Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    13. Svibanj 2020. 19:34

poppy

TeaI ja se sjetim i robin i arwen i hortensiu, a i na isabelicu isto mislim, vjerovatno je sva u selidbi..❤️

Ovo me jako raznjezilo❤️
    Hvala😘
    Nadam se da su hortensia i red robin dobro...sjecam se da je hortensia mene tjesila a nakon par dana joj se dogodilo isto😒
    Pratim ja vas redovito jer ste mi sve ostale u lijepom sjecanju,samo ne pisem jer nazalost nemam sto!
    Sutra je tocno dva tjedna od moje kiretaze i idem kod svoje dr na kontrolu,pa cu vidjeti kolika je steta unutra!
    Cestitam svim novim curama na plusicima,i vama "starima" na uspjesnim pregledima i savrsenim bebicama!
    Odusevile su me slike vasih mrvica jer ne mogu vjerovati koliko se vec sve lijepo vidi sa 8,9 ili 10 tt,a onda mi u isto vrijeme pukne srce od boli,jer da je bilo sve u redu,umjesto kiretaze u  10 tt i ja bih na uzv gledala rucice i nozice svoje bebe...
    Cuvajte se i pazite na svoje male mrve❤️
    Nemojte panicariti oko svake sitnice,i ne dozvoliti si da u svemu ovome uopce ne uzivate jer ja sam strahovala i panicarila oko svega,pazila na svaki pokret i opet nije zavrsilo dobro!
    Vama svima zelim srecu i da na ovoj temi objavite jos puno divnih slicica i vijesti❤️😘

Tea22
    13. Svibanj 2020. 19:38

Arwen87

poppy

TeaI ja se sjetim i robin i arwen i hortensiu, a i na isabelicu isto mislim, vjerovatno je sva u selidbi..❤️

Ovo me jako raznjezilo❤️
    Hvala😘
    Nadam se da su hortensia i red robin dobro…sjecam se da je hortensia mene tjesila a nakon par dana joj se dogodilo isto😒
    Pratim ja vas redovito jer ste mi sve ostale u lijepom sjecanju,samo ne pisem jer nazalost nemam sto!
    Sutra je tocno dva tjedna od moje kiretaze i idem kod svoje dr na kontrolu,pa cu vidjeti kolika je steta unutra!
    Cestitam svim novim curama na plusicima,i vama "starima" na uspjesnim pregledima i savrsenim bebicama!
    Odusevile su me slike vasih mrvica jer ne mogu vjerovati koliko se vec sve lijepo vidi sa 8,9 ili 10 tt,a onda mi u isto vrijeme pukne srce od boli,jer da je bilo sve u redu,umjesto kiretaze u 10 tt i ja bih na uzv gledala rucice i nozice svoje bebe…
    Nemojte panicariti oko svake sitnice,i ne dozvoliti si da u svemu ovome uopce ne uzivate jer ja sam strahovala i panicarila oko svega,pazila na svaki pokret i opet nije zavrsilo dobro!
    Vama svima zelim srecu i da na ovoj temi objavite jos puno divnih slicica i vijesti❤️😘

Hej draga Arwen, jako mi je drago da si nam se javila❤ ti si pricala da ste trebali zapoceti sa postupkom umjetne oplodnje pa da ste u zadnji cas uspjeli prirodno? Ako se dobro sjecam..
    Ne znam sta da ti kazem utjesno, nema te rijeci.. al od srca se nadam da ces nam se vratiti na ovaj forum sa novim plusicem
    Cuvaj se i ne odustaj💞💞💞

An1
    13. Svibanj 2020. 19:42

Tenci

Anikin

Ja sam dobila nećaka prije 13 dana (1.5.) i sad sam totalno u toku sa situacijom!Stvarno se vise ne radi široko povijanje, a tetra pelenica je mislim optimalno nabavit bar 30 komada jer se pranjem, peglanjem ful troše, a za sve dobro dođu. I da… na pupku ima neku stipalicu dok mu ne otpadne

Da, ta stipalica je isto vec neko vrijeme za pupak 😀 a za tetre, evo ove iz ethereala su stvarno kvalitetne, evo nakon godinu dana su ko nove, nit se ocufale, nit razvukle, nit izblijedile.

Ajme tenci bas je super ovaj ethereal! Ma odmah bi naručila! Hvala 🤗

10.06. Nifty uredan 💖

13. Svibanj 2020. 19:57

Anikin

Tenci

Anikin

Ja sam dobila nećaka prije 13 dana (1.5.) i sad sam totalno u toku sa situacijom!Stvarno se vise ne radi široko povijanje, a tetra pelenica je mislim optimalno nabavit bar 30 komada jer se pranjem, peglanjem ful troše, a za sve dobro dođu. I da… na pupku ima neku stipalicu dok mu ne otpadne

Da, ta stipalica je isto vec neko vrijeme za pupak 😀 a za tetre, evo ove iz ethereala su stvarno kvalitetne, evo nakon godinu dana su ko nove, nit se ocufale, nit razvukle, nit izblijedile.

Da, odlicni su! Ja iako imam sve od malog i sve je ko novo, uzela budem jos jedna paket tetri, eto da ova beba ima nove, a i jer su mi predivne 😂

poppy
    13. Svibanj 2020. 19:59

Arwenslobodno nam se javi nekad ❤️❤️
    Ne posustaj🍀🍀🍀

Arwen87
    13. Svibanj 2020. 20:04

Tea22

Arwen87

poppy

Ovo me jako raznjezilo❤️
    Hvala😘
    Nadam se da su hortensia i red robin dobro…sjecam se da je hortensia mene tjesila a nakon par dana joj se dogodilo isto😒
    Odusevile su me slike vasih mrvica jer ne mogu vjerovati koliko se vec sve lijepo vidi sa 8,9 ili 10 tt,a onda mi u isto vrijeme pukne srce od boli,jer da je bilo sve u redu,umjesto kiretaze u 10 tt i ja bih na uzv gledala rucice i nozice svoje bebe…

Hej draga Arwen, jako mi je drago da si nam se javila❤ ti si pricala da ste trebali zapoceti sa postupkom umjetne oplodnje pa da ste u zadnji cas uspjeli prirodno? Ako se dobro sjecam..
    Ne znam sta da ti kazem utjesno, nema te rijeci.. al od srca se nadam da ces nam se vratiti na ovaj forum sa novim plusicem
    Cuvaj se i ne odustaj💞💞💞

Da...tako je nekako bilo... prikupili smo sve nalaze i cekala sam 1dc da se javim u Os da planiramo folikulometrije i da planiram prohodnost jajovoda isti taj ciklus a onda inseminacija!
    Umjesto 1. dc mi ugledali 1.plus ikad na testu,ali nazalost nije dobro zavrsilo!
    Tko zna koliko ce nam trebati vremena da opet uspijemo,ali sto je tu je!
    Zato cu vas sve jednu po jednu makar u mislima ispratiti u rodiliste uz najljepse zelje i veseliti se slicicama vasih zamotuljaka❤️

Arwen87
    13. Svibanj 2020. 20:06

poppy

Arwenslobodno nam se javi nekad ❤️❤️
    Ne posustaj🍀🍀🍀

Naravno da necu!
    ❤️😘

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:07

Tenci

Anikin

Tenci

Anikin

Da, odlicni su! Ja iako imam sve od malog i sve je ko novo, uzela budem jos jedna paket tetri, eto da ova beba ima nove, a i jer su mi predivne 😂

A hoces li mi reci od kud si uzimala robicu
    Jel robica iz pepca okej?

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:14

A znas li kako sad dalje, jeste li se ista dogovarali s gineko kada bi ste mogli iznova krenuti sa postupkom
    Ne znam kakve su ti savjete dali vezano uz to koliko da pricekas prije ponovnog pokusaja, kako se ti osjecas? 
    Za 2 tj bi vec mogla dobiti menstruaciju, i nakon toga ponovno pokusati🙃
    Ja ti drzim fige da uspijete, vjerujem od srca i vas💗
    A i citala sam negdje da su zene nakon spontanog prvih par mj izrazito plodne, je li to tocno ili ne ne neznam, ali isplati se pokusati (meni je uspjelo prvi ciklus nakon pobacaja) 😃😃

Tea22
    13. Svibanj 2020. 20:20

https://ibb.co/5smLK6d
    Sutra ulazimo u 11tt, ovo je slika od danas prije rucka
    Izgledam kao da sam konstantno napuhana, ovako sam nekada znala izgledati kad se ubijem u hrani pa splasne nakon pola sata, tad sam mogla i uvuc trbuh po zelji, a vise ne mogu😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.