E cure kaj vi velite za Fb grupu ili pola vas nema fb? Da čujem malo pro i kontra da se dogovorimo 😁😁
Ja sam zna. S foruma ljetne bebe 2019 napravile smo si fejs grupu, neke cure napravile fejs samo radi toga i kazu da nisu pozalile. Puno je lakse komentirati, stavljamo slike klinaca, nase, raspravljamo o apsolutno svemu. Lakse je, nego ovdje jer jedna postavi neko pitanje pa se rasprava razvije ispod tog posta, a ne zagubi se ko ovdje. A i bez ikakvog problema i straha stavljamo slike. Poznajem te cure vise nego neke svoje prijateljice, a i takva smo ekipica postale, da se druzimo iz izvan fejsa.
Eto, ja sam definitivno za 😀
Jutro. Sorry, jučer sam bila loše pa nisam bila gore. 😔 Suosjecam sa curama koje vise nisu sa nama, ali samo se javite tu smo, drzite se. 😘
Ja imam isto fb pa se mozemo i tamo druziti 😎
I ja sam za, dok ovdje procitam 10 stranica vec i zaboravim sta sam htjela komentirati😬 zene jel vi jedete sta? Tak mrsave, ja sam ko mala svinjica🐽🐽 dobila 6 kila a sve mi otislo u trbuh😮
Ja nemam fb al mogu napravit ako se odlucimo prebaciti..
Tea preslatka si! Koliko si kila dobila?
Poppy ja jedem najvise kroz jutro, stalno sam gladna i to bas brutalna glad, onda dodem s posla rucam i kasnije samo voce, ne trazi mi nista previse
Ja sam inace sklona debljanju tako da sam i ocekivala ovo, ali pazim pomalo da jedem malo laksu hranu, vise juhe, manestre, salate, jos kad bi mi ta probava malo popustila bilo bi super😀
Jutro, kako ste? Ja sam provela noć u zagrljaju svog novog jastuka, bilo nam je divno😍 Volim jutra od nedavno jer sam ujutro odlično, a popodne krenu mučnine, baš gadne. Tako da ću ga maksimalno iskoristiti, pojesti što mi srce kaže jer znam da negdje od 4 pa nadalje neću ništa osim čaja moći. Inače, pijem Encianovu brusnicu čaj, netko još? Otkad sam ga počela piti i ona neka sukrvica što se vukla je skroz nestala, a inače ima jako pozitivan učinak na urinarni trakt i izbacuje e.coli iz tijela. Meni je definitivno potreban takav tretman i detoks, uskoro idem na briseve i ne želim čuti ništa loše, kao što je bio slučaj s papa testom. Ugodan i uspješan dan, ako radite, vam želim😊
Tko hoće nek mi se pridruži u fb grupi : Zimske klokanice 2020 🌸
Pa bumo bile malo tam malo tu za početak 😊👍
Pepipeps, ja pijem taj caj. Meni je povremeno cudno dok piskim, ako se pogorsa otici cu kod doktora. Mlaz je nekako slab i kao da me malo pecka kasnije.
Nemam fejs pa vam se necu pridružiti, nadam se da ce neke cure i tu ostati. Možda bih se pridružila (otvorila stari fejs) nakon drugog uzv, sad mi je jos prerano. Uživajte!
Pepipeps, ja pijem taj caj. Meni je povremeno cudno dok piskim, ako se pogorsa otici cu kod doktora. Mlaz je nekako slab i kao da me malo pecka kasnije.
Nemam fejs pa vam se necu pridružiti, nadam se da ce neke cure i tu ostati. Možda bih se pridružila (otvorila stari fejs) nakon drugog uzv, sad mi je jos prerano. Uživajte!
Hm, zanimljivo, ja baš nemam nikakve nuspojave, dapače puno sam bolje otkad ga pijem. Kako smo svi različiti...😁
Pozdrav! Eto mene opet u nocnoj smjeniovaj put je na meniju sendvič, komad pizze i jogurt. Samo konkretno!
Stvarno se ne sjecam da sam ikad do sad jela po noci osim na nekim tulumima i svadbama.
Sto se tice euthyroxa, u prvoj trudnoci mi je doza bila 25/50. Znaci jedan dan 25, a drugi 50. No treba slusati endokrinologa, vecina zena nakon trudnoce vise ne treba lijek (meni je na zalost dijagnosticiran hashimoto i ostajem na njemu dozivotno).
Ima li jos neka cura da nemre spavati?
Malo je falilo da iz kreveta odšetam do frižidera, ali uspjela sam se nekako okrenuti na drugu stranu 😂 meni je ovo prva noć da sam pošteno odspavala 7 sati u komadu, inače je vilovanje do nekog doba noća.
Sortiraj odgovore
Najstariji