vam se sutra kratko,jer mi je iskreno glupo da upadam kao padobranac sa nekim posve drugim pricama,ali danas sam morala nesto napisati,jer me bas dirnulo sto ste me se sjetile❤️

Hvala ti Arwen🤗
    Nisi padobranac, jedna si od nas.. pricaj o cemu god te volja😃❤

Tea22
    13. Svibanj 2020. 21:43

Lilo23

Nisha_21

E cure kaj vi velite za Fb grupu ili pola vas nema fb? Da čujem malo pro i kontra da se dogovorimo 😁😁

Ja nemam fb a i volim ovaj forum tako da ja nisam za fb haha

Tea prekrasna si i trbuh ti je vas WOW 😍 ja jedva cekam da moj pocne rast 🥰

Hvala ti Lilo😃😃 meni je zadnjih 7tj od kad sam saznala za trudnocu doslovno proletilo
    Tako ce i tebi, neces se ni okrenut a trbuscic ce vec biti tu😊

Tea22
    13. Svibanj 2020. 21:44

Ja imam fejs, i sto se mene tice mozemo se i na njemu druziti, ali svakako volim ovaj forum i pretpostavljam da dosta cura nema fb pa ne bi htjela da se netko osjeca zapostavljenim

nicole12
    13. Svibanj 2020. 21:48

Imam i ja, ali da neke bi onda bile zapostavljene, a to ne želimo 😊

LeLa2807
    13. Svibanj 2020. 21:56

Ja imam fb i u grupi sam na fb sa curama sa lh trakica i nama je bas super na messengeru
    :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Arwen87
    13. Svibanj 2020. 22:13

Nisha_21

Draga, neko je gore spomenuo–ja sam nakon spontanog ostala trudna u sljedećem ciklusu ❤️ baš u situaciji kad sam mislila da nema šanse. Opustila se, jer sam počela vjerovati u snagu prirode. Vjerujem da je priroda okrutna (nažalost smo mi neke više puta to morale osjetiti) ali realna, jednostavno "selektira" neke duše jer im nije suđeno u tom trenu da nam dođu…. Zapali svijeću za malog anđela i pričaj otvoreno o tome. Meni je to puno pomoglo 😘 divim se pozitivi i sigurna sam da ćeš tom pozitivom privući sretnu trudnocu! Svima koji malo vjeruju u snagu misli i energije, mogu preporučiti knjigu Tajna ili Moć (čitam ih uvijek isponova). Znaju sigurno neke od vas. Pozitivne misli–pozitivne okolnosti! Ja sam tim treninzima puno lijepog privukla k sebi❤️ želim svima isto. Nekome je vjera, nekome karte, meni je bila energija 😊

Toliko mi je drago sto vam se malo cudo odmah dogodilo,nemas pojma koliko mi godi u ovim trenutcima procitati nesto ovako lijepo i pozitivno!
    Zbog ovakvih iskustava,i ja se pomalo usudim opet nadati da ce mozda uskoro jedna mala dusa odabrati nas da je vodimo kroz zivot i ovaj put ostati!!
    Ne znam da li si ti prosla kiretazu,ali nadam se da ni nama nece napraviti previse problema!
    A svijeca za malog andjela odavno gori❤️

• Mara Kokosica
    13. Svibanj 2020. 22:31

Draga arwen od srca zelim da nam se s razlogom ponovno prikljucis u ovu grupu. Sve mi ovdje znamo koja je borba i nadanja bila dok smo stigle. Ali ne predajemo se nego izlazimo jos jace. To i tebi zelim. P.s. moja sestra je odmah slj ciklus ostala trudna nakon spontanog.

Meni je bolje ovdje nego na fb.

I ja jedva cekam da mi pupa raste . Iii ne mogu docekat 1.6 sljedeci pregled kad ce mi sve postat stvarnije kad ugledamo srceko i malu bebljicu. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.