Arwen, zelim ti svu sreću i samo hrabro dalje, da nam se čim prije vratiš s lijepim vijestima😘🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Arwen znam te i da drugih tema - i zelim ti puno srece i snage. Sigurna sam sa ces se brzo opet radovati Tenci ja sem isto ravna kao daska a sad kad vidjeh Tea sa stomacicem - wow bas si slatka trudnica. Ja izgledam nekako i mrsavije nego ranije i to me pomalo i brine
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Pozz dali je netko pravio clearblue testove i ducheese iz mullera digitalne ...medjutim meni su oba dva pokazala pozitivno s time da je na clearblue testu malo svjetlija crta ,a na digitalnom + ko kuca !
Arwen znam te i da drugih tema - i zelim ti puno srece i snage. Sigurna sam sa ces se brzo opet radovatiTenci ja sem isto ravna kao daska a sad kad vidjeh Tea sa stomacicem - wow bas si slatka trudnica. Ja izgledam nekako i mrsavije nego ranije i to me pomalo i brine
Hvala ti puno Jecika😄😄💓
Ako povracas puno moguce da si smrsala
Pozz dali je netko pravio clearblue testove i ducheese iz mullera digitalne …medjutim meni su oba dva pokazala pozitivno s time da je na clearblue testu malo svjetlija crta ,a na digitalnom + ko kuca !
Ma to ti je plus, ponovi za 2 dana ali ja cu ti sad vec cestitati😃 sve najljepse ti zelim, da ti trudnoca bude dosadna i skolska i da na zimu budes obogacena malenim smotuljkom srece❤
Ma to ti je plus, ponovi za 2 dana ali ja cu ti sad vec cestitati😃 sve najljepse ti zelim, da ti trudnoca bude dosadna i skolska i da na zimu budes obogacena malenim smotuljkom srece❤
Hvala tiiii punoo 🙂🙂🙂😊😊😊😊
Pozdrav cure, da se javim i ja. Bila sam danas na pregledu, nikad duža dva tjedna. Uglavnom sve je u redu sa bebicom, srce kuca, preeeesretna sam.
Dobila sam tablete za štitnu jer mi je tsh 4,02 i rekao mi je dr da mi je za trudnoću visok šećer 5,4. Da li neka od vas ima iskustva sa povišenim šećerom u trudnoći?
Za pocetak cestitke, beba ti je prekrasna🥰🥰
Iste probleme imamo, ja pijem euthyrox 25mg
Na 2 vadenja krvi 5,4.. moram ici na razogovor s endokrinologom
Ja sam u 5tt imala 3,9 TSH dao mi je od 50 mg, na iducem vadenju krvi 2,7 TSH i pojacao mi je dozu na 75 mg…jer navodno u prvom tromjesjecju pozeljno je da bude do 2, max 2,5.
Cini mi se prejaka terapija, ja sam za nalaz 3,6 dobila dozu od 25mg.. cini mi se uredu za pocetak
Nisam ni ja pametna, jer mi je TSH pod lthyroxom od 50 mg bio 2,7 , a oni smatraju da je to i dalje visoko…al svakako idem na kontrolu u ponedjeljak pa cu vidit na cemu sam….jesi radila ponovno kontrolu?
Nisam, radit cu je za tjedan dana
Ti svakako radi kako ti doktor kaze, al meni se to svejedno cini kao prevelika doza
Kad je u pitanju samo povisen TSH njega je malo teze dovesti u normalu, bitno da su slobodni hormoni u redu, a moj doktor kaze da je svakako bolje da je nizi nego da je povisen. U ponedjeljak cu znati, koja je moja optimalna doza uvijek se mogu vratit na 50 mg.
Pozdrav! Eto mene opet u nocnoj smjeni ovaj put je na meniju sendvič, komad pizze i jogurt. Samo konkretno!
Stvarno se ne sjecam da sam ikad do sad jela po noci osim na nekim tulumima i svadbama.
Sto se tice euthyroxa, u prvoj trudnoci mi je doza bila 25/50. Znaci jedan dan 25, a drugi 50. No treba slusati endokrinologa, vecina zena nakon trudnoce vise ne treba lijek (meni je na zalost dijagnosticiran hashimoto i ostajem na njemu dozivotno).
Ima li jos neka cura da nemre spavati?
https://ibb.co/5smLK6d
Sutra ulazimo u 11tt, ovo je slika od danas prije rucka
Izgledam kao da sam konstantno napuhana, ovako sam nekada znala izgledati kad se ubijem u hrani pa splasne nakon pola sata, tad sam mogla i uvuc trbuh po zelji, a vise ne mogu😅😅
Heheheh gledam sliku tvog trbuha ko da gledam sebe....ni ja ga vise ne mogu uvuc i bas je cudan osjecaj...ali neka samo trbuscici rastu
Sortiraj odgovore
Najstariji