Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    13. Svibanj 2020. 18:06

Anikin

Pahuljice dobro došla!!
    Tea ja mislim da se vise ne radi to široko povijanje, eventualno ako ima neki problemčić s kukovima… a tetra pelene se mogu koristiti umjesto plastičnih ali najviše se koriste za stavit recimo na sebe pa bebu na to ili u kolica, na krevet slično jer se lako peru i peglaju pa da je uvijek čisto gdje dolazi glavica bebina.

U rodilistu je nađa govorilo da se preporucuje siroko povijanje radi kukica...

Mama mia
    13. Svibanj 2020. 18:08

Mama mia

Anikin

Pahuljice dobro došla!!
    Tea ja mislim da se vise ne radi to široko povijanje, eventualno ako ima neki problemčić s kukovima… a tetra pelene se mogu koristiti umjesto plastičnih ali najviše se koriste za stavit recimo na sebe pa bebu na to ili u kolica, na krevet slično jer se lako peru i peglaju pa da je uvijek čisto gdje dolazi glavica bebina.

U rodilistu je nađa govorilo da se preporucuje siroko povijanje radi kukica…

Nama*

Nisha_21
    13. Svibanj 2020. 18:17

Mašnica95

https://ibb.co/QYgGYc0
    Evo i slikicaa, valjda sam dobro stavila 😂

Micek mali❤️❤️❤️❤️❤️ mi smo slične po datumima😍 bravo!
    Curke hvala za komplimente😘

13. Svibanj 2020. 18:19

Ma neee cure, kakvo siroko povijanje, to vise skoro ni jedno rodiliste ne preporucuje, nisam ni maloga povijala, nije ni sestra necaka prije 4 godine, ne budem ni sad. Sa 6 tjedana se ide na uzv kukova i ako nekaj nije u redu se dobiju remencici ili gace koje se nose, vecina pedijatra je slozna oko toga da ako postoje problemi u kukovima, da to povijanje ne moze ispraviti.
    Tetra pelene su za sve, imam ih jos uvijek na prematalici, a dok je bilo beba mala, na krevetu spavao na tome, u kolicima lezao na tome, stavi se na nekoga dok cuva bebu, ugl za sve sluze. Te direktno nisu dobre ako se budu koristile platnene pelene, za to trebaju neke vece gramaze i koje bolje upijaju, ali u to se ne kuzim bas, malac je u jednokratnima. 

BuBiCaA
    13. Svibanj 2020. 18:19

Pozdrav zenice, kako ste mi? Danas sam isla na pregled, mjerenje nuhalnog nabora. Sve je uredu hvala Bogu. Evo moje bebice 

BuBiCaA
    13. Svibanj 2020. 18:20

Ne mogu postaviti sliku, znate li sta je problem?

Nova19
    13. Svibanj 2020. 18:23

Mašnica dobro došla! 
    Pogledala jastuk na stranici babylanda, baš je lijepi... kada dođe vrijeme za to kupit ću neki sigurno 😁

13. Svibanj 2020. 18:24

BuBiCaA

Ne mogu postaviti sliku, znate li sta je problem?

Moras ju uploadat na imgbb i onda nama link kopirat 😄 i cestitam na urednom nalazu 🥰😊

13. Svibanj 2020. 18:24

Tea22

Sad na etherealu gledam tetra pelene
    Jel je uobicajeno uzeti bambus ili pamucne?

Ja imam tetre obicne, ove 10 u pakiranju s dezenom, jedne za deckice, jedne univerzalne, predivne su. A ove male tetra krpice imam bambusove. Bambusove su punooo mekse, ali su ove velike preskupe malo.
    Velikih imam dva paketa po 10 komada, znaci njih 20 i imam jos 5 komada ih pepca, ali su te puno losije kvalitete. Dok je bio novorodence, trosila sam ih puno bas, sad minimalno. Ugl, ja sam ih koristila i dok je cicao, da stavim u grudnjak na drugu sisu jer je sve curilo iz nje. 
    I imam tih tetra krpica 9 komada, 3 bijele, 3 plave i 3 s dezenom, to mi je sluzilo dok je bljuckao, pa ga se pobrise s tim. 

• Pahuljica27
    13. Svibanj 2020. 18:26

Tea22

Kada ti je termin😃

Već sat vremena pokušavam dignuti sliku, ali očito danas ništa. Trenutno sam 7+5, jučer sam bila pregledu i doktorica mi je dala Duphastone 3x2. Već sam jednu turu popila. Doslo mi muka kad je rekla da opet, ali sigurno je to zbog bebice pa onda nista nije tesko :D Kako sam ja računala, 28.12., iako još ništa nije upisano u trudničku. 9.6. je sljedeći pregled, malo je reći da sam nestrpljiva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.